Ste proti konzumacii mäsa?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

Catch&Run konecne neaky rozumny nazor,bo niektore mi pripadali ako od 5 rocnych deciek...vid YurY
frodimir1
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frodimir1 »

Mno som pocul, ze vegetariani ak vobec neprijimaju do tela zivocisne bielkoviny a tuky, ze maju potom zly krvny obraz....
Dudelstein
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Dudelstein »

neviem... ja som vsezravec a odporucal by som to kazdemu.... A myslim ze vegetarianom chybaju nejake zlozky z masa ved clovek sa vyvinul ked zral iba same maso tak ho teraz nemoze len tak vynechat...
Parlay
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Parlay »

vegetariani jedia "alternativy" k masu ale nie plnohodnotne produkty, preto im mozu chybat niektore prvky vyzivy ale iba MOZU imho. ja osobne nechapem veganov to uz je imho chore.
Mno som pocul, ze vegetariani ak vobec neprijimaju do tela zivocisne bielkoviny a tuky, ze maju potom zly krvny obraz....
to su skor vegani (nic co pochaza zo zvierat : maslo, vajcia atd..)
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

tak ja fakt nechapem uz tych veganov,co nejedia nai dokonca mlieko,vajcia a taketo dobroty,nad tym mi stoji mozog
HOLUBAR:odkaz tvojmu byvalemu spoluziakovi ze je padnuty na hlavu
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

urcite som za konzumacia masa...je chutne a dodava vitaminy...bravcove karé na sampinonoch RULEZZZ :lol: :lol:
bezo99
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bezo99 »

no ja by som aj bol vegetarian len by som nedokazal prijimat vitaminy a veci podobne co potrebujem pre zdravie.....a kedze som sportovec tak by to asi nebolo moc dobre...... :wink:
Natha
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Natha »

Drago napísal:urcite som za konzumacia masa...je chutne a dodava vitaminy...bravcove karé na sampinonoch RULEZZZ :lol: :lol:
welmi mudre slowa....aj si si skusil zistit weci okolo toho? :? ...ja by som z teba sprawila kare... :twisted:
GothaR napísal:Clovek ma prisposobeny chrup na rastlinnu aj masitu potravu. Stolicky mas na listy a predne zuby na trhanie masa :wink:
A sliepka ma iba zobak a tiez zerie vsetko :lol:
nemaxruj 8) ani by som nepowedala ze predne zuby su na trhanie masa ale ok..neriesim...www.peta.com!!.... :wink:
canopus napísal:ja som na maso,tak urcite nie sm proti masku,vsak co odjakziva jedia ludia,maso jedli,korienky a sme tu,tak co zase vymyslat
to neni o wymyslani ale o pointe....

//edit: Nepouzivaj W miesto V!!! A Pouzivaj tlacidlo "Uprav" pre editaciu svojich prispevkov. kinjeril
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

Ste proti konzumácii mäsa? Hehe, to kto vymyslel... ja bez mäsa nevydržím viac ako 5 dní, vonkoncom nepochopím tých, čo to odsudzujú, resp. nemajú radi mäso. Hypochodri. Ja som strhával prasce z kože, rozdrvoval im nohy a bol v kafilérií, na zabíjačke... proste stále vidím mŕtve zviera a keby som bol fakt že hladný, tak ho zjem :P
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

4 Natha ludia proti konzumacii masa?! :lol: :lol: :lol: trapny vymysel niekoho koho nebavilo zit stereotypne a teraz ho budu tuto trapne dievcatka obhajovat... k*rva ved keby si o tom nepocula tak ti to ani na um nezide lebo je to proste UPLNE proti prirodzenosti cloveka... maso rulezzz :smt006
2pec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2pec »

urcite som za to aby sa maso konzumovalo!!!sak co by som si pocal bez takeho dobreho opeceneho bravcoveho maska....nehovoriac o inych :wink:
Natha napísal:welmi mudre slowa....aj si si skusil zistit weci okolo toho? :? ...ja by som z teba sprawila kare... :twisted:
tak zo zvierata nie a z cloveka ano??no tak to je velmi zaujimavy postoj... :lol: :lol: :lol: a ake veci okolo toho mas na mysli???

//edit: Pouzivaj tlacidlo "Uprav". kinjeril
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Natha napísal:to neni o wymyslani ale o pointe....
tak dievcatko moje aka je ta tvoja pointa? Taras odveci a to bude nedostatkom masa. Clovek odjakziva lovil a jedol zver tak preco by si mal odopierat tieto praveke pudy? :D
2pec
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 2pec »

prosex napísal:tak dievcatko moje aka je ta tvoja pointa? Taras odveci a to bude nedostatkom masa. Clovek odjakziva lovil a jedol zver tak preco by si mal odopierat tieto praveke pudy? :D
lebo to pisali v brave alebo nejakom podobnom casopise...... :wink: :lol:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

tym ze niektori jedinci prestanu jest maso, sa podmienky v ktorych sa zvierata chovaju nezmenia. zasah treba preto urobit u chovatelov a nie nejedenim masa bojovat proti veternym mlynom.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Bojovat proti tomu, aby niekto nejedol maso je totalna absurdita. Sak komu chuti nech jedava reps. komu nechuti nech nejedava, lebo jest maso je pre cloveka prirodzene.
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

Frikso napísal:Bojovat proti tomu, aby niekto nejedol maso je totalna absurdita. Sak komu chuti nech jedava reps. komu nechuti nech nejedava, lebo jest maso je pre cloveka prirodzene.
jj suhlasim , kazdy nech si robi co chce a teda nech si je co chce :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

byvaly spoluziak je vegos, jeho argumenty su asi take, ze:pre cloveka nie je prirodzene jest maso (vraj je to aj vedecky dokazane), ze maso nepotrebujeme na prezitie, ze ludia nejedia maso lebo ho potrebuju ale preto ze im chuti a dalsie taketo somariny, nech si to uzije, ja si idem dat kuracia rezne, nech mi rastu svaly :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Holubar napísal:byvaly spoluziak je vegos, jeho argumenty su asi take, ze:pre cloveka nie je prirodzene jest maso (vraj je to aj vedecky dokazane), ze maso nepotrebujeme na prezitie, ze ludia nejedia maso lebo ho potrebuju ale preto ze im chuti a dalsie taketo somariny, nech si to uzije, ja si idem dat kuracia rezne, nech mi rastu svaly :)
Tak to uz byvalemu spoluziakovi zadrbkava zo zeleninky. Clovek je vsezravy, tak neviem, preco by nemal maso. Btw.. kto vie ako chuti holubacie maso... :D Mama mi vravela, ze pocas vojny ludia zvykli jedavat holubov. Hm? Co ty na to? Prezradis nam? :D

aaaa, srandujem :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Holuby som mal raz v zivote v polievke, taka trochu sladkasta,inak nic extra. Kedze som s nimi pretekal, pri tom mnozstve medikamentov, vakcin a suplementov som sa tych mojich borcov naozaj bal jest, a to pritom rocne islo po sezone aspon 50-60ks pod zem...niekedy som rozdaval ludom, co ich chceli na jedenie...samovrahovia. A inak je to naozaj dost pracne ocistit holuba, clovek sa pri tom aj unavi :)
ZenniX
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa ZenniX »

Holubar napísal:byvaly spoluziak je vegos, jeho argumenty su asi take, ze:pre cloveka nie je prirodzene jest maso (vraj je to aj vedecky dokazane), ze maso nepotrebujeme na prezitie, ze ludia nejedia maso lebo ho potrebuju ale preto ze im chuti a dalsie taketo somariny, nech si to uzije, ja si idem dat kuracia rezne, nech mi rastu svaly :)
tak mu odpovedz ze aj ked ho nepotrebujeme tak hoo budeme jest pre chut
Napísať odpoveď