Mimozemske civilizacie
Mimozemske civilizacie
Je viac nez jasne, ze okrem planety Zem je este niekde vo vesmire ina civilizacia...Na slovenku sa nasli rozne ´´stopy´´ napr. ako obrazce v poli kt. by clovek teda s nasimi strojmy asi nespravil, ved kukurica nieje zlomena je len prehnuta vzdy do jednej strany a je uplne neposkodena...
Vraj jeden student sa ich snazil rozlustit...ale neviem co to presne bolo, nieco v tom zmysle, ze sa ich nemame bat, a ze nam chcu pomoct kym nieje neskoro...ale kedy bude neskoro, clovek sa postuopne sam znici...to je tiez iste a ja si myslim, ze ty co vedia o zemi nesiu zly! ak ano a chceli by nas znicit tak by prisli cim skor a povrazdili by nas... na co by asi cakali? clovek je stale mudrejsi a proti nim by sme boli cim dalej nebezbecnejsi...takze to asi nie...
Niekde som cital, ze jedno krajinu raz zachranili pred zrazkou Zeme s meteorom...
Mestecko sa raz pozrelo na oblohu a letela k nim skala a mysleli si, ze je s nimi uz koniec, ale zrazu obloho zjasnela a obrovska skla sa rozpadal na miliony casti...tak nevravte, ze to bol clovek...
Preto neznasam filmy v kt. pridu votreli z vesmiru a chcu nas znicit...preco nenatocia film kde by sme s nimi zacali komunikovat a bez vojny a navzajom by sme si pomahali? Preco si clovek utvoril takuto nesimpatiu voci nim ?
Lebo vraj unasaju ludi? Ved ich len skumaju co sme zac...este nikomu neublizili tak co? ak by nieco proti nam mali asi by to nenechali tak, ked su ovela silnejsi...
A nejaky ludia o nich vedia urcite viac mozno aj vlada v usa, ale vsetko chcu udrazat v tajnosti, ale to je zbytocne, lebo
raz urcite pridu a bude to skoro...
Co hovorite na moju teoriu? Viete este nieco o tom ako zachranili?
Poznate nejaku webovu stranku, kde su obrazce v poliach a pod.?
Vraj jeden student sa ich snazil rozlustit...ale neviem co to presne bolo, nieco v tom zmysle, ze sa ich nemame bat, a ze nam chcu pomoct kym nieje neskoro...ale kedy bude neskoro, clovek sa postuopne sam znici...to je tiez iste a ja si myslim, ze ty co vedia o zemi nesiu zly! ak ano a chceli by nas znicit tak by prisli cim skor a povrazdili by nas... na co by asi cakali? clovek je stale mudrejsi a proti nim by sme boli cim dalej nebezbecnejsi...takze to asi nie...
Niekde som cital, ze jedno krajinu raz zachranili pred zrazkou Zeme s meteorom...
Mestecko sa raz pozrelo na oblohu a letela k nim skala a mysleli si, ze je s nimi uz koniec, ale zrazu obloho zjasnela a obrovska skla sa rozpadal na miliony casti...tak nevravte, ze to bol clovek...
Preto neznasam filmy v kt. pridu votreli z vesmiru a chcu nas znicit...preco nenatocia film kde by sme s nimi zacali komunikovat a bez vojny a navzajom by sme si pomahali? Preco si clovek utvoril takuto nesimpatiu voci nim ?
Lebo vraj unasaju ludi? Ved ich len skumaju co sme zac...este nikomu neublizili tak co? ak by nieco proti nam mali asi by to nenechali tak, ked su ovela silnejsi...
A nejaky ludia o nich vedia urcite viac mozno aj vlada v usa, ale vsetko chcu udrazat v tajnosti, ale to je zbytocne, lebo
raz urcite pridu a bude to skoro...
Co hovorite na moju teoriu? Viete este nieco o tom ako zachranili?
Poznate nejaku webovu stranku, kde su obrazce v poliach a pod.?
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Sam som mimozemstan. Mozes ma vidiet na ulici v hubickou v hube a Toluenom v ruke. Bez pomoci tejto latky nemozem volne dychat. Mam za ulohu zistit ktora bytost je na tejto planete inteligentna a kto jej vladne. Zistil som ze tato planeta patri zvlastnym stvoreniam s nazvom Macky domace. Delia sa na niekolko ras, je to vysoko inteligentny tvor, dost lenivy a zotrocil si stvorenia s nazvom Clovek. Teraz sa snazim naucit ich rec, a pokusam sa vypatrat ich vodcu
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
oni zacali tancovat? a co pusili? skus zohnat tu nahravku a posli mu juKARNEL32 napísal:no tak podla mna mas cistu pravdu a mojho spoluziaka sused tvrdi ze ho uniesli mimozemstania..aj to ma nahrane na mobile ako lezal na stole a on ho skumali a potom si pustili hudbu a zacali tancovat....bohuzial ma len zvukovu nahravku ale znie to realne a ja mu verim
neviem co si mam mysliet o tvojej teorii ale asi nas znicit nechcu lebo uz by nas znicili ale osobne sa s nimi nechcem stretnut ktovie jak vyzeraju
mohli by to byt daake pekne intergalkakticke stetky
toho suseda by som musel vidiet ale si myslim ze ked su taky inteligentny tak by mu na to ze si ich nahrava prisli a ten chydak by sa od strachu posral a mozno by skolaboval myslim ze si vymysla psychos jeden abo sa mu to mozno snivalo a si mysli ze to naozaj alebo si chcel s teba urobit srandu nahral na mobil daaku pi*ov*** a ta tym oklamal ked budes mat tu nahravku tak mi ju pls posli na maila
mohli by to byt daake pekne intergalkakticke stetky
toho suseda by som musel vidiet ale si myslim ze ked su taky inteligentny tak by mu na to ze si ich nahrava prisli a ten chydak by sa od strachu posral a mozno by skolaboval myslim ze si vymysla psychos jeden abo sa mu to mozno snivalo a si mysli ze to naozaj alebo si chcel s teba urobit srandu nahral na mobil daaku pi*ov*** a ta tym oklamal ked budes mat tu nahravku tak mi ju pls posli na maila
myslis, ze ja mu verim? asi preto som si poziadal o tu nahravku a nakoniec povie, ze uz ju vymazalaston napísal:neviem co si mam mysliet o tvojej teorii ale asi nas znicit nechcu lebo uz by nas znicili ale osobne sa s nimi nechcem stretnut ktovie jak vyzeraju![]()
mohli by to byt daake pekne intergalkakticke stetky![]()
To, ze o nas nejaka ina civilizacia vie, to je dost realne, ale to s tym kamenom, co sa rozpadol na oblohe bude nejaky blud. Neverim tomu, ze by ho ziaden z teleskopov pozemskych/vesmirnych nezachytil. Nedavno som inak cital v novnach, ze europsky vedci chcu vyrobit najvacsi teleskom na svete, priemer zrkadla bude 49metrov a bude nim mozne pozorovat aj planety prip. zivot na nich mimo nasej sustavy. Bude postavany do roku 2009.
Co sa týka inych civilizacii, pre mna pravdiva je ta podla Danikena, Sitchina a starych sumerov. Uz som sa tu o tom v jednej teme vyjadroval.
Co sa týka inych civilizacii, pre mna pravdiva je ta podla Danikena, Sitchina a starych sumerov. Uz som sa tu o tom v jednej teme vyjadroval.
Je UFO a mimozemske civilizacie to iste ? respektive ( pre erika ) podobna tema ?
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=18 ... hlight=ufo
Švíík napísal:Je UFO a mimozemske civilizacie to iste ?
-
ledenaster
Medium Professional
To je jedno, kto si co predstavuje. Princip lietania lietajuceho taniera ako takeho dokazal vyratat a vypracovat projekt jeden Cech. V zostrojeni toho mu uz len brania financie. Som si isty, ze amici na to zdroje maju.Švíík napísal:btw. Chcel som tym povedat ze taka , ci uz rovnaka alebo podobna tema existuje ...
Inak skoro kazdy clovek si pred UFO(m) predstavuje mimozemstanov a ich slavne tanieriky a nie NASA lietadla
Takze podla teba vobec neexistuju lietajuce taniere z vesmiru? Vsetko je to vyrobok tajnych USA organizacii?Frikso napísal:To je jedno, kto si co predstavuje. Princip lietania lietajuceho taniera ako takeho dokazal vyratat a vypracovat projekt jeden Cech. V zostrojeni toho mu uz len brania financie. Som si isty, ze amici na to zdroje maju.
toho cecha som videl, a ovladal to klasickym rc vysielacomFrikso napísal:To je jedno, kto si co predstavuje. Princip lietania lietajuceho taniera ako takeho dokazal vyratat a vypracovat projekt jeden Cech. V zostrojeni toho mu uz len brania financie. Som si isty, ze amici na to zdroje maju.