Na maso netreba mat chut...ide skor o tych 8 esencialnych aminokyselin, a aky mas ty vyber?jedine vajcia, syry a soja...to je dost slabeNatha napísal:Je to zaujimavy nazor ale to nedava zmysel..vela ludi je maso ale zabit by to zviera nedokazali...ja som jedavala maso a nedokazala by som zabit...teraz uz maso nejem a ani nemam chut:)
Ste proti konzumacii mäsa?
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
,Holubar napísal:Na maso netreba mat chut...ide skor o tych 8 esencialnych aminokyselin, a aky mas ty vyber?jedine vajcia, syry a soja...to je dost slabe
Kto by jedol maso ked mu nechuti?Je toho velmi vela na vyber...len napriklad:vyprazane sampinony,karfiol,brokolica,mozes ma rozne fasirky zeleninove ktore su velmi dobre,rezne,cevapcici zeleninove,parky,gulase,polievky zeleninove,atd atd...v specializovanych predajniach toho maju dost vela..
-
Holubar
Darca
kto by jedol maso, ked mu nechuti?ja...preco?pisal som to vyssie, 8 esencialnych aminokyselin...tie v sampinonoch ani v brokolici nenajdes. Z coho by mi mali rast svaly, ak nie z masa?A spravny chlap musi mat svaly, ci nie?Natha napísal:,Kto by jedol maso ked mu nechuti?Je toho velmi vela na vyber...len napriklad:vyprazane sampinony,karfiol,brokolica,mozes ma rozne fasirky zeleninove ktore su velmi dobre,rezne,cevapcici zeleninove,parky,gulase,polievky zeleninove,atd atd...v specializovanych predajniach toho maju dost vela..
-
m3thod-man
Star
Holubar napísal:kto by jedol maso, ked mu nechuti?ja...preco?pisal som to vyssie, 8 esencialnych aminokyselin...tie v sampinonoch ani v brokolici nenajdes. Z coho by mi mali rast svaly, ak nie z masa?A spravny chlap musi mat svaly, ci nie?
Pre správny vývoj, činnosť a obnovu organizmu potrebuje človek niektoré aminokyseliny. Nevyhnutných aminokyselín je osem. Ľudské telo si ich nedokáže vytvoriť. Dostáva ich len z potravy. Je zaujímavé, že niektoré huby, napr. hríby a šampiňóny obsahujú viac esenciálnych aminokyselín ako mäso.
-
ANONYMKA17
Light Star
Re: Ste proti konzumacii mäsa?
bez masa nemozem existovat !!!!scarpo napísal:ste proti konzumacii mäsa? ste vegetarian, alebo co si o tom myslite...Kód: Vybrať všetko
http://www.bleskovky.sk/cl/13/88951/PETA_svojsky_bojuje_proti_konzumacii_masa
-
qwerty-xyz
Re: Ste proti konzumacii mäsa?
nie,nie som proti tomu.........konecscarpo napísal:ste proti konzumacii mäsa? ste vegetarian, alebo co si o tom myslite...Kód: Vybrať všetko
http://www.bleskovky.sk/cl/13/88951/PETA_svojsky_bojuje_proti_konzumacii_masa
mam rad mäsko......
Vazeni ved Boh povedal: „Ploďte a množte sa a naplňte zem! Podmaňte si ju a panujte nad
rybami mora, nad vtáctvom neba a nad všetkou zverou, čo sa hýbe na zemi!“
..takze neni o com
a tie prirovnania ze ako by sa mne pacilo keby ma sliepka neviem co...
ved sliepka nema slobodnu volu je tu len pre nasu obzivu obycajne dvojnohe stvorenie znasajuce vajca a riadiace sa pudmi...
..takze neni o com
a tie prirovnania ze ako by sa mne pacilo keby ma sliepka neviem co...
ved sliepka nema slobodnu volu je tu len pre nasu obzivu obycajne dvojnohe stvorenie znasajuce vajca a riadiace sa pudmi...
sry, že otváram tak starú tému, ale nedá mi to nereagovať na väčšinu kktov, ktorí na ňu reagovali ovplyvnenosťou dementného systému..
tu nie je žiadny boh, tu je čistá realita, čistý a jedinečný život.. človek a zviera, to je úplne tá istá bytosť, nelíši sa v žiadnej hodnote, v žiadnom je*** rebríčku v potravinovom reťazci!
ako môže niekto sa nadraďovať nad zviera, ako môže zviera zabiť, len kvôli tomu aby mal potrebné bielkoviny, atď.. to je čistý egoizmus!.. taký človek sa nedokáže dať do pozície zvierata.. je udržiavané v hrozných podmienkach, zabíja sa elektrickým prúdom a podobnými spôsobmi.. taký život si dokáže niektorý z vás predstaviť? prečo nejete aj psov, koňov, atď? určite majú vhodné látky pre vaše telo! ale to je na tom, že to je sladké mäso čo, to už vám nechutí!..
celý tento systém je hore nohami, prežiť sa dá oveľa zdravšie bez mäsa, len je to ťažké, priznať si to..
...ja nie som vegetarián kvôli tomu, aby som žil zdravšie, ale riadim sa "ži a nechaj žiť", nie som ani žiadny precitlivelý typ, ani nejaký fanatik do zvierat, len som dokázal pochopiť, jednu zo základných vecí života..
zmažte, alebo hocičo spravte, je mi to fuk, potreboval som sa ukludniť z tej bezmocnosti..
to snaď ani neni pravda? tieto je*** žvásty.. BOH, omg!.. obyčajná ilúzia vytvorená v dávnejších časoch, pre ľudí, ktorí to potrebovali, ktorí boli emociálne slabí, potrebovali v niečo veriť a prežiť.. toto je ten váš BOH..Vazeni ved Boh povedal: „Ploďte a množte sa a naplňte zem! Podmaňte si ju a panujte nad
tu nie je žiadny boh, tu je čistá realita, čistý a jedinečný život.. človek a zviera, to je úplne tá istá bytosť, nelíši sa v žiadnej hodnote, v žiadnom je*** rebríčku v potravinovom reťazci!
ako môže niekto sa nadraďovať nad zviera, ako môže zviera zabiť, len kvôli tomu aby mal potrebné bielkoviny, atď.. to je čistý egoizmus!.. taký človek sa nedokáže dať do pozície zvierata.. je udržiavané v hrozných podmienkach, zabíja sa elektrickým prúdom a podobnými spôsobmi.. taký život si dokáže niektorý z vás predstaviť? prečo nejete aj psov, koňov, atď? určite majú vhodné látky pre vaše telo! ale to je na tom, že to je sladké mäso čo, to už vám nechutí!..
celý tento systém je hore nohami, prežiť sa dá oveľa zdravšie bez mäsa, len je to ťažké, priznať si to..
no ty si inteligent.. toto mi povedz do očí a ti rozkopem hlavu, že ťa rodičia nespoznajú.. teba by som najradšej zavrel niekde a do konca života týral pre svoje potešenie, vieš ako dobre by sa mi žilo, keby aspoň jedného škodca by som odstránil? ach, nevieš si predstaviť..skenner napísal:BEZ MESA BY SOM ZOMREL ASI SAK TO SU CISTO SPROSTI LUDIA CO MESO NEJEDIA SAK SVINA JE NA TO ABY SA JEDLA SAK JAKY INY UZITOK S NEJ MOZE BYT?
...ja nie som vegetarián kvôli tomu, aby som žil zdravšie, ale riadim sa "ži a nechaj žiť", nie som ani žiadny precitlivelý typ, ani nejaký fanatik do zvierat, len som dokázal pochopiť, jednu zo základných vecí života..
zmažte, alebo hocičo spravte, je mi to fuk, potreboval som sa ukludniť z tej bezmocnosti..