Mrost napísal:ja som mal ten artefucked tu:
myslim ze to ma kazdy na tom isto mieste a ze sa to negeneruje ale nie som si isty..
ja hram uz 4. kampan ale som trocha sklamany z pribehu...zatial co prve 3 na seba vcelku nadvezovali, tento stvrty part je troska odveci...ale aj tak...
Homam rules...
artabanes mal pravdu je to vzdy niakde inde ja som to mal inde ale jak hovorim po mape su tie 3 obelisky iba podla nich to mozes zistit inac asi nie iba ak by si chodil po mape a kopal kade tade ale to nie takze asi iba tak ze najdes tie obelisky
počuj, mrost, ja som jak blbec hladal obelisky, som si myslel že sa to genruje vždy nanovo, a nakoniec bol ten artefakt presne tam, kde si mi to na tom screenshote od teba.
artabanes napísal:počuj, mrost, ja som jak blbec hladal obelisky, som si myslel že sa to genruje vždy nanovo, a nakoniec bol ten artefakt presne tam, kde si mi to na tom screenshote od teba.
lol tak mozno sa to generuje tym sposobom ze su uricete mieste 2-3 de to je asi tak to bude
koal napísal:som akurat v tretej misii a nemozem sa odtial pohnut ... zacina to bit hardcore ... a v ktorej misii si ty?
no ty vole ja som tam tiez som sa tam zasekol a vobec neviem ja nejsom niaky heroes super skill ale doteraz to islo celkom hlatko ale teraz si neviem rady asi pozrem po niakom cheate alebo tak lebo nechcem zas pri tom stravit hodinu a pol a potom zistit ze som to zas posral
no myslim ze to je najtazsie kolo (teda co som zatial presiel)...ten saso, neviem jak sa volal tusim grifarell, mal asi 3x taku armadu ako ja...raz ma zmietol a potom som si to loadol a on dal celu svoju armadu nejakemu druhemu hrdinovi, takze ma uz nahanal ten...ale nemal zaujem o hrady iba o mna tak som mu utekal, porazil gri(toho hlavneho) obsadil vsetky hrady...no a este pobil tych par sasov tam kolo kamena...ZAKLAD JE VYHNUT SA TEJ JEHO ARMADE...gl
pr3dator napísal:no ty vole ja som tam tiez som sa tam zasekol a vobec neviem ja nejsom niaky heroes super skill ale doteraz to islo celkom hlatko ale teraz si neviem rady asi pozrem po niakom cheate alebo tak lebo nechcem zas pri tom stravit hodinu a pol a potom zistit ze som to zas posral
Musíš obsadiť hneď ten prvý hrad a potom si nazhromaždiť armádu asi tak do dvoch týždňoch a hneď isť na ten v pravom hornom rohu, on tam bude a bude mat malú armádu.
KARNEL32 napísal:a to aj pre teba...hral som 3..celkom good az na tu grafiku....potom som sa dostal k 5 a to bol HNUS a kupil som si 4 a to je daco ohromujuce!!
lol sak ja nejsom niaky heroes fanda uz od 1 ale sak hnet na prvy pohlad vidim ze 4 je horsia po grafickej stranke sa to neda absolutne ani trochu porovnat a hratelnost alebo nieco take tiez nevidim niake rozdiely v prospech 4 tak omg povedz preco je 4 super a 5 hnus