Je samovražda riesenie ?
-
mastermind
VIP
si len myslis ze si normalny ked si uz uvazoval o samovrazde. nemas este ani 18 rokov. to najtazsie v zivote ta este len caka a ty uz teraz uvazujes o samovrazde?/Nevermind/.am napísal:je vela ludi ako ja ... niesme blazniale zvlastny ludia...proste ja som iny ako vy a uz sa spametajte
.. vam to moze byt maximalne v <> co je se mnou
mam svoj zivot s ktorym som momentalne maxialne spokojny tak mi uz dajte pokoj a nechajte ma v kludne napisat denne tie blbe 2-3 prispevky
-
mastermind
VIP
-
fuCKYou
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
mozeme ak chces...proste som mal taky den ked ma kazdy otravoval a nechcel som to ... to ma dokaze vytocit a ked sa hrozne nudim alebo si spomeniem na nejaku yeblu vec tak vtedy mam taky pocit ... a este raz nepotrebujem pomocMarko5211 napísal:neboj ja ti chcem pomoct...pravdaze ak chces ...preco si nad tym rozmyslal???co sa ti take stalo???chces sa o tom porozpravat???
-
Starmanomega
Amateur
-
fuCKYou
Medium Professional
hh myslis? ze o tom ja neviem. mozem povedat ze viem o tom nieco a to co hovoris ty nieje blbost ale trosku klamstvo ...MS FRANKY napísal:Je riešenie keď už nieje čo! Ked ťa opustí ženská alebo ti vyhorí PC alebo hocijaká iná blbosť tak tam sebevražda určite nepomôže ( Treba sa vzchopiť a ísť ďalej ). Ale keby že je vojna a vystrielajú mi celú rodinu zničia dom vystrielajú všetkých kamarátov tak tam je sebevražda riešenie.
a este to ze o tej rodine nevies absolutne nic
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
.... SAMOVRAŽDA ....
.... ked sa tu rozoberala vrazda ineho cloveka, tak by ma zaujimalo ci by ste boli schopni sa "zasamovraždiť" ??? .... a ak ano, ako by ste to spravili ??? ....
... neviem si predstavit taku bezvychodiskovu situaciu v ktorej by som sa uchylil k samovrazde, ale ak by taka bola tak by som si chcel tu smrt asi uzit, neviem, asi by som skocil z lietadla, samo ze bez padaku ... trochu tvrde, ale pistol sa mi zda tuctova a o nicom ....
... neviem si predstavit taku bezvychodiskovu situaciu v ktorej by som sa uchylil k samovrazde, ale ak by taka bola tak by som si chcel tu smrt asi uzit, neviem, asi by som skocil z lietadla, samo ze bez padaku ... trochu tvrde, ale pistol sa mi zda tuctova a o nicom ....
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... omg sak ti mi vravis jak keby som napisal ze sa chcem zasamovrazdit->slavo<- napísal:no ale aspon z padakom aby sisito mohol pocas dopadu rozmyslet![]()
ver tomu, ze by si si to rozmyslel ,ked uz letis dole..
inac je to parada osobne som absolvoval takyto skok a iba som sa modlil aby sa typkovy otvoril padak bol som priputany o parasutystu
-
p4ra
Redeemer
Nikdy nehovor nikdy, ale osobne si myslim, ze by som to nikdy nespravil. Nikto a nic na svete nestoji za to, aby som si vzial zivot. A druha vec, bal by som si akokolvek ublizit. Ako hovorieval aj moj stary otec: "Synak, najlahsie sa je na vsetko vykaslat a rychlo to vzdat..". A mal pravdu. Samovrazda je ta posledna vec, kt. by som chcel riesit svoje problemy. Od problemov sa utekat nema, ale maju sa riesit.
-
quentin
Medium Expert
pozri mozu prist situacie kedy je to pre cloveka jedine vychodisko. obcas moze mat clovek zatemnenu mysel a spravi veci kt by normalne nespravil (kolko uz bolo sebevrazd kvoli nestastnej laske).kinjeril napísal:Ty si si zivot nedal, nemas pravo si ho zobrat. IMHO, je to zbabele!
neviem ci do tejto temy patri aj eutanazia ale predstav si ze si uplne ochrnuty v tom lepsom pripade vies hybat aspon mimickymi svalmi, nechcel by si sa zabit?? ja by som o tom seriozne uvazoval