Heroes of Might & Magic V

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

Mrost napísal:ja som mal ten artefucked tu: Obrázok
myslim ze to ma kazdy na tom isto mieste a ze sa to negeneruje ale nie som si isty..
ja hram uz 4. kampan ale som trocha sklamany z pribehu...zatial co prve 3 na seba vcelku nadvezovali, tento stvrty part je troska odveci...ale aj tak...

Homam rules...
artabanes mal pravdu je to vzdy niakde inde ja som to mal inde ale jak hovorim po mape su tie 3 obelisky iba podla nich to mozes zistit inac asi nie iba ak by si chodil po mape a kopal kade tade ale to nie takze asi iba tak ze najdes tie obelisky
Kosh
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

počuj, mrost, ja som jak blbec hladal obelisky, som si myslel že sa to genruje vždy nanovo, a nakoniec bol ten artefakt presne tam, kde si mi to na tom screenshote od teba.
preed
Expert
Expert

artabanes napísal:počuj, mrost, ja som jak blbec hladal obelisky, som si myslel že sa to genruje vždy nanovo, a nakoniec bol ten artefakt presne tam, kde si mi to na tom screenshote od teba.
lol tak mozno sa to generuje tym sposobom ze su uricete mieste 2-3 de to je asi tak to bude
onix
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa onix »

Ma niekto zaujem zahrat si so mnou Heroes 5 cez hamachi??
Iba duel mode! (teda vyberieme si hrdinu a priamo na battle proti inemu hrdinovy!!) :twisted:

nazov: Heroes-V-game
password: hero

cas si mozme dohodnut cez sukromne spravy
koal
Novice
Novice

Príspevok od používateľa koal »

rascal napísal:

som akurat v tretej misii a nemozem sa odtial pohnut ... zacina to bit hardcore ... a v ktorej misii si ty?
preed
Expert
Expert

koal napísal:som akurat v tretej misii a nemozem sa odtial pohnut ... zacina to bit hardcore ... a v ktorej misii si ty?
no ty vole ja som tam tiez som sa tam zasekol a vobec neviem ja nejsom niaky heroes super skill ale doteraz to islo celkom hlatko ale teraz si neviem rady asi pozrem po niakom cheate alebo tak lebo nechcem zas pri tom stravit hodinu a pol a potom zistit ze som to zas posral
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

ja som prave v tej misii v tom Sylvane...to co tam treba zabit tych druidov+ hrdy dobyt...
preed
Expert
Expert

SLIMO napísal:ja som prave v tej misii v tom Sylvane...to co tam treba zabit tych druidov+ hrdy dobyt...
no sak to je ta a jek ti to ide ked to prejdes porad pls niaku taktiku lebo to nevim prejst absolutne
Mrost
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrost »

no myslim ze to je najtazsie kolo (teda co som zatial presiel)...ten saso, neviem jak sa volal tusim grifarell, mal asi 3x taku armadu ako ja...raz ma zmietol a potom som si to loadol a on dal celu svoju armadu nejakemu druhemu hrdinovi, takze ma uz nahanal ten...ale nemal zaujem o hrady iba o mna tak som mu utekal, porazil gri(toho hlavneho) obsadil vsetky hrady...no a este pobil tych par sasov tam kolo kamena...ZAKLAD JE VYHNUT SA TEJ JEHO ARMADE...gl
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

uplne o nicom!!!!!!!!!!!!!! ja hravam stvorku a ta je NAJLEPSIA!!!
preed
Expert
Expert

KARNEL32 napísal:uplne o nicom!!!!!!!!!!!!!! ja hravam stvorku a ta je NAJLEPSIA!!!
hh nebud vtipny to radsej 3 ako stvorku.4 je best onicom
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

KARNEL32 napísal:uplne o nicom!!!!!!!!!!!!!! ja hravam stvorku a ta je NAJLEPSIA!!!
to povie snad iba clovek, co zacinal so 4kou
SLIMO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SLIMO »

najlepsia je ka !!! a to nikdo nezmeni :)
Mrost
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrost »

myslim ze kazda je dobra..3 bola prevratna oproti 1,2 a preto chytila za srdce snad najviac fanusikov..ale aj 4 bola dobra...a teraz 5 rules...
Ondrejko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Ondrejko »

homam 5 cez hamachi

Kód: Vybrať všetko

http://hamachi-games.sk/old/index.php?page=144
hypper
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hypper »

hmm tak to fakt moze povedat iba clovek co hral snad len 4 ktora je podla mna najhorsia ... 3 je best a 5 je pekna graficka kopia :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Holubar napísal:to povie snad iba clovek, co zacinal so 4kou
zacinal som s 3 len taq mimochodom
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

hypper napísal:hmm tak to fakt moze povedat iba clovek co hral snad len 4 ktora je podla mna najhorsia ... 3 je best a 5 je pekna graficka kopia :)
a to aj pre teba...hral som 3..celkom good az na tu grafiku....potom som sa dostal k 5 a to bol HNUS a kupil som si 4 a to je daco ohromujuce!!
rascal
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rascal »

pr3dator napísal:no ty vole ja som tam tiez som sa tam zasekol a vobec neviem ja nejsom niaky heroes super skill ale doteraz to islo celkom hlatko ale teraz si neviem rady asi pozrem po niakom cheate alebo tak lebo nechcem zas pri tom stravit hodinu a pol a potom zistit ze som to zas posral

Kód: Vybrať všetko

Musíš obsadiť hneď ten prvý hrad a potom si nazhromaždiť armádu asi tak do dvoch týždňoch a hneď isť na ten v pravom hornom rohu, on tam bude a bude mat malú armádu.
preed
Expert
Expert

KARNEL32 napísal:a to aj pre teba...hral som 3..celkom good az na tu grafiku....potom som sa dostal k 5 a to bol HNUS a kupil som si 4 a to je daco ohromujuce!!
lol sak ja nejsom niaky heroes fanda uz od 1 ale sak hnet na prvy pohlad vidim ze 4 je horsia po grafickej stranke sa to neda absolutne ani trochu porovnat a hratelnost alebo nieco take tiez nevidim niake rozdiely v prospech 4 tak omg povedz preco je 4 super a 5 hnus
Napísať odpoveď