Garmonty?? si v pohode chlapec??? ale nie...garmont v pohode znacka mal som parkrat na nohe pozicane ... Kedze tu zastupujem nizsiu vrstvu mozem sa pochvalit botami converse a nohavky ecko.....a to je asi sicko..vypredaj rullez inak vietnamec a. i. rules..proste lacne veci bo peniaze neni su na vyhadzovanie.. :-/ ale aj za lacne sa da kupit dobre, kym to vydrzi je mi jedno ci je to od sikmookeho alebo daka extra super class...
ja preferujem nie znacku ale obchody ako nap. pull and bear, pogo, a pod.. mne nejde moc o znacku ale o kvalitu a nech sa mi to paci ! bo miletic shoping center nepreferujem.
Ja mam rad DC, Etnies, Spektrum, Billabong, Rasty, Darkstar, Emerica, Vision, Airwalk, Powell, atd... Mne sa celkom pacia skaterske veci... Ale da sa aj take ze Kenvelo, Puma, Nike...
jumper napísal:ja preferujem nie znacku ale obchody ako nap. pull and bear, pogo, a pod.. mne nejde moc o znacku ale o kvalitu a nech sa mi to paci ! bo miletic shoping center nepreferujem.
pull and bear je fakt dobra znacka mam tiez niekolko nohavic a uz prezili vsetko mozne a stale vyzeraju ako nove...
to je kvalita.. vecssinou zatazova obv ale najdu sa ja bezecke topanky, botasky........ selico... na vyber je dost... a je zarucene ze vydrzia...sak take topanky sa testuju vecej jak kondomy
no nemam nejak presne urcene znacky, ale mileticka style oblecenie a obuv urcite nie, napr. New Yorker ci podobne obchody v nakupnych centrach a cast oblecenia sa nekedy nakupi na koncertoch
preferujem hlavne sportove znacky .. nike, puma, adidas, reebok atd ... no ziadne atd neni to su asi vsetky .. dost sa mi lubia znacky typu DADA, SeanJohn ale nemam na taketo veci kese
-tricka, kosele a bundy hociake ale kvalitne (7days, kenvelo, arizona, old navy.....mam aj tatrasvit....to este z cias ked nakupovala mama, ale kvalitka No1, drzia aj 8 rokov intenzivneho nosenia)
-nohavice levi's
-topanky skejterske teraz DC, predtym globe....paci sa mi ich look a strasne vela vydrzia a stylove bata
nemozem citit komercne znacky ako nike (tenisky uplne, oblecenie tak 90%) adidas, reebok