Ste proti konzumacii mäsa?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Uz vaic ako polroka nejem kalsicke maso, len ryby. Objavil som ine chute a hlavne nove super recepty. Bol som riadny mrchozrut, ale absolutne mi to nechyba.
Je to vsak kazdeho vec. Poznam vsak kopec ludi, ktori mali zdravotne problemy a po obmedzeni resp. uplnom vyluceni masa sa im zdravotny stav v kratkom case zlepsil.
To ze niekto musi zjest maso, aby sa zasytil, to je prave najvacsia nevyhoda masa, ktore dost zatazuje organizmus.
Je to vsak kazdeho vec. Poznam vsak kopec ludi, ktori mali zdravotne problemy a po obmedzeni resp. uplnom vyluceni masa sa im zdravotny stav v kratkom case zlepsil.
To ze niekto musi zjest maso, aby sa zasytil, to je prave najvacsia nevyhoda masa, ktore dost zatazuje organizmus.
Jaternice milujeeeem, drzky v pohode a o tej polievke som zatial iba pocul a nejak netuzim po jej ochutnavanidair napísal:ja jem vsetko a vsade no co sa tyka mesa patrim k tym pokrytcom co je proti zabijackovym hodom a nikdy sa nedotkne oskvarok, drziek, jaternic a tej abnormalnej polievky z krvi, ale pridem domov a hodim na gril pekny marinovany steak a oblizem si vsetky prsty
K tomu zabijaniu: zvyknut sa da na vsetko, u nas plati aby dane zviera zomrelo bezbolestne, takze hlavne je zlmit vaz a potom to je ok. Pocul som totizto aj o zabijani sliepok sekerou a podobne praktiky
Poznamka na zaver: nikdy som ziadne zviera nepitval, to je praca pre otca
Mal som spoluziacku ktora prestala jest maso a po 3 rokoch bola uplne odpisana...coraz blbsia a blbsia..nemohla sa jej vyvyjat zdrava mozg.hmota oblbla, na zaciatku sikovna potom sa mohla neviem ako snazit proste uz bola posk. lebo nejedla maso!!!! Nedokozala sa ucit a pracovat tak efekticne ako predtym, nakoniec ju vyhodili. Zistilo s ze sa stala vegoskou a prestala zdravo fungovat..nemala tie PRAVE PRE CLOVEKA PRIRODZENE latky na prijimanie. Odvtedy si davam masko niekedy aj priam z povinnosti! Ale som priebercivy..naj je u nas doma divinka a pod. v rodine mam 3 polovnikov

Aj vegetariani mozu prezit, ale ako si napisal, tak treba mat prijem potrebnych latok. Ked sa ona rozhodla ze bude vegetariankou na vlastnu past a jedla iba salatiky a jablka, tak jej to nemohlo robit dobre. Vegetariani musia jest aj hnusne veci, aby si doplnili latky nevyhnutne pre zdrave fungovanie. Jej zrejme chybali bielkoviny a vapnik, kedze bola vo vyvine a hlavne kosti potrebovali vapnik a mozog bielkoviny.YurY napísal:Mal som spoluziacku ktora prestala jest maso a po 3 rokoch bola uplne odpisana...coraz blbsia a blbsia..nemohla sa jej vyvyjat zdrava mozg.hmota oblbla, na zaciatku sikovna potom sa mohla neviem ako snazit proste uz bola posk. lebo nejedla maso!!!! Nedokozala sa ucit a pracovat tak efekticne ako predtym, nakoniec ju vyhodili. Zistilo s ze sa stala vegoskou a prestala zdravo fungovat..nemala tie PRAVE PRE CLOVEKA PRIRODZENE latky na prijimanie. Odvtedy si davam masko niekedy aj priam z povinnosti! Ale som priebercivy..naj je u nas doma divinka a pod. v rodine mam 3 polovnikov![]()
![]()
-
dair
Guru wannabe
hehe a co spravis ked sa ty "stanes" otcom...GothaR napísal:Jaternice milujeeeem, drzky v pohode a o tej polievke som zatial iba pocul a nejak netuzim po jej ochutnavanioskvarky mame, ale ja ich velmi nekonzumujem.
K tomu zabijaniu: zvyknut sa da na vsetko, u nas plati aby dane zviera zomrelo bezbolestne, takze hlavne je zlmit vaz a potom to je ok. Pocul som totizto aj o zabijani sliepok sekerou a podobne praktiky
Poznamka na zaver: nikdy som ziadne zviera nepitval, to je praca pre otca
neviem neviem ci sa an take da zvyknut, to vyzaduje urc charakter cloveka (nie v zlom ale....)
-
m3thod-man
Star
YurY napísal:Mal som spoluziacku ktora prestala jest maso a po 3 rokoch bola uplne odpisana...coraz blbsia a blbsia..nemohla sa jej vyvyjat zdrava mozg.hmota oblbla, na zaciatku sikovna potom sa mohla neviem ako snazit proste uz bola posk. lebo nejedla maso!!!! Nedokozala sa ucit a pracovat tak efekticne ako predtym, nakoniec ju vyhodili. Zistilo s ze sa stala vegoskou a prestala zdravo fungovat..nemala tie PRAVE PRE CLOVEKA PRIRODZENE latky na prijimanie. Odvtedy si davam masko niekedy aj priam z povinnosti! Ale som priebercivy..naj je u nas doma divinka a pod. v rodine mam 3 polovnikov![]()
![]()
Clovek ma prisposobeny chrup na rastlinnu aj masitu potravu. Stolicky mas na listy a predne zuby na trhanie masawhisper napísal:proti
nevidim dovod preco jest maso, ked navyse clovek nie je usposobeny na konzumaciu masa...
inak mohli ste sem dat aj hlasovanie
A sliepka ma iba zobak a tiez zerie vsetko
Re: Ste proti konzumacii mäsa?
proti mäsu? v žiadnom prípade. som mäsožravec 
Ja mam najradsej zo vsetkej zeleniny bravcovy schnitzel
... Vegetariani su zvlastny ludia, nezda sa mi to, to cele vegetarianstvo. Clovek je vsezravy, tz., ze zerie aj maso
... Nech mi nepovedia, ze vedia si stymi svojimi zeleninkami a vetvyckami a kktinkami nahradit niektore zlosky, kt. obsahuje iba maso. A toboz neuznavam tych, co prestali jest maso len qoli tomu, ze videli, ako zvierata "koncia"... Jednoducho to tak je.
-
Dead_Warrior
Professional
Takže ja som vegetarian už niekolko rokov. Rozhodne tu nebudem nikoho presviedcat aby bol tiez, je to kazdeho vec. Chcem len tolko, ze nieje pravda, ze vegetarian musi byt bledy, vychudnuty a co ja viem este aky. Mam 84 kg, dobry krvny obraz, za posledne 2 roky som nebol chory a vacsina mojho okolia ani len netusi, ze nejem maso.
Ide proste o to, ze aj vegetarian sa moze stravovat nezdravo a aj "masozravec" sa moze stravovat zdravo. Len ma trosku zaraze, ze niektori ludia beru vegetarianov ako divnych, alebo podradnych ludi. Je to podla mna skor predsudok, co je dost smutne. A tiez mi pride smutne, ked niekto napada ludi za to, ze jedia maso a snazi sa ich presviedcat o svojej pravde. Ja o vegetarianstve hovorim len vtedy, ked na to pride rec.
P.S.
Korienky? Ja mam radsej keksiky od sedity
P.S.
Korienky? Ja mam radsej keksiky od sedity