dalej SF
Parlamentné volby
-
mastermind
VIP
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
haha tak potom nevolte MADAROV zo SMK lebo ich ludia si ozraty SADLI ZA VOLANT hej?mastermind napísal:vsetci co sa chystate volit pravych slovakov zo SNS a nahodou ste tuto temu prehliadli... http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=51121
JA budem volit jednoznacne SNS hovorte si co chcete bude z toho aspon profitovat Zilina
inac nechapem chvalite SDKU a zaco? za reformy?
Nepôjdem voliť. S prepáčením serem sa na takýto sýstém, aj tak sa blbci dostanú na čelo, je to jedno. Na Slovensku nie je už normálnej strany s ktorou by som sympatizoval. Každí hrabe len pre seba a ešte som nevidel žiadnu reláciu pred voľbami, kde by nejaká strana otvorene hovorila o svojom programe, iba jeden druhého obviňujú, no proste nenormálne.
A keď sa pýtajú na prípadné zloženie koalície, tak všetci odpovedajú len: "Je skoro o tomto hovoriť!" Tak nech sa strčia, by im na téé voľby nikto nechcel prísť, by bolo najlepšie, nech si poriadne aspoň spravia hanbu pred EÚ.
A keď sa pýtajú na prípadné zloženie koalície, tak všetci odpovedajú len: "Je skoro o tomto hovoriť!" Tak nech sa strčia, by im na téé voľby nikto nechcel prísť, by bolo najlepšie, nech si poriadne aspoň spravia hanbu pred EÚ.
-
t0m4s3
Admin
po reforme na Rovnu dan sa vybralo na Slovensku o 35% viacvendo napísal:haha tak potom nevolte MADAROV zo SMK lebo ich ludia si ozraty SADLI ZA VOLANT hej?a je kopec inych tak nehovorte iba na Slotu
JA budem volit jednoznacne SNS hovorte si co chcete bude z toho aspon profitovat Zilinaa s jeho nazormi sa stotoznujem
inac nechapem chvalite SDKU a zaco? za reformy?ake tie doku*vene co tu mame??
hocikto keby bol namiesto nich vo vlade by robil reformy zalezi len od toho ake a ja si nemyslim ze SDKU ich spravilo najlepsie
plus po roferme dochodkov bude mat kazdy vyssi dochodok o XX percent - zalezi len na nom ci bude xciet mat dochodok na urovni 40% mzdy ako maju terajsi dochodcovia, alebo vlozi peniaze aj do druheho piliera kde ziska dalsie nemale peniaze navyse, a okrem toho pri odkladani do tretieho - uplne dobrovelneho piliera moze mat vysledny dochodok vo vyske okolo 90% mzdy, no tak ak si proti tomuto, tak ta teda uprimne lutujemt0m4s3 napísal:po reforme na Rovnu dan sa vybralo na Slovensku o 35% viac
-
t0m4s3
Admin
len tak pre poriadok Ceska Republika (ktora je podla mna v EU povazovana za vyspelejsiu krajinu ako SR) nam ROVNU DAN doslova zavidi!!! Cela kampan ODS je postavena na rovnej dani a chvalabohu to tak vyzera ze vyhraju. Ono ta rovna dan 15% spravi pri plate 20kv hrubom navyse 1700CZK v cistom a to nie je malo! (12*1700= 20400 rocne)
-
okonenipica
Zablokovaný