Tuning
-
haliegro
Medium Star
na motore? vobec ziadne. zatial som sa dostala len k nutnej udrzbe a plechom, aby som mohla prejst z miesta A do miesta B bez toho, aby sa pri prvom dazdi rozpadol. na niektorych miestach totiz bol prehnity jak zuby stareho kozaka. a samozrejme pripravila som ho pre STKcku.jin153 napísal:...Ozaj haligero ake presne upravy si urobila na motore
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
To je skoda... Ale na to ze je to seria, tak je ten zvuk ajtak nadhera!! a ked to este neskor niecim podporis (holley, shaker vyfuk apod.) tak to bude masaker!haliegro napísal:na motore? vobec ziadne. zatial som sa dostala len k nutnej udrzbe a plechom, aby som mohla prejst z miesta A do miesta B bez toho, aby sa pri prvom dazdi rozpadol. na niektorych miestach totiz bol prehnity jak zuby stareho kozaka. a samozrejme pripravila som ho pre STKcku.
-
Reverend Jim
Light Expert
OMG americka stara kraksnahaliegro napísal:tak na:![]()
http://rapidshare.de/files/19422015/MVC-395W.MPG.html
a teraz so mnou rozmyslaj, do akej farby ho mam obliect. osobne rozmyslam nad kombinaciou cervena-cierna, alebo cierna-zlta.
-
Reverend Jim
Light Expert
stale to bude 8ccm sunt ktory jazdi 1l/1km (povedane obrazne pre menej chapavych jedincov ) nechapem ludi ze na tom jazdiajin153 napísal:hmm... ok tvoj nazor!
ale aj ty musis uznat ze to je klasika a ne zadna kraksna!! Ked si niekto dava na aute zalezat a vypuliruje ho zo srotu, tak to tym okamihom prestava byt kraksna!!
-
haliegro
Medium Star
Reverend Jim napísal:stale to bude 8ccm sunt ktory jazdi 1l/1km (povedane obrazne pre menej chapavych jedincov ) nechapem ludi ze na tom jazdia
-
frodimir1
Star
mno jasne este som dlzny to video niekomu, neviem ci nahodou nie mischenko, sorka ak som skomoli ten tvoj nick....
.... tu maate a divte sa .....
http://felge.de/felgen/radinox/
edit: i ked sa mozno kusok tie elektrony poskrabali... ale vidiet ze su stale pekne vyvaaaazeneeee....
http://felge.de/felgen/radinox/
edit: i ked sa mozno kusok tie elektrony poskrabali... ale vidiet ze su stale pekne vyvaaaazeneeee....
-
frodimir1
Star
tu nejde ludom o to kupit co najlepsie auto... tu ide o to kupit si auto a prisposobit si ho svojim poziadavkam... ktora seriovka sa vyrovna aspon zcasi tunovanym autam ??? mmm mam pocit ze ziadna...
dokonca som videl uz ako si typek dal do skody 120 do predu motor, abo niekto si kupy priklad, 2koveho golfika GTD a da don moto 1.9 TDi z 3ky....
tu ide aj o viac... abo este ma minule prekvapilo motor 1.8 T z VW Group sa dostal do hondy civic 1.6
Co ja planujem... aj by som vam to sem napisal, ale niekto by ma mozna predbehol na SVK, mno tak to necham ako prekvapenie ked to bude hotove....
dokonca som videl uz ako si typek dal do skody 120 do predu motor, abo niekto si kupy priklad, 2koveho golfika GTD a da don moto 1.9 TDi z 3ky....
tu ide aj o viac... abo este ma minule prekvapilo motor 1.8 T z VW Group sa dostal do hondy civic 1.6
Co ja planujem... aj by som vam to sem napisal, ale niekto by ma mozna predbehol na SVK, mno tak to necham ako prekvapenie ked to bude hotove....
-
quasimoto
Star
heh to su fakt poziadavaky. Momentalne mas na trhu mozno cez 2500 modelov navrhnutych spickovymi inziniermi, kto si nevyberie z toho tak ja uz fakt neviem... Fakt neviem co sa exoticke poziadavky mas na mysli, keby si myslel auto co dokaze lietat, samo riadit alebo nieco podobne tak este pochopim, ale mam pocit ze myslis nieco inefrodimir1 napísal:tu nejde ludom o to kupit co najlepsie auto... tu ide o to kupit si auto a prisposobit si ho svojim poziadavkam...
pchat do S1xx motor dopredu ... no to je fakt poziadavka. preco nekupit auto ktore ma uz od vyroby motor na spravnom mieste?
nic ma zatial dnes nepobavilo lepsie ako tato vetafrodimir1 napísal:ktora seriovka sa vyrovna aspon zcasi tunovanym autam ???