Na to som ani nenarazal, to je v pohode. Nezobral som nic osobne.r3sp3ct napísal:Akože viem, že nie si rodený slovák, mne to nevadí...takže neber osobne moje vyjadarenia, aby nebolo nedorozumenie...
Trendove ucesy
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
aj ja som svojim sposobom asi rasista
vadia mi ludia, ktori dokazu spravit z debaty o ucesoch propagandu ich xenofobnych nazorov... alebo obycajnu nechutnu agitaciu
a 3mm uces? v kombinacii s tou bundou mi to nepripada ako nejaky trend, ale ako diagnoza
edit/r3sp3ct-ked si taky slovacisko dodrzuj gramatiku
(Stur by sa v hrobe obracal..)
vadia mi ludia, ktori dokazu spravit z debaty o ucesoch propagandu ich xenofobnych nazorov... alebo obycajnu nechutnu agitaciu
a 3mm uces? v kombinacii s tou bundou mi to nepripada ako nejaky trend, ale ako diagnoza
edit/r3sp3ct-ked si taky slovacisko dodrzuj gramatiku
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
-
r3sp3ct
Light Professional
Proste mi vadia niektoré vplyvy ktoré k nám prišli zo západu, či z Afriky (účesy), napr som jeden z tých čo počúva aj HipHop, ale nejaký ľudský, nemusia tam byť samé vulgarizmy... niektoré účesy, aby mladí boli cool. a mali na hlave dredy a pod... či tie kohúty punkerské, to je trošku nahlavu... akože keď vidím mladých (čo uznávajú punk) ak sa ich pýtajú čo v budúcnosti a oni, že ich to netrápi, hlavne, že je čo kuriť a pod... akože kam sa spoločnosť uberá ? Tiež som proti nejakým rasistkým prejavom... ak je róm slušný pracuje... tak v pohode. ale darmožráčov tu držať ? Či útoky na maďarov ? Odcudzujem útoky na ženy... to je teda "chlap" keď si kopne to ženy... ale niektorí veľmi otvárajú h*bu, a tiež ma štve, že na slovensku v obchode sa nedohovorím po SK, a nielen dole pri maďarsku... musím rukami nohami aby mi porozumeli čo vl. chcem.. čo chcem v mojej domovine...
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
-
Robbie42
Light Professional
Tak nech ti to vysvetlím... vyznelo mi smiešne, že ružové tričko ALEBO náušnice ALEBO dlhé vlasy... A mne je tak srdečne jedno ako sa obliekaš Ty alebo hocikto iný a to myslím vážne... Len si prosím Ťa nemysli, že niečo napíšem (albo hocikto iný) tak je to zo závisti... PROSÍMp4ra napísal:Co je na tom smiesne?
Ďakujem a pekný večer
-
p4ra
Redeemer
Mne skor islo o to, ze akonahle ste chalana videli v ruzovom tricku, s nausnicami a dlhymi vlasmi, tak ste ho hned vysmiali. Nazvali ste ho holkou, metrosexualom, homosexualom (aj ked nie priamo) a tak podobne. Tak som povedal, ze nie je jediny s podobnym stylom obliekania atd. a pritom mi este nikto nepovedal, ze preco je nakoniec ta ruzova farba zla alebo nausnice, ake som uz spominal stranu dozadu, ci nebodaj dlhe vlasy. A som len zhodnotil, ze vacsina ludi kyda zo zavisti, to je cele.Robbie42 napísal:Tak nech ti to vysvetlím... vyznelo mi smiešne, že ružové tričko ALEBO náušnice ALEBO dlhé vlasy... A mne je tak srdečne jedno ako sa obliekaš Ty alebo hocikto iný a to myslím vážne... Len si prosím Ťa nemysli, že niečo napíšem (albo hocikto iný) tak je to zo závisti... PROSÍM![]()
Ďakujem a pekný večer
-
ANONYMKA17
Light Star
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
dlheeeeeeeeee vlasy su skratka teraz najmodernejsie..................a potvrdilo mi to par poprednych kadernictiev z BA
a co poznam baby tak svetky ze proste dlhe vlasu su coooooooool a taky chalani su dost sexi tak neviem neviem ci je to bleeeeeeeeeeeeeee

// Pouzivaj tlacitko uprav. Tomasito
no tvoj drbly beckhamovsky uces je uz len cooooooooolDrago napísal:bleeeeeeNadal...fuuuuj....radsej sa vyholim jako nosit daco hentake
// Pouzivaj tlacitko uprav. Tomasito
-
miki690
Medium Professional
Ja mam tiez dlhe vlasy ... ale zeby som bol sexi, to asi tazkoModel napísal:dlheeeeeeeeee vlasy su skratka teraz najmodernejsie..................a potvrdilo mi to par poprednych kadernictiev z BAa co poznam baby tak svetky ze proste dlhe vlasu su coooooooool a taky chalani su dost sexi tak neviem neviem ci je to bleeeeeeeeeeeeeee
no ja mam zas kratsie od neho ak by si chcel mohol by si upnut svoju fotku nech sa inspirujemmiki690 napísal:Ja mam tiez dlhe vlasy ... ale zeby som bol sexi, to asi tazkoale jasne ze vyzeram ovela lepsie ako ked som mal kratke (to som si nevymyslel sam ...) mam este trochu dlhsie ako na tom obrazku co si poslal a je to celkom v pohode , ked je mi horuco, alebo idem robit/sportovat tak si dam cop a ked idem von tak si ich rozpustim a spravim si cesticku (nie presne v strede ale trocu na lavo)