a aky si si vymyslel dovodbocian napísal:no lebo mi mame tiez taky krajsky mladsi kus a v piatok som ju objallol
Mam problem s kamaratovou mamou
-
DanielJackson
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
DanielJackson
Light Expert
ked mna by ludia zaujimalo, ako dopadol Bruce Willis. Ale vazne.. napis, aspon sukromnu spravu. Inac, je mi ta luto, ze si sa na tomto fore stretol s takym nepochopenim.. Sice nesuhlasim s takymto rozvracanim rodiny, ale mozno im to neklape a mozno vazne aj ona citi nieco.. A pre tych, co mali vyhrady k veku.. kazda druha nad ktorou slintate ma cez 35, len si to nechcete priznat 
Ale sa zamysli nad tym trochu. Zacat si nieco s kamaratovou mamou to je trochu padnute na hlavu nezda sa ti? Ci tebe sa to zda normalne? No mne rozhodne nie a necuduj sa ze sa tu stretol s nepochopenim. Ved od toho sa neda nic cakat a aj keby im to v rodine nefungovalo tak chlapec nema co behat za maminou. Si to predstav na tvojej rodine ako by si sa citil... A je rozdiel slintat nad starsou zenskou a chciet od nej nieco viac. Sice neviem ako ty ale ja urcite nepozeram po ziadnych 35-kach....iceCream napísal:ked mna by ludia zaujimalo, ako dopadol Bruce Willis. Ale vazne.. napis, aspon sukromnu spravu. Inac, je mi ta luto, ze si sa na tomto fore stretol s takym nepochopenim.. Sice nesuhlasim s takymto rozvracanim rodiny, ale mozno im to neklape a mozno vazne aj ona citi nieco.. A pre tych, co mali vyhrady k veku.. kazda druha nad ktorou slintate ma cez 35, len si to nechcete priznat
pravda je, ze nikde nepisal, ze by ona daco dala najavo.. Takze prvy krok by som urcite nechal na nu - na jeho mieste. V tychto rodinach to nebyva moc ruzove.. ked chlap chodi na tyzdnovky. Jedna vec je uzivit rodinu, druha vec je vybrat vhodny sposob ako na to.. Ale to je mimo temy.
Moj osobny pohlad: nebol by som niecoho takeho schopny. Hlavne ma zaskocilo to odsudzovanie vekoveho rozdielu v tejto teme, ktore si niektory zobrali ako prioritny problem. That's all.
Moj osobny pohlad: nebol by som niecoho takeho schopny. Hlavne ma zaskocilo to odsudzovanie vekoveho rozdielu v tejto teme, ktore si niektory zobrali ako prioritny problem. That's all.
Re: Mam problem s kamaratovou mamou
jj a kamarát Ťa bude volať "OCI"Bruce Willis napísal:Paci sa mi kamaratova mama a ma manzela cize kamaratov otec
velmi sa mi paci ja neviem ona nie je daka pekna ale ma daco do seba
chcel by som si s nou zacat,mozno ze aj ona so mnou ale iba mozno lebo
jej manzel chodi na tyzdnovky
Neviem ako mam zistit ze ci by aj ona chcela poradte ako ???
Mate podobny problem ???
-
sovietman
Star
hoši neviete čo dokaze s vami narobit taka 40tsiatka. !!!
BruceWillis: no co, aka je situacia? Ked som mal tolko rokov ako ty, tiez som mal take chute a ostali dodnes
Tiez by som to riesil nejak tak,ze idem akoze za kamosom, ale len vtedy ked viem ze urcite je doma len ona. Ked povie ze nie je doma, tak povies ze skoda, ale nevadi pockám vonku
Ak ta zavola dnu, je to jasné. Držím palce. Tam sa ukaze ci si skutocny herec. potom napíš 
BruceWillis: no co, aka je situacia? Ked som mal tolko rokov ako ty, tiez som mal take chute a ostali dodnes
Tiez by som to riesil nejak tak,ze idem akoze za kamosom, ale len vtedy ked viem ze urcite je doma len ona. Ked povie ze nie je doma, tak povies ze skoda, ale nevadi pockám vonku
-
r4wMUnt34q
Star
Re: Mam problem s kamaratovou mamou
chlapce, zober si uterak, namoc do vody a daj si studeny obklad.Bruce Willis napísal:Paci sa mi kamaratova mama a ma manzela cize kamaratov otec
velmi sa mi paci ja neviem ona nie je daka pekna ale ma daco do seba
chcel by som si s nou zacat,mozno ze aj ona so mnou ale iba mozno lebo
jej manzel chodi na tyzdnovky
Neviem ako mam zistit ze ci by aj ona chcela poradte ako ???
Mate podobny problem ???
trosku moralky do zivota preboha.
ak dav preferuje ZAKLADNU MORALKU a ETIKU, velmi rad s nim budem kracat. Spat s mamou kamarata je humus bez ohladu na ich rodinnu situaciu a nadrzanost.ultarko napísal:rovny rovneho si mozno hlada.. ale najjednoduchsie je kracat s davom ze mily Enter00 ..zastavat vseobecny nazor je najjednoduchsie.. chalana som sa zastal pretoze suchari ako ty si ani neprecitaju otazku na ktoru sa vas pytal a okamzite ho odsudia.. btw. si este panic?
Take veci ale pochopis casom.
Zakladna moralka a etiketa, si vytiahol riadne eso z rukava.. moje skusenosti vravia ze ti co sa skryvaju za tieto frazy su najvacsi uchyli a kto to popiera potrvrdzuje ze trafena hus zagaga
Podla mna ani nevies co vlastne moralka znamena, keby si vedel tak sa na nu davno vykasles.. no to asi ty nikdy nepochopis 
Casom z toho vyrastie a budes za podobne uletene prispevky hanbit. Ten den pride, neboj sa.ultarko napísal:Zakladna moralka a etiketa, si vytiahol riadne eso z rukava.. moje skusenosti vravia ze ti co sa skryvaju za tieto frazy su najvacsi uchyli a kto to popiera potrvrdzuje ze trafena hus zagagaPodla mna ani nevies co vlastne moralka znamena, keby si vedel tak sa na nu davno vykasles.. no to asi ty nikdy nepochopis
Viac na teba nereagujem.
Bruce Willis: K tomu mozem povedat len tolko, ze si bezcharakterny kkt, ktory nevie co so sebou. Podla mna si z dakej bohatej rodiny a este ti nebolo povedane "nie" ale tu si uz uvedomujes ze zachadazas pridaleko tak si opatrnejsi a chces sa poradit. Proste si prasa a som rad, ze nemam takych kamaratov ako si ty. Minimalne v to dufam, ze nemam takych kamaratov, ale poznam ich dost dobre.
Ostavam s pozdravom Bruce Willis
Ostavam s pozdravom Bruce Willis