Co sa vam snivalo?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
AX51
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa AX51 »

Mne sa teraz uz nic nesniva neviem preco uz asi 1rok.Alebo si to nepametam skoda.Ale este predtym sa mi velakrat stavalo ze som mal sen a vedel som o tom.Napr. behal som po svojom okoli bud som isiel do obchodu daco zozrat samozrejme zadarmo alebo som isiel pretiahnut daku spoluziacku alebo som vyskocil zo 4 poschodia :D .Ale vsetko som si pametal len matne.Ale bolo to super vzdy mi to urobilo dobru naladu(rano) 8)
A snivalo sa mi este o mojom otcovi ked mi zomrel.Rozpraval som sa s nim a nechcel som aby sa to skoncilo.Ale po asi mesiaci ma tie sny presli.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

AX51: Sniva sa ti stale, len tie sny si nepamatas. A to s otcom.. Ma to mrzi a verim, ze si nechcel aby ten sen skoncil, a aby si ho mal stale. :cry:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

p4ra napísal:Mne sa na zaciatku tyzdna snival nieco divne.. Snivalo sa mi o tom, ze sa mi snival sen. Toto som zazil snad prvy krat. Niekto nieco podobne?
To sa mi uz stalo, je to celkom sranda :D Bolo to v tej mojej alternativnej realite...normalne sa zobudis, pozeras, vsetko je ok, zacnes sa chystat do skoly, ale par veci nesedi a az potom ti napadne, ze to je len zobudenie sa do ineho sna :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

GothaR napísal:To sa mi uz stalo, je to celkom sranda :D Bolo to v tej mojej alternativnej realite...normalne sa zobudis, pozeras, vsetko je ok, zacnes sa chystat do skoly, ale par veci nesedi a az potom ti napadne, ze to je len zobudenie sa do ineho sna :D
Jo clovece, presne, to je ono! Ale az na to, ze mne ten sen nebol 2x prijemny, to viem, ale uz si presne nepamatam, o co islo. No viem, ze som sa zobudil zadychany a spoteny, fakt divny pocit.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Keď som bol menši, tak sa mi často snívalo že padám. Vždy v tom istom prostredí....vždy na to iste miesto....ale už to prestalo. Myslim že sa hovorí že v tedy človek rastie. :)
NeedHockey
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NeedHockey »

mavam pekne sny,len skoda ze neni taka realita :cry:
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

KAmosovi sa teraz zasa snivala taka haluska ... pred spankom si dava so sestrou bong, potom kecaju a pak ked zaspi, tak rano vzdy vravi ze sa mu snivalo daco super ale nevie si spomenut ... ( klasika ) ... ale teraz sa mu snivalo ze vykukol z okna a pod barakom koncert Korn ... cudne bolo aj to ze ich v zivote nepocul, ale z dajakeho magazinu ich vraj poznal ... isiel vonku a sadol si na taku plastovu stolicku pod podium, kde Korni vystupovali ... chvilu pozeral, ale nic nevidel a v tej chvili si okolo nho posadali clenovia a zacali sa s nim rozpravat o skole a tak ... potom sa ho vraj jeden opytal ci by nesiel do krcmy pre piva a on ze hej ... tak isiel ale v krcme chceli vidiet obciansky, a barman ze mu da iba nanuky, lebo obciansky u seba nemal a aj ked ho presvedcoval horom dolom, tak dostal iba take mutantne nanuky ... ( vraj jeden bol s prichutou krabice od telky ) :lol: ... no a isiel zpat ku podiu, odkial utekali vsetci z Korn grupy, lebo vraj bubenik rozbil okno jeho susedke, co byvala pod nim ... kricali nanaho nech uteka s nimi, ale zacal fukat strasne silny vietor a on aj ked zahodil vsetky nanuky a co najvjac mohol bezat bezal, ostal skoro stat na mieste. Takze iba prizeral ako mu Kornmembers mizia z dohladu a potom ked to vsetkym ( este v tom sne ) hovoril, tak mu nikto neeveril a tak shanal susedku, aby dosvedcila, ale ta sa medzi tym odstahovala dakde do USA ... potom sa zobudil ... no toto ked som cele pocul, tak sme mu s kamosom museli kupit v music shope Korn T-Shirt ... :lol:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Dead_Warrior napísal:Ludia neuverite ale stalo sa mi nieco britalne nahodne a neviem si to furt vysvetlit :idea: :idea:

Dnes mi poslala autorizaciu jedna baba kukam profil ze hmm asi daka ceska tipujem opak bol prvadou bola to slovenka z BA po par vetach zistujem ze chodi na tu situ skolu kam moj byvaly spoluziak a dokonca chodia do jednej triedy :shock: hovorite si brutus nahoda? Este daco divnejsie ked si tamd ala fotku resp avatar a poslala mi foktu mojho byvaleho spoluziaka tak som si daco uvedomil :shock: ze toto som uz raz zazil....snivalo sa mi to....spomenul som si nato ulomkovo ked som videl jej avatar a tu fotku.....Co si o tom myslite :?:
deja vu a nevie to vysvetlit nikto. maval som to obcas ale teraz uz nie
iceCream
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iceCream »

p4ra napísal:Mne sa na zaciatku tyzdna snival nieco divne.. Snivalo sa mi o tom, ze sa mi snival sen. Toto som zazil snad prvy krat. Niekto nieco podobne?
jo zazil som, neprijemne, fakt.
Ked som bol mensi, sa mi casto snivali sny, ze som padal..do postele.. alebo kam, proste do prazdna.Ble. Neznasal som to.
Shadow_blaster
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shadow_blaster »

sny sa mi plnia najhorsi sen uf:ze som vo bezeni sustal s inym tipkom dalej najblaznivejsi:v mojej skole zombici najkrajsi:ja a moja ex na lodi to co sa na tej lodi dialo nebudem komentovat
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

dnes v noci sa mi snivalo ako idem vlakom, vyklonim sa z okna a uz v dalke vidim ako sa proti nam ruti iny vlak ... tak zacinam v kupé a vlastne v celom vlaku tvorit paniku, z cohoz ma nikto nepocuva okrem takej starej baby, ktoru prehovaram aby so mnou vyskocila ... nakoniec, ked uz su vlaky fest blizko skacem s tou babou z okna, dopadneme do travy a smejeme sa na tom, ze vyskocit z rychliku nie je vobec nebezpecne pretoze dopad bol velmi prijemny ... a ako na tu babu pozeram tak zistujem ze jej nie 40 ako vo vlaku ale tak 17 ... valame sa spolu v trave a ... iba sa valame :D
potom mi hovori ze pretoze som vyskocil tak budem narodny hrdina ale musim si ist rychlo pre vyznamenanie, nez sa na to zabudne (ani neviem ze by tie vlaky nakonec buraly mimochodom) ... a dakde v polovici cesty pre vyznamenanie za nic som sa zobudil ... :? :)
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pikiliki »

ja zo snov tiež moc nepamätam, ale moja segra :D raz večer zbierala goralky po zemi, aj ked tam žiedne neboli :smt046 .......
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Neviem ci som to uz pisal v prvom prispevku tu ale jak som pisal o tom ze som videl v sne veci resp cast z veci ktore sa potom neskor stali tak sa mi daco take snivalo aj s Aulandiou(Aquapark)....jak som teraz kukal kameru(panoramaticke zabery) na aulandia.sk tak som zistil ze to v tom sne bolo pravda....sa mi snivalo to uz strasne daavno pred tym ako sa uvazovalo o Aulandii ze som tam bol a ked som kukal teraz tie zabery tak som zitil ze je to rovnake ako v tom sne :shock:

Ale o inom som cel pisat ked som bol cez vikend u tety na dedine (nuda) a ona kupuje casopis Slovenka a nalistoval som si tam jeden clanok o snoch a par myslienok z toho ma dost zaujalo:
Iba prostrednictvom casu premozeme cas (Tibetska kniha mrtvych)
Pri narodeni si matku vybera dusa
Vsetko ma svoj zmysel nic sa nedeje bezdovodne
Urcitym sposobom si davame cez sny znamenia o nevyslovenych tuzbach a blikame nimi na seba ako svätojanske musky.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Mne sa velmi casto snivaju dva hnusne sny...

Predstavte si prostredie asi ako Grand canyon a tam proste padam a padam, po chvilke sa koncekmi prstov vzdy zachytim nejakej strbiny no po chvilke zase padam a tak velmi vela krat. Vzdy ked sa zobudim som z toho uplne na nervy.

A dalsi hnusny sen bol, ked uz neviem ako ale proste dajaky typek stal s pistolou a pytal sa ma, ktoru z mojich dvoch naj kamaratok ma zabit, ze musim ja povedat. Prehovoril som ho, nech zabije mna a ich necha ist, suhlasi, vystreli ...a ja sa zobudim.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

ked sa ti snivaju casto a je tam rovnaky dej, pouvazuj nad vykladanim snov (v horsom pripade nad terapeutom - nie zeby si bol cvok, ale nech sa vyjadri :) )
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

No cvok som snad este neni :D , skusim zacat tym snarom. Aj ked tomu nejako neverim ale predsa.

Najhorsie je, ze mne sa nesnivaju dajako pravidelne. Proste niekedy dost dlhu dobu vobec nie a potom zase velmi casto...a ten druhy ma zvlast desi :cry: .
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Mozno ze je tvoja planeta v zlom postaveni v zavyslosti od nasej a mas take obdobia ked sa ti take sny snivaju...skusal si pouzit numerologiu ze co ti vravia cisla :?: :D
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Numerologiu som neskusal...A na snaroch je blbost, ze nikdy neviem co mam zadat, bo neviem, kt. z tych veci v tom sne je ta najpodstatnejsia.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Vigor napísal:Numerologiu som neskusal...A na snaroch je blbost, ze nikdy neviem co mam zadat, bo neviem, kt. z tych veci v tom sne je ta najpodstatnejsia.
ja by som povedal asi ze v jednom z tvojich pripadov je to padanie nikam...
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Asi pred tyzdnom sa mi snival taky veelmi zvlastny sen... spal som u babky, tak asi ine prostredie... cize, bol normalny den, ja som sa rozpraval neviem uz s kym v babkinom dome a zrazu prisiel Rytmus z KF a nato som zistil, ze je to moj otec :lol: (dost sibnute) a islo asi o to, ze sa velmi malo vidime, tak som sa rozplakal, objal som ho, potom sa to nejako vyriesilo a dalej uz neviem (ani nechcem)... ale ja zato predsa nemozem :)
Napísať odpoveď