Hip-Hop - umelci a ich tvorba
KF su velmi v pohode ich texty su vulgarne menej vulgarne zaujimave aj haluznea.Ludia co tu pisu ze nadavaju ved ako keby sa na svete nenadavalo.Neviem niektory ako tomasito ich nemaju radi ale vedia o nich desatkrat viac ako ludia ktorym sa KF paci tak tomu nerozumiem.Hlavne je ze vedia urobit super show v tomto ohlade bohuzial nemaju konkurenciu.
Bez nich by slovenska hip-hopova scena nebola tak na vyslni bo oni to tu rozprudili a to je pravda ci sa vam to paci alebo nie
Bez nich by slovenska hip-hopova scena nebola tak na vyslni bo oni to tu rozprudili a to je pravda ci sa vam to paci alebo nie
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
dobre nech bol prvy ja mu to neberiem ale taketo texty sa mozu pacit akurat takym 10 rocnym deckam co sa snazia hrat na velkych gangstrov a opakuju tie jeho zbludile nadavky. Ved to nema zmysel tak na jednej strane text sama p.ca a k.rva a na druhej strane spieva o mame ako keby bol najsladsi anjelik... no neviem ja teda som nepocul este ziadneho rapera aby nepouzival nadavky. To akoze patri k tej hudbe???Dead_Warrior napísal:ttt4 : moja recKF tu bol medzi prvymi a zacal slapat cestu inym skupinam... KF je proste original
btw tomu ver ez at ukamenuju ako pisala p4ra sak si videl ze mna isli skoro porezat za to ze som prepisal text songu a chcel nim daco povedat....PEACE
vitaj vo svete konzumu! daju ti vsetko co chces - bez moralnych a inych zasad! viva la new age !prosex napísal:dobre nech bol prvy ja mu to neberiem ale taketo texty sa mozu pacit akurat takym 10 rocnym deckam co sa snazia hrat na velkych gangstrov a opakuju tie jeho zbludile nadavky. Ved to nema zmysel tak na jednej strane text sama p.ca a k.rva a na druhej strane spieva o mame ako keby bol najsladsi anjelik... no neviem ja teda som nepocul este ziadneho rapera aby nepouzival nadavky. To akoze patri k tej hudbe???
ale teraz fakt - ak niekto pocuva taketo "texty" a dokonca sa z nich nieco berie musi to byt bud ako si napisal male decko alebo niekto co to nema v hlave ocividne v poriadku. thats all
Digital, sak konecne konkretne uved, co dobre vidis na produkcii- filozofii- KF. HH by mal byt predsa o nejakej filozofii, nie? Ale nepoukazuj uz prosim ta na text Mama, v ktorom sa hra zrazu Patres popri vsetkom tom humuse na sladkeho- aj tento paradox totiz o niecom svedci. OK, sem tam Patres pusti cool beatbox, komercna scena a najma imagemakeri ako Jopo z neho uz urobili aj uspesneho gaspara, pardon- showmana... a co dalej? Co ti davaju jeho texty? Co v tebe vzbudzuje tvorba KF?
-
Digital
Guru
No na produkcii vidim kvalitu skus si vypočut všetky jeho inštrumentalky a vži sa donich sú robené stopercentne ! To je prvá vec , druhá vec je že patres bol obyčajný chudobný cigán so špinavého sídliska a aha kde sa vypracoval to nedokaže každý a zato mu istý rešpekt. Texty mi dávajú mi takú radosť a silu isť dopredu /song žiaden sku*vysyn ma nezastaví/ .Beatbox ? Sem-tam cool ? Hocijaký cigán nebítuje s LeeJayom . A este vsetci tu hovorite o malych detoch , skuste sa dojst pozret na akciu napr na bengoro show a potom povedzte že čo ste videli !Tomasito napísal:Digital, sak konecne konkretne uved, co dobre vidis na produkcii- filozofii- KF. HH by mal byt predsa o nejakej filozofii, nie? Ale nepoukazuj uz prosim ta na text Mama, v ktorom sa hra zrazu Patres popri vsetkom tom humuse na sladkeho- aj tento paradox totiz o niecom svedci. OK, sem tam Patres pusti cool beatbox, komercna scena a najma imagemakeri ako Jopo z neho uz urobili aj uspesneho gaspara, pardon- showmana... a co dalej? Co ti davaju jeho texty? Co v tebe vzbudzuje tvorba KF?
A inač ja mam radšej napr. Názov Stavby a take undergroundovejšie maju podla mna sidliskovejsie veci !
Ich texty sa mi pacia nie vsetky ale vacsina ale ked sa to niekomu nepaci tak nech to nepocuva.
Tomasito ked ty mas komplex z KF tak ja ta tu z neho liecit nebudem.Tebe sa proste nepacia a ja na tom nemienim nic menit ale niektorym sa pacia tak naco sa svetoborne snazis menit ich vkus.Takych ako ty nechapem ved si mal vyjadrit ci sa ti pacia alebo nie a nie reagovat na skoro kazdeho kto napise ze sa mu KF paci a snazit sa mu dokazovat tvoj nevyrovnany dusevny stav z KF.
Tomasito ked ty mas komplex z KF tak ja ta tu z neho liecit nebudem.Tebe sa proste nepacia a ja na tom nemienim nic menit ale niektorym sa pacia tak naco sa svetoborne snazis menit ich vkus.Takych ako ty nechapem ved si mal vyjadrit ci sa ti pacia alebo nie a nie reagovat na skoro kazdeho kto napise ze sa mu KF paci a snazit sa mu dokazovat tvoj nevyrovnany dusevny stav z KF.
-
p4ra
Redeemer
Este by som len dodal k Digitalovi:
- k tomu beatboxu - nie kazda chamrad na Slovensku ma sily a moznosti zmerat sa s LeeJayeom
- Rytmus na sebe neustale pracuje
- ma rozum, lebo robi karieru na ludoch, ako su cubix, prosex, Tomasito.. (chalani, ziadny offense proti vam)
- jeho alebo show KF su napeckovane a vymakane do poslednej bodky, davaju si zalezat
- ich image je postaveny na tom byt ini, ini, ako ktokolvek na tejto scene, preto sa im dari
- spolupracuju s tymi najlepsimi v Europe
- pozna ich cela Europa + robia koncerty po celej Europe a koncertuju viac, ako ktorakolvek ina HH formacia na Slovensku
- maju originalny flow
- respekt si vybudovali v takych krajinach, ako su: Polsko, Francuzsko, Chorvatsko, Irsko atd..
Tak co este chcete? Toto vsetko je pravda a su fakty.
- k tomu beatboxu - nie kazda chamrad na Slovensku ma sily a moznosti zmerat sa s LeeJayeom
- Rytmus na sebe neustale pracuje
- ma rozum, lebo robi karieru na ludoch, ako su cubix, prosex, Tomasito.. (chalani, ziadny offense proti vam)
- jeho alebo show KF su napeckovane a vymakane do poslednej bodky, davaju si zalezat
- ich image je postaveny na tom byt ini, ini, ako ktokolvek na tejto scene, preto sa im dari
- spolupracuju s tymi najlepsimi v Europe
- pozna ich cela Europa + robia koncerty po celej Europe a koncertuju viac, ako ktorakolvek ina HH formacia na Slovensku
- maju originalny flow
- respekt si vybudovali v takych krajinach, ako su: Polsko, Francuzsko, Chorvatsko, Irsko atd..
Tak co este chcete? Toto vsetko je pravda a su fakty.
OK, ak tebe texty KF davaju v niecom silu a zenu v niecom dopredu, akceptujem, i ked je to prilis vseobecna odpoved na to, na co som sa ta pytal. BTW. beatbox s LeeJay a pod. sem netahaj, na to sa ta nikto nepytal- to tu predsa nikto nespochybnuje.Digital napísal:No na produkcii vidim kvalitu skus si vypočut všetky jeho inštrumentalky a vži sa donich sú robené stopercentne ! To je prvá vec , druhá vec je že patres bol obyčajný chudobný cigán so špinavého sídliska a aha kde sa vypracoval to nedokaže každý a zato mu istý rešpekt. Texty mi dávajú mi takú radosť a silu isť dopredu /song žiaden sku*vysyn ma nezastaví/ .Beatbox ? Sem-tam cool ? Hocijaký cigán nebítuje s LeeJayom . A este vsetci tu hovorite o malych detoch , skuste sa dojst pozret na akciu napr na bengoro show a potom povedzte že čo ste videli !
Nevyrovnany stav tu mas zrejme ty, ked na moje nazory reagujes sposobom akym reagujes. LOL, nechces mi nahodou za moj nazor nalozit? Sa preber cece- forum je o diskusii. Ja tu prejavujem svoj nazor podobne ako tu prejavujes svoj nazor ty a pokial mas pocit, ze tu kohokolvek z vas o niecom presviedcam, vysad tabletky (to ty si zareagoval na mna, nie ja na teba). Prestan sa teda strapnovat osobnymi jalovinami, ktore by si mi v zivote nebol schopny povedat do oci, daj si na celo studeny obklad a reaguj k veci- t.j. k tomu, CO z toho co pisem nie je pravda (je tu dokonca aj nieco ako citovanie prispevkov, vitaj).ttt4 napísal:Tomasito ked ty mas komplex z KF tak ja ta tu z neho liecit nebudem.Tebe sa proste nepacia a ja na tom nemienim nic menit ale niektorym sa pacia tak naco sa svetoborne snazis menit ich vkus.Takych ako ty nechapem ved si mal vyjadrit ci sa ti pacia alebo nie a nie reagovat na skoro kazdeho kto napise ze sa mu KF paci a snazit sa mu dokazovat tvoj nevyrovnany dusevny stav z KF.
Na druhej strane je tazke, aby ktokolvek, kto spoznal Patresa spolu s prichodom KF pochopil brutalne paradoxy, na ktore som si tu bez tvojho odobrenia dovolil poukazat. Avsak pozu, o ktorej sa tu pisalo uz dost by mal spoznat kazdy kto ma oci a usi...
... kazdy, kto HH nevnima len ako konzumnu a modnu zalezitost, t.j. ako POP.
p4ra: Preco sa opakujes? Toto si tu napisal uz X krat. Ja som sa nepytal na to, co podla vas KF dokazali, pytal som sa Digita na to, co mu dava ich tvorba, najma texty. Ocakaval som, ze filozofiu KF konkretne pomenuje a napise mi ako vnima odraz tejto produkcie vo vztahu k realite, co konkretne mu dava, v com konkretne ho posilnuje a v com konkretne posuva dopredu, pretoze toto tu este NIKTO z tych par ludi, ktori ich tu obhajujete nedokazal napisat. A este by ma zaujimalo, v com ze robi Patres karieru na ludoch ako som ja a ostatni- tebou spominani? Ziadny offense proti tebe, no mam pocit, ze ti tie jeho drizdy zacinaju liezt na hlavu- nabuduce tu mozes zacat jeho texty rovno citovat. “Milujem“ diskusie s ludmi bez vlastneho nazoru.
PS: Ak tu ma uz niekto potrebu reagovat na mna, reagujte na to co realne citate a prestante tu uz konecne dookola dokazovat nieco, co nikto nespochybnuje.
-
p4ra
Redeemer
Tomasito: Robi karieru tak, ze si cita podobne prispevky (tvoje aspon nie su typu: "je to trapny ko*ot" a pod.) a robi presne to, co ho predava. Nic mi nelezie na hlavu, ale presne, ako ty si povedal, ja sa snazim prejavit svoj nazor a poukazat na to, ze sa mi paci jeho tvorba. That's it. A kto nema vlastny nazor?
-
impending_disaster
Medium Expert