Mimozemske civilizacie

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
PACO8
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

ja viem ze sa to zda byt absurdne ale je to moj osobny aj neosobny nazor ked ma pokladate za debila nech sa paci je mi to jedno co si o mne myslite ale kazdy ma svoj nazor a ten mu nik nezoberie
uelektronik
Star
Star

Príspevok od používateľa uelektronik »

ja sa tiez priklanam k teorii ze Boh je vyssia forma mimozemskej inteligencie ktora vie toho ovela ovela ovela viac ako clovek kedy bude vediet, presvedcila ma o tom kniha Ezechiel v Biblii, ako viete Biblia ma niekolko tisic rokov (aj keby bola podvod a mala len niekolko storocii) neverim tomu ze si clovek dokaze vymysliet to co je napisane v Ezechielovi... v tej dobe

K pravdivosti Biblii, takztiez verim v to ze sa da cestovat v case a Boh to urcite vie lebo v Knihe zjaveni apostola Jana sa pise: Zatrubil treti anjel. A z neba spadla velka hviezda, horiaca ako fakla, a padla na tretinu riek a na pramene vod. Ta hviezda sa vola Palina. Tretina vod sa zmenila na palinu a mnoho ludi zomrelo od tych vod, lebo zhorkli.

Palina je bylina ktora sa inac vola Cernobyl.

Taktiez je v Biblii napisane ze Boh roztrusi po celom svete Izraelov narod a bude ho kosit a marnit za jeho hriechy, a az ked sa lud Izraela polepsi vo svojich skutkoch, Boh ho pozbiera zo vsetkych kutov sveta a da mu vlastnu krajinu.

V Biblii je este mnoho veci ktore popisuje a stali sa alebo sa este len stanu (vysychanie rieky Eufrat).

k tej svatoziare: moj nazor je taky ze Jezis naozaj nieco podobne mohol mat, v biblii je nieco podobne ked sa modlili apostoli po smrti Jezisa a zostupil na nich Duch Svaty! Mohlo to byt vidno v podobe tych plamienkov ktore maju vyobrazene nad hlavami...

Co sa tyka duse, moj nazor je taky ze dusa je nositelom osobnosti cloveka a vsetkych jeho myslienok a mozog je len ako keby pamat, ulozne miesto, nieco akoze telo je hardware a dusa je software.
Taktiez nevidim dovod by dusa neexistovala.. vela veci este nevieme a kdesy som videl na nete ze vedci sa domnievaju ze silove polia ako napr. magneticke pole alebo gravitacne pole su prejavy latky v stvrtej dimenzii, t.j ze neexistuje len x,y,z(priestor) a cas co su dokopy 3dymenzie+cas, ale ze ich je ovela viac a prejavom latok v nich je napr, magnetizmus alebo gravitacia... Co ak clovek este stale nedokazal existenciu duse len preto ze je dusa prejavom nejakej inej dimenzie ktoru nie sme schopny zatial zistit?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

balkymotor napísal:Taktiez nevidim dovod by dusa neexistovala.. vela veci este nevieme a kdesy som videl na nete ze vedci sa domnievaju ze silove polia ako napr. magneticke pole alebo gravitacne pole su prejavy latky v stvrtej dimenzii, t.j ze neexistuje len x,y,z(priestor) a cas co su dokopy 3dymenzie+cas, ale ze ich je ovela viac a prejavom latok v nich je napr, magnetizmus alebo gravitacia... Co ak clovek este stale nedokazal existenciu duse len preto ze je dusa prejavom nejakej inej dimenzie ktoru nie sme schopny zatial zistit?
Toto sa mi celkom pozdáva, zaujímavá teória, aj z vedeckého hľadiska, rozmery x, y, z a čas, ktorý je osou týchto troch dimenzí. :)
S kamošom sme sa o takomto niečom nedávno bavili a on sa domnieva, že existuje ešte iné silové pole, niečo ako magnetizmus a gravitácia, je na ňom založená existencia "neviditelného", čiže duša človeka napríklad, ale aj napr. paranormálne javy a iné nevysvetlitelné.
A tiež ešte, že v ďalekej budúcnosti bude toto silové pole objavené a vedecky dokázané a bude ho popisovať fyzika. :)
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Mimozemske civilizacie

Príspevok od používateľa metthal »

Old Dirty Bastard napísal:OMG, a ďalši... :roll:
akoze nabuduce si urazaj vies koho..idiot :evil:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

bax napísal:to jackb
...
ak si pozorne precitas Genezis, tu prvu cast o stvoreni sveta, najdes tam pasaz kde sa pise o geografickej polohe Raja - neviem to naspamat,ale urcite tam je ze " z Raja vytekaju rieky Eufrat a Tigris..." zeby zhoda nazvov s riekami na "planete Eden"? :roll:
ked k tomuto poznatku este pripojime fakt,ze prvy rolnici sa objavili prave v tejto oblasti - znova nahoda?
k cloveku - verim v to ze zivot bol na Zemi stvoreny,ale neveime ci si Boh nevybral evoluciu ako sposob....
pyramidy- pisal som ze v Pisme sa o nich asi ani nepise,ale ze je dost knih o tom ako boli postavene... Ich velicenstva pyramidy, V. Zamarovsky
netvrdim ze v Pisem sa nepise o "inom svete",ja tvrdim ze sa tam nepise o fyzickom zivote niekde inde ako na Zemi.
no a k tomu ze tu argumentujete Apokalipsou - neviem ci je to k tejto teme najvhodnejsie,kedze ma ist o fakty,ktore budu sprevadzat 2. Jezisov prichod. na tom je je najhorsie to,ze takmer vzdy sa daju interpretovat na sucastnu situaciu (vid Omen - Satan prichadza),co veriaceho cloveka nuti byt v strehu...
a ci ide v Apokalipse ide o "cestovanie v case"? pochybujem,kedze apostol Jan bol "Milacik Pana", takze preco by mu neukazal cu bude predchadzat Jeho druhemu prichodu?
ale uz to uchadza OT... takze naposledy z mojej strany: na mimozemske civilizacie neverim,kedze nemame zidane dokazi o tom ze su...
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

okrem toho ze je iba niekolko miliard planet iba v nasej galaxii a tych galaxii neni malo sa domnievam ze asi samy niesme.

a kto vam zaruci ze ,,mimozemstania,, potrebuju podmienky ako ludia ? voda,kyslik,slnko ked vedci su si taky isty ze niektore planety su neobyvatelne ok berem ale obyvatelne mozu byt vsetky planety ktore nemaju ,,tekuty,, alebo ,plynny,, povrh.
Eru
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eru »

okonenipica neni idiot :lol: ja som sa zasmial. a karnel klud.... väcsiu wolovinu som davno nepocul to s ym susedom :roll:
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Mimozemske civilizacie

Príspevok od používateľa Te-wei »

No pokiaľ by bol v celom vesmíre život len na jednej planete, tak si myslím, že by to bolo neskutočné plytvanie priestorom.

Verim v mimozemské civilizácie. Popierať ich existenciu je popieranie tej vlastnej.

Iné je to už s Ufo, tomu už tak neverím, že by tu boli a tak...
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Re: Mimozemske civilizacie

Príspevok od používateľa mato.x »

Te-wei napísal:No pokiaľ by bol v celom vesmíre život len na jednej planete, tak si myslím, že by to bolo neskutočné plytvanie priestorom.

Verim v mimozemské civilizácie. Popierať ich existenciu je popieranie tej vlastnej.

Iné je to už s Ufo, tomu už tak neverím, že by tu boli a tak...
velmi pekne slova a aj velmi pravdive

a okrem toho si myslim ze nas mimozemstania nebudu chciet znicit lebo kym by sa sem dotrepali od nablizsej hviezdy (keby tam nahodou boli) tak by davno vsetci vykapali ved by to trvalo stovky rokov a tak vela casu stravit len koli zlikvidovaniu civilizacie... no treba dufat ze niesu taki ako my na zemi...
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Mimozemska lod

Príspevok od používateľa Lukkas »

http://www.bleskovky.sk/cl/13/166564/Ne ... ila-pravdu
Co si o tom myslite ??? Naozaj tu budeme mat navstevu ???

// Temy spojene. Tomasito
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

aha a novy cas to zistil.... pockaj niekto klope na okno ;-)
dbco
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa dbco »

s tym nema novy cas nic spolocne
dexter7007
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dexter7007 »

wtf boch vie...cize nejaky mimozemstan bol na mesiacy???
jimino
Light Professional
Light Professional

dbco napísal:s tym nema novy cas nic spolocne
ale ma, tuto senzacnu spravu predsa vypustili von... a keby to bola neviem aka 100%tna senzacia, tak by to bolo na titulke reuters a ost. tlacovych agentur, mozno by aj prerusili vysielanie v televizii a radiu :roll:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

je to fakt huste... ten clanok vyzera vierohodne. a video. tak moze to byt original a mohlo sa to natocit v studiu v hollywoode. ale nasa by sa mala vyjadrit. aky zmysel ma, ze to taja? idu tam peniaze danovych poplatnikov (sice nie nas) ale aj tak maju davat taketo informacie von...
urcite kazda vlada ma tajomstva. ale toto nevidim dovod tajit :roll:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

letny hoax, cudujem sa ze tomu verite, najprv si pozrite to video na youtube. je plno lepsich materialov s touto tematikou ale preco prave toto prerazilo? asi dobry pribeh na letne dopoludnie :)
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Je to hlupost, hlavne to druhe video. Kde by v tych rokoch existovala taka kamera s takym rozlisenim? Omg, dobre ze nezosnimali aj otlacky martanskych prstov... :roll:
jimino
Light Professional
Light Professional

zdroj hovori za vsetko :lol: :lol:
http://matrix-2001.cz/

Obrázok

:lol:

a tu su jeho fotky
http://www.matrix-2001.cz/v2/print.aspx?aid=945

urcite je jedna z tych mimozemskych lodi

:P :smt071
Lukkas
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukkas »

heh ... ja tiez akoze trosku som tomu uveril ale neviem... mam v tom niake "hakybaky" a tie videa na youtube som nevidel ... lebo s mojim netom hodinu cakania dokedy sa to len nacita ach jaj :) no uvidime ... ale jedno je iste isto je aj niekde na inej planete zivot
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

jimino napísal:zdroj hovori za vsetko :lol: :lol:
http://matrix-2001.cz/

Obrázok

:lol:

a tu su jeho fotky
http://www.matrix-2001.cz/v2/print.aspx?aid=945

urcite je jedna z tych mimozemskych lodi

:P :smt071
ale ba, niektore jeho clanky su celkom fajna vikendova oddychovka,
Napísať odpoveď