Je samovražda riesenie ?
Eutanaziu sem teraz neplet. Je to tema sama o sebe. Bavme sa teraz o "beznej" samovrazde. A myslim, ze je to absolutny nezmysel, ked sa niekto zabije kvoli dievcatu. Nech uz to bola akakolvek laska. Zivot ide dalej a po svete beha este kopa krasnych a dobrych zien...quentin napísal:pozri mozu prist situacie kedy je to pre cloveka jedine vychodisko. obcas moze mat clovek zatemnenu mysel a spravi veci kt by normalne nespravil (kolko uz bolo sebevrazd kvoli nestastnej laske).
neviem ci do tejto temy patri aj eutanazia ale predstav si ze si uplne ochrnuty v tom lepsom pripade vies hybat aspon mimickymi svalmi, nechcel by si sa zabit?? ja by som o tom seriozne uvazoval
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Dead_Warrior
Professional
Nedokazal by som sa zabit uz len z urcitych dovodov....
...smrt nie je vychodisko zo ziadnej zlej situacie....aj ked yb som lezal niekde priputany o lozku bol by som dajme tomu orchnuty( co sa dufam nikdy nestane) tak by som chcel i nadalej zit lebo by som mal okolo seba blizkych ludi ktorych viem ze im na men zalezi a mne na nich takze smrt by nic nevyriesila....Ak ma prist smrt tak nek radsej ona vyhlada mna ako ja ju....Ked tak o tomto pisem tak ma napada jeden napis co som videl na zastavke " MHD je ako smrt nikdy nevies kedy pride "...
Ale ak by som mal uz zomriet tak radsej by som padal z vysky aby som sa mohol naposledy pozriet na tento krasny svet

...smrt nie je vychodisko zo ziadnej zlej situacie....aj ked yb som lezal niekde priputany o lozku bol by som dajme tomu orchnuty( co sa dufam nikdy nestane) tak by som chcel i nadalej zit lebo by som mal okolo seba blizkych ludi ktorych viem ze im na men zalezi a mne na nich takze smrt by nic nevyriesila....Ak ma prist smrt tak nek radsej ona vyhlada mna ako ja ju....Ked tak o tomto pisem tak ma napada jeden napis co som videl na zastavke " MHD je ako smrt nikdy nevies kedy pride "...
Ale ak by som mal uz zomriet tak radsej by som padal z vysky aby som sa mohol naposledy pozriet na tento krasny svet
-
audiotrack
VIP
-
Kibo
Hardcore addict
kolko je "hrdinov" typu "Ja sa zabijem!" a ked ma k tomu prist, tak si to rozmysli, alebo nevie ako to ma spravit... tiez som bol silak a zo "srandy" som vykrikoval take sprostosti, ale jedna vec je sebe (mozno) usetrit trapenie a tvojim blizkym ho privodit... kazda minca ma dve stranky... ja osobne by som na to asi silu nemal
ale pacilo sa mi toto http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=46887&start=165
ale pacilo sa mi toto http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=46887&start=165
-
Dr. Pepper
Light Expert
aj tu je take daco..
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=26109&start=150
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=26109&start=150
Sebevrazda nikdy nie je spravne riesenie.. Jedne s mala veci c vom suhlasim s cirkvou, ze sebevrazdu nemozes olutovat ani nijak napravit (bezohladu na posmrtny zivot) Jednina moznost je, ked vies, ze ta caka dlhe a bolestive umieranie ako to byva v hororoch ale budme chvilu na zemi a kukajme sa na kazdodenny zivot na slovensku. 
-
Dead_Warrior
Professional
Myslis neuspesnu sebevrazdu, ked okrem zraneni, ktore si sposobis musis este znasat psychiatra + ti vypisu papiere na hlavu, zena ta opusti a pod?Dead_Warrior napísal:Tak sebevrazda urcite nie je riesenie....je to skor zaciatok dozivotnych komplikacii
-> Inak neznasam, ked pocujem, ze 37 rocny chlapik registrovanou zbranou postrielal deti a manzelku a potom aj seba
-
Dead_Warrior
Professional