Mam problem s kamaratovou mamou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DanielJackson
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielJackson »

bocian napísal:no lebo mi mame tiez taky krajsky mladsi kus a v piatok som ju objal :D lol
a aky si si vymyslel dovod :roll: dufam, ze vam to vyjde :D
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

DanielJackson napísal:a aky si si vymyslel dovod :roll: dufam, ze vam to vyjde :D
ziaden :D dokonca mi vylepsila znamku :D
DanielJackson
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielJackson »

bocian napísal:ziaden :D dokonca mi vylepsila znamku :D
obijmaj ju castejsie, skujs zajst aj dalej a mas istu maturu :D :D
iceCream
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iceCream »

ked mna by ludia zaujimalo, ako dopadol Bruce Willis. Ale vazne.. napis, aspon sukromnu spravu. Inac, je mi ta luto, ze si sa na tomto fore stretol s takym nepochopenim.. Sice nesuhlasim s takymto rozvracanim rodiny, ale mozno im to neklape a mozno vazne aj ona citi nieco.. A pre tych, co mali vyhrady k veku.. kazda druha nad ktorou slintate ma cez 35, len si to nechcete priznat :lol:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

iceCream napísal:ked mna by ludia zaujimalo, ako dopadol Bruce Willis. Ale vazne.. napis, aspon sukromnu spravu. Inac, je mi ta luto, ze si sa na tomto fore stretol s takym nepochopenim.. Sice nesuhlasim s takymto rozvracanim rodiny, ale mozno im to neklape a mozno vazne aj ona citi nieco.. A pre tych, co mali vyhrady k veku.. kazda druha nad ktorou slintate ma cez 35, len si to nechcete priznat :lol:
Ale sa zamysli nad tym trochu. Zacat si nieco s kamaratovou mamou to je trochu padnute na hlavu nezda sa ti? Ci tebe sa to zda normalne? No mne rozhodne nie a necuduj sa ze sa tu stretol s nepochopenim. Ved od toho sa neda nic cakat a aj keby im to v rodine nefungovalo tak chlapec nema co behat za maminou. Si to predstav na tvojej rodine ako by si sa citil... A je rozdiel slintat nad starsou zenskou a chciet od nej nieco viac. Sice neviem ako ty ale ja urcite nepozeram po ziadnych 35-kach....
iceCream
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iceCream »

pravda je, ze nikde nepisal, ze by ona daco dala najavo.. Takze prvy krok by som urcite nechal na nu - na jeho mieste. V tychto rodinach to nebyva moc ruzove.. ked chlap chodi na tyzdnovky. Jedna vec je uzivit rodinu, druha vec je vybrat vhodny sposob ako na to.. Ale to je mimo temy.
Moj osobny pohlad: nebol by som niecoho takeho schopny. Hlavne ma zaskocilo to odsudzovanie vekoveho rozdielu v tejto teme, ktore si niektory zobrali ako prioritny problem. That's all.
romulus2
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Mam problem s kamaratovou mamou

Príspevok od používateľa romulus2 »

Bruce Willis napísal:Paci sa mi kamaratova mama a ma manzela cize kamaratov otec
velmi sa mi paci ja neviem ona nie je daka pekna ale ma daco do seba
chcel by som si s nou zacat,mozno ze aj ona so mnou ale iba mozno lebo
jej manzel chodi na tyzdnovky
Neviem ako mam zistit ze ci by aj ona chcela poradte ako ???
Mate podobny problem ???
jj a kamarát Ťa bude volať "OCI" :hehe: :hehe: :hehe:
sovietman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sovietman »

hoši neviete čo dokaze s vami narobit taka 40tsiatka. !!!

BruceWillis: no co, aka je situacia? Ked som mal tolko rokov ako ty, tiez som mal take chute a ostali dodnes :wink:

Tiez by som to riesil nejak tak,ze idem akoze za kamosom, ale len vtedy ked viem ze urcite je doma len ona. Ked povie ze nie je doma, tak povies ze skoda, ale nevadi pockám vonku :wink: Ak ta zavola dnu, je to jasné. Držím palce. Tam sa ukaze ci si skutocny herec. potom napíš :wink:
r4wMUnt34q
Star
Star

Príspevok od používateľa r4wMUnt34q »

Myslim, ze toto (ked ta zaujme 40tka) ma nieco spolocne s Oidipovskym komplexom (syn sa zalubi do matky, dcera do otca).. To je skoro akoby si sa zalubil do vlastnej matky :).. Mne sa to uz stalo, ale trvalo to asi 2 dni :).. Hovori sa, ze tym raz prejde kazdy..
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Mam problem s kamaratovou mamou

Príspevok od používateľa enter00 »

Bruce Willis napísal:Paci sa mi kamaratova mama a ma manzela cize kamaratov otec
velmi sa mi paci ja neviem ona nie je daka pekna ale ma daco do seba
chcel by som si s nou zacat,mozno ze aj ona so mnou ale iba mozno lebo
jej manzel chodi na tyzdnovky
Neviem ako mam zistit ze ci by aj ona chcela poradte ako ???
Mate podobny problem ???
chlapce, zober si uterak, namoc do vody a daj si studeny obklad.
trosku moralky do zivota preboha.
ultarko
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ultarko »

pocuj, kazdy tu do teba pi..je ze svedomie, ucta ku kamosovi a tak. Mam pocit ze si sa na zaciatku diskusie pytal ako na to a nie aky nazor na to maju homosexualy :) Podla mna to chce vhodnu prilezitost, cervene vino, odhodlanie... :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

ultarko napísal:pocuj, kazdy tu do teba pi..je ze svedomie, ucta ku kamosovi a tak. Mam pocit ze si sa na zaciatku diskusie pytal ako na to a nie aky nazor na to maju homosexualy :) Podla mna to chce vhodnu prilezitost, cervene vino, odhodlanie... :)
rovny rovneho si hlada, vrana k vrane sada...
ultarko
Amateur
Amateur

rovny rovneho si mozno hlada.. ale najjednoduchsie je kracat s davom ze mily Enter00 ..zastavat vseobecny nazor je najjednoduchsie.. chalana som sa zastal pretoze suchari ako ty si ani neprecitaju otazku na ktoru sa vas pytal a okamzite ho odsudia.. btw. si este panic? :D
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

ultarko napísal:rovny rovneho si mozno hlada.. ale najjednoduchsie je kracat s davom ze mily Enter00 ..zastavat vseobecny nazor je najjednoduchsie.. chalana som sa zastal pretoze suchari ako ty si ani neprecitaju otazku na ktoru sa vas pytal a okamzite ho odsudia.. btw. si este panic? :D
ak dav preferuje ZAKLADNU MORALKU a ETIKU, velmi rad s nim budem kracat. Spat s mamou kamarata je humus bez ohladu na ich rodinnu situaciu a nadrzanost.
Take veci ale pochopis casom.
ultarko
Amateur
Amateur

Zakladna moralka a etiketa, si vytiahol riadne eso z rukava.. moje skusenosti vravia ze ti co sa skryvaju za tieto frazy su najvacsi uchyli a kto to popiera potrvrdzuje ze trafena hus zagaga :) Podla mna ani nevies co vlastne moralka znamena, keby si vedel tak sa na nu davno vykasles.. no to asi ty nikdy nepochopis :P
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

ultarko napísal:Zakladna moralka a etiketa, si vytiahol riadne eso z rukava.. moje skusenosti vravia ze ti co sa skryvaju za tieto frazy su najvacsi uchyli a kto to popiera potrvrdzuje ze trafena hus zagaga :) Podla mna ani nevies co vlastne moralka znamena, keby si vedel tak sa na nu davno vykasles.. no to asi ty nikdy nepochopis :P
Casom z toho vyrastie a budes za podobne uletene prispevky hanbit. Ten den pride, neboj sa.

Viac na teba nereagujem.
Vincko
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Vincko »

Bruce Willis: K tomu mozem povedat len tolko, ze si bezcharakterny kkt, ktory nevie co so sebou. Podla mna si z dakej bohatej rodiny a este ti nebolo povedane "nie" ale tu si uz uvedomujes ze zachadazas pridaleko tak si opatrnejsi a chces sa poradit. Proste si prasa a som rad, ze nemam takych kamaratov ako si ty. Minimalne v to dufam, ze nemam takych kamaratov, ale poznam ich dost dobre.
Ostavam s pozdravom Bruce Willis
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

no tak toto je supa.to som este nezazil :hehe: dufam ze ta to uz preslo.
NeF!m
Novice
Novice

Príspevok od používateľa NeF!m »

Hm to je husty problem ale podla mna ani jej to nedavaj najavo alebo sa jej to nepitaj ci co to chces urobit,a vies co radsej sa id liesit ked chces trdkat jeho matku FUJ :smt094
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

urcite by som sa na vychcijel , lebo by mi to ani hrdost nedovolila a neviem ako ten kamarat by dopadol :lol: , riesenie je bud sa rozist s kamosom alebo si najst inu dospelu babu , sex s dospelymi babami je bezny a sa neokunaju ako tie male holy do 18 nad 18 ako ktore
Napísať odpoveď