TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
no teraz som to pocital a je tam 16ludi prihlasenych .. a kedze predpokladam ze nikto nema premium tak to je maximum ....
riesenim je spravit viac sieti a ten kto robi server bude v kazdej .... a hotovo
btw kazdy den je dost vrazedne .... to neviem ci sa mi bude dat .. este tak 2-3x do tyzdna by som povedal ze je OK
riesenim je spravit viac sieti a ten kto robi server bude v kazdej .... a hotovo
btw kazdy den je dost vrazedne .... to neviem ci sa mi bude dat .. este tak 2-3x do tyzdna by som povedal ze je OK
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
uvedom si ze sa pojde iba jeden ostry zavod za den, tak nech to snad netvra 2minutySajmon napísal:cas je v poriadku,len si predstavte 10 kol, + 5min kvalifikacia
mne sa tiez nebude dat. S istotou napr mozem povedat, ze cez vikend tu nebudem, a co?gwixt napísal:btw kazdy den je dost vrazedne .... to neviem ci sa mi dat .. este tak 2-3x do tyzdna by som povedal ze je OK
opakujem... nech si da TRIAL PREMIUM. docasne rieseniegwixt napísal:kedze predpokladam ze nikto nema premium tak to je maximum ....
viac sieti tiez nieje zly napad
a nedas ten zavod o 21:00?t0m4s3 napísal:uvedom si ze sa pojde iba jeden ostry zavod za den, tak nech to snad netvra 2minuty
-
p4ra
Redeemer
Takze som sa dnu dostal, ale tu je problem:
- vsetci ideme rovnakou rychlostou, ale ja za zahadnych okolnosti proste neviem chalanov dobehnut, normalne, ze 12 sec. za nimi - nerealne
Mam verziu od RELOADED:
- crack od nich
- no DVD patch od nich
- Hamachi 1.0.0.56
- linka 2048/1024 (boli nejake problemy s linkou par dni teraz)
Nejaky napad, ze preco mi to blbne? Vdaka!
- vsetci ideme rovnakou rychlostou, ale ja za zahadnych okolnosti proste neviem chalanov dobehnut, normalne, ze 12 sec. za nimi - nerealne
Mam verziu od RELOADED:
- crack od nich
- no DVD patch od nich
- Hamachi 1.0.0.56
no ved v hre sme ti radili.Tomase dal navrch na reinstallp4ra napísal:Takze som sa dnu dostal, ale tu je problem:
Mam verziu od RELOADED:
- crack od nich
- no DVD patch od nich
- Hamachi 1.0.0.56
neviem co je na tom divne. ved vsetci maju vykonnostne rovnake auta a ak spravis chybu, alebo nejako spomalis potom sa to tazko dobieha alebo nerobia nejake zasadne chyby tak ako ich chces dobehnut...p4ra napísal:vsetci ideme rovnakou rychlostou, ale ja za zahadnych okolnosti proste neviem chalanov dobehnut, normalne, ze 12 sec. za nimi - nerealne
tak teda neslo by to 21:00?t0m4s3 napísal:25.7.2006 20:00 sa hra DTM okruh EUROSPEEDWAY Lausitz
dobre ved ja som nevedel presne aky ma problem. sry.t0m4s3 napísal:stanlord u p4ra je skutocne nejaky zapeklity problem. Ono totiz na ovale staci ist naplno, co p4ra skutocne isiel a aj tak stracal obrovske kvantum casu. A pritom maximalku mal taku ako my. Nejaky neznamy bug asi.
dik tak sa dohodneme. nemam spravit hlasovanie ako novu temu?t0m4s3 napísal: O case este mozme diskutovat. No vsak zajtra 20:00 sa o vsetkom s aktermi dohodneme.
-
t0m4s3
Admin
kazdy nech mi posle mailom ([email protected]) cas v ktory mu najviac vyhovuje hranie.
-
hojko
Site Admin
Podla mna je 20.00 absolutne nerealny termin na hranie, nie vsetci o tomto case sedia na zadku a zvysuju si ego v Toce, vela ludi je v tomto case von. Skor by som to dal na vcasiu hodinu (napr. 18.00) alebo na neskorsiu (22.30). A tych 15 kol sa mi tiez nepozdava, napriklad v dlhsej trati to moze trvat aj 45 minut jeden zavod.