Aku znacku oblecenia preferujete?
Aku znacku oblecenia preferujete?
Co nosite ako ste spokojny z modnou konfekciou na slovensku a ake znacky mate radi 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
stacili by aj cinske, ale vzhladom na to ze tie mi nevydrzia viac ako par dni [neviem co mi je vsetko nicim] tak
upper: adidas, mammut, hugo boss, JK, chiemsee, warmpeace
lower: vigoss, redstar
boots: nike, adidas, raichle
zatial s tymito mam najlepsiu skusenost co sa tyka zivotnosti
inac neni tu uz takato alebo podobna tema? Ak ano tak dajte odkaz spojim.
-
t0m4s3
Admin
ja tam vidim zeuplink napísal:stacili by aj cinske, ale vzhladom na to ze tie mi nevydrzia viac ako par dni [neviem co mi je vsetko nicim] tak
upper: adidas, abidas, hugo boss, addiddassa, aiaidiai, abidai
lower: adiads, adodas
boots: nike, adidas, abbiddas
inak nic v zlom
-
Nymphested
Zablokovaný
on to myslel taq ze prenho su znacky ako JK, chiemsee, warmpeace, vigoss, redstar, raichle to iste ako aiaidiaai alebo adibasuplink napísal:prepac ale to som nepochopilopisal som to z handier, prave preto ze moc neviem co mam zac a ako sa to pise. Proste kupujem drahe a dobre vypadajuce prave preto aby to dlho vydrzalo
nic viac nic menej.
-
dair
Guru wannabe
Hore: RBK "iverson", Jordan, And1, Nike, Forum, Vans
Dole: Quicksilver, Vans, Jordan, And1, G-Unit, Roca Wear atd... tzv. urban style
Boty: no comment
ale kupujem iba naj overene znacky aby to vydrzalo (a nedo****lo nohy)
ked som bol mensi tak nikdy neboli prachy nazvys takze to vyzeralo blbo, ved viete, boty sa kupili az ked sa stare rozbili... (a to tusim az po koniec zakladky no odkedy som "on my own" a hlavne po strednej asi si kompenzujem komplexy
a dozicim si pekne (nie drahe, lebo vela veci bolo kupenych ako SUPER deal) oblecko.Vsetko sportove, jedine nieco "slusne" mam od zn. Kenneth Cole.
Veci drzia a zatial sa mi nic nerozsypalo. Mozno aj koli tomu ze toho mam viacej cize to striedam a teda sa to az tak nenici
Dole: Quicksilver, Vans, Jordan, And1, G-Unit, Roca Wear atd... tzv. urban style
Boty: no comment
ked som bol mensi tak nikdy neboli prachy nazvys takze to vyzeralo blbo, ved viete, boty sa kupili az ked sa stare rozbili... (a to tusim az po koniec zakladky no odkedy som "on my own" a hlavne po strednej asi si kompenzujem komplexy
Veci drzia a zatial sa mi nic nerozsypalo. Mozno aj koli tomu ze toho mam viacej cize to striedam a teda sa to az tak nenici
Nie som vysadeny na konkretnu znacku- hlavne nech je to kvalitne a vyzera to dobre... Ambercrombie & Fitch, Zara, Redgreen, Tommy Hilfiger, Quiksilver, Pelle Pelle, Roca wear, Nike, Adidas, Fred Perry, Alfa atd., v skrini mam vsak aj plno neznackovych veci, resp. veci relativne neznamych znaciek, ktore vyzeraju imho dobre, su prakticke a vobec ma netrapi ci to niekto pozna alebo nie- kazdy by sa mal obliekat tak, aby sa v tom citil dobre. BTW. milujem ked sa prejdem po BA a vidim ludi, ktori sa predvadzaju v "Lacoste", "Tommy Hilfiger" ... ala Dodo Miletic (Mileticka je najvacsie BA trhovisko plne cinskeho rulezzz).