Ste proti konzumacii mäsa?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Natha napísal:Je to zaujimavy nazor ale to nedava zmysel..vela ludi je maso ale zabit by to zviera nedokazali...ja som jedavala maso a nedokazala by som zabit...teraz uz maso nejem a ani nemam chut:)
Na maso netreba mat chut...ide skor o tych 8 esencialnych aminokyselin, a aky mas ty vyber?jedine vajcia, syry a soja...to je dost slabe
Natha
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Natha »

Holubar napísal:Na maso netreba mat chut...ide skor o tych 8 esencialnych aminokyselin, a aky mas ty vyber?jedine vajcia, syry a soja...to je dost slabe
,

Kto by jedol maso ked mu nechuti?Je toho velmi vela na vyber...len napriklad:vyprazane sampinony,karfiol,brokolica,mozes ma rozne fasirky zeleninove ktore su velmi dobre,rezne,cevapcici zeleninove,parky,gulase,polievky zeleninove,atd atd...v specializovanych predajniach toho maju dost vela..
teso
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa teso »

Mne tych zvierat luto nie je. Zvierata sice nezabijam, ale keby prestali predavat maso, tak som prvy co nejake prasiatko sekne. Bez masa by som totiz nevydrzal :D ... moje krasne rezniky ObrázokObrázokObrázokObrázokObrázok

myslim, ze je jasne, ze nie som proti konzumacii masa (ani nicoho ineho)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Natha napísal:,Kto by jedol maso ked mu nechuti?Je toho velmi vela na vyber...len napriklad:vyprazane sampinony,karfiol,brokolica,mozes ma rozne fasirky zeleninove ktore su velmi dobre,rezne,cevapcici zeleninove,parky,gulase,polievky zeleninove,atd atd...v specializovanych predajniach toho maju dost vela..
kto by jedol maso, ked mu nechuti?ja...preco?pisal som to vyssie, 8 esencialnych aminokyselin...tie v sampinonoch ani v brokolici nenajdes. Z coho by mi mali rast svaly, ak nie z masa?A spravny chlap musi mat svaly, ci nie? :)
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

Ja si neviem predstavit svoj zivot bez konzumacie masa. Na druhej strane je mi luto zvierat.. Tak neviem.. :?
m3thod-man
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa m3thod-man »

Holubar napísal:kto by jedol maso, ked mu nechuti?ja...preco?pisal som to vyssie, 8 esencialnych aminokyselin...tie v sampinonoch ani v brokolici nenajdes. Z coho by mi mali rast svaly, ak nie z masa?A spravny chlap musi mat svaly, ci nie? :)
Pre správny vývoj, činnosť a obnovu organizmu potrebuje človek niektoré aminokyseliny. Nevyhnutných aminokyselín je osem. Ľudské telo si ich nedokáže vytvoriť. Dostáva ich len z potravy. Je zaujímavé, že niektoré huby, napr. hríby a šampiňóny obsahujú viac esenciálnych aminokyselín ako mäso.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ups, no dobre...ale Coleman sampinony nezere :wink:
Dizzy
Star
Star

Príspevok od používateľa Dizzy »

Podla mna by maso v zivotosprave cloveka nemalo chybat. Ja si bez masa svoj zivot neviem predstavit. A nemam rad travozrutov, ktori chcu svoje okolie za kazdu cenu presvedcit, ze vobec nejest maso je spravne. Vsetko s mierou :wink:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

kady nech si je co chce! mne chuti maso tak ho jem. ked niekomu bude chutit kravske lajno tak nech si ho je. ja budem posledny co by mu do toho pcoval....
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

Predstaviť si život bez mäsa??? To radšej nejdem ani robiť :)
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

Holubar napísal:ups, no dobre...ale Coleman sampinony nezere :wink:
ten si je*e anabol do riti
Ax0
Medium Star
Medium Star

Re: Ste proti konzumacii mäsa?

Príspevok od používateľa Ax0 »

scarpo napísal:ste proti konzumacii mäsa? ste vegetarian, alebo co si o tom myslite...

Kód: Vybrať všetko

http://www.bleskovky.sk/cl/13/88951/PETA_svojsky_bojuje_proti_konzumacii_masa
bez masa nemozem existovat !!!!
qwerty-xyz

Re: Ste proti konzumacii mäsa?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

scarpo napísal:ste proti konzumacii mäsa? ste vegetarian, alebo co si o tom myslite...

Kód: Vybrať všetko

http://www.bleskovky.sk/cl/13/88951/PETA_svojsky_bojuje_proti_konzumacii_masa
nie,nie som proti tomu.........konec
mam rad mäsko...... :D
h4rv3st3r
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa h4rv3st3r »

Byt proti konzumacii masa? Ani nahodou. Jedna vec je zuzitkovavat zvierata kvoli potrebe (vyzive) a druha, kvoli roztopasi neakych buzikov a fifiriiind (myslim tym kozuchy). Takze konzumacia masa? ANO!
Victor12
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Victor12 »

ja keby som bol proti konzumacii masa tak by som asi zdochol maso je moj hlavny zdroj potravy takze....
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Vazeni ved Boh povedal: „Ploďte a množte sa a naplňte zem! Podmaňte si ju a panujte nad
rybami mora, nad vtáctvom neba a nad všetkou zverou, čo sa hýbe na zemi!“

..takze neni o com :?
a tie prirovnania ze ako by sa mne pacilo keby ma sliepka neviem co...
ved sliepka nema slobodnu volu je tu len pre nasu obzivu obycajne dvojnohe stvorenie znasajuce vajca a riadiace sa pudmi...
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

proti konzumacii maso?ja maso milujem..!!!a ked niekto je proti tomu mne je to jedno..sice niekedy som nad tym rozmyslala ze by som mala byt vegetarianka a tieto veci lebo som rozmyslala nad tym co muselo umriet kvoli mojmu obedu ale teraz nie....maso mam rada...takze tak :D
havarka
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa havarka »

Iba bravčového.
ADOXtreme
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ADOXtreme »

Ja som vegetarián, čo v núdz zožere aj sviňu, takže proti tomu nie som... A už vôbec nie proti zabíjaniu kravičiek a prasiatok...
final
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa final »

sry, že otváram tak starú tému, ale nedá mi to nereagovať na väčšinu kktov, ktorí na ňu reagovali ovplyvnenosťou dementného systému..

Vazeni ved Boh povedal: „Ploďte a množte sa a naplňte zem! Podmaňte si ju a panujte nad
rybami mora, nad vtáctvom neba a nad všetkou zverou, čo sa hýbe na zemi!“
to snaď ani neni pravda? tieto je*** žvásty.. BOH, omg!.. obyčajná ilúzia vytvorená v dávnejších časoch, pre ľudí, ktorí to potrebovali, ktorí boli emociálne slabí, potrebovali v niečo veriť a prežiť.. toto je ten váš BOH..
tu nie je žiadny boh, tu je čistá realita, čistý a jedinečný život.. človek a zviera, to je úplne tá istá bytosť, nelíši sa v žiadnej hodnote, v žiadnom je*** rebríčku v potravinovom reťazci!

ako môže niekto sa nadraďovať nad zviera, ako môže zviera zabiť, len kvôli tomu aby mal potrebné bielkoviny, atď.. to je čistý egoizmus!.. taký človek sa nedokáže dať do pozície zvierata.. je udržiavané v hrozných podmienkach, zabíja sa elektrickým prúdom a podobnými spôsobmi.. taký život si dokáže niektorý z vás predstaviť? prečo nejete aj psov, koňov, atď? určite majú vhodné látky pre vaše telo! ale to je na tom, že to je sladké mäso čo, to už vám nechutí!..
celý tento systém je hore nohami, prežiť sa dá oveľa zdravšie bez mäsa, len je to ťažké, priznať si to..
skenner napísal:BEZ MESA BY SOM ZOMREL ASI SAK TO SU CISTO SPROSTI LUDIA CO MESO NEJEDIA SAK SVINA JE NA TO ABY SA JEDLA SAK JAKY INY UZITOK S NEJ MOZE BYT?
no ty si inteligent.. toto mi povedz do očí a ti rozkopem hlavu, že ťa rodičia nespoznajú.. teba by som najradšej zavrel niekde a do konca života týral pre svoje potešenie, vieš ako dobre by sa mi žilo, keby aspoň jedného škodca by som odstránil? ach, nevieš si predstaviť..

...ja nie som vegetarián kvôli tomu, aby som žil zdravšie, ale riadim sa "ži a nechaj žiť", nie som ani žiadny precitlivelý typ, ani nejaký fanatik do zvierat, len som dokázal pochopiť, jednu zo základných vecí života..

zmažte, alebo hocičo spravte, je mi to fuk, potreboval som sa ukludniť z tej bezmocnosti..
Napísať odpoveď