Ste proti konzumacii mäsa?
-
m3thod-man
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
Dudelstein
Amateur
vegetariani jedia "alternativy" k masu ale nie plnohodnotne produkty, preto im mozu chybat niektore prvky vyzivy ale iba MOZU imho. ja osobne nechapem veganov to uz je imho chore.
to su skor vegani (nic co pochaza zo zvierat : maslo, vajcia atd..)Mno som pocul, ze vegetariani ak vobec neprijimaju do tela zivocisne bielkoviny a tuky, ze maju potom zly krvny obraz....
welmi mudre slowa....aj si si skusil zistit weci okolo toho?Drago napísal:urcite som za konzumacia masa...je chutne a dodava vitaminy...bravcove karé na sampinonoch RULEZZZ![]()
nemaxrujGothaR napísal:Clovek ma prisposobeny chrup na rastlinnu aj masitu potravu. Stolicky mas na listy a predne zuby na trhanie masa![]()
A sliepka ma iba zobak a tiez zerie vsetko
to neni o wymyslani ale o pointe....canopus napísal:ja som na maso,tak urcite nie sm proti masku,vsak co odjakziva jedia ludia,maso jedli,korienky a sme tu,tak co zase vymyslat
//edit: Nepouzivaj W miesto V!!! A Pouzivaj tlacidlo "Uprav" pre editaciu svojich prispevkov. kinjeril
Ste proti konzumácii mäsa? Hehe, to kto vymyslel... ja bez mäsa nevydržím viac ako 5 dní, vonkoncom nepochopím tých, čo to odsudzujú, resp. nemajú radi mäso. Hypochodri. Ja som strhával prasce z kože, rozdrvoval im nohy a bol v kafilérií, na zabíjačke... proste stále vidím mŕtve zviera a keby som bol fakt že hladný, tak ho zjem 
-
2pec
Light Star
urcite som za to aby sa maso konzumovalo!!!sak co by som si pocal bez takeho dobreho opeceneho bravcoveho maska....nehovoriac o inych 
a ake veci okolo toho mas na mysli???
//edit: Pouzivaj tlacidlo "Uprav". kinjeril
tak zo zvierata nie a z cloveka ano??no tak to je velmi zaujimavy postoj...Natha napísal:welmi mudre slowa....aj si si skusil zistit weci okolo toho?...ja by som z teba sprawila kare...
//edit: Pouzivaj tlacidlo "Uprav". kinjeril
-
mastermind
VIP
-
Holubar
Darca
byvaly spoluziak je vegos, jeho argumenty su asi take, ze:pre cloveka nie je prirodzene jest maso (vraj je to aj vedecky dokazane), ze maso nepotrebujeme na prezitie, ze ludia nejedia maso lebo ho potrebuju ale preto ze im chuti a dalsie taketo somariny, nech si to uzije, ja si idem dat kuracia rezne, nech mi rastu svaly 
Tak to uz byvalemu spoluziakovi zadrbkava zo zeleninky. Clovek je vsezravy, tak neviem, preco by nemal maso. Btw.. kto vie ako chuti holubacie maso...Holubar napísal:byvaly spoluziak je vegos, jeho argumenty su asi take, ze:pre cloveka nie je prirodzene jest maso (vraj je to aj vedecky dokazane), ze maso nepotrebujeme na prezitie, ze ludia nejedia maso lebo ho potrebuju ale preto ze im chuti a dalsie taketo somariny, nech si to uzije, ja si idem dat kuracia rezne, nech mi rastu svaly
aaaa, srandujem
-
Holubar
Darca
Holuby som mal raz v zivote v polievke, taka trochu sladkasta,inak nic extra. Kedze som s nimi pretekal, pri tom mnozstve medikamentov, vakcin a suplementov som sa tych mojich borcov naozaj bal jest, a to pritom rocne islo po sezone aspon 50-60ks pod zem...niekedy som rozdaval ludom, co ich chceli na jedenie...samovrahovia. A inak je to naozaj dost pracne ocistit holuba, clovek sa pri tom aj unavi 
tak mu odpovedz ze aj ked ho nepotrebujeme tak hoo budeme jest pre chutHolubar napísal:byvaly spoluziak je vegos, jeho argumenty su asi take, ze:pre cloveka nie je prirodzene jest maso (vraj je to aj vedecky dokazane), ze maso nepotrebujeme na prezitie, ze ludia nejedia maso lebo ho potrebuju ale preto ze im chuti a dalsie taketo somariny, nech si to uzije, ja si idem dat kuracia rezne, nech mi rastu svaly