Trendove ucesy

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

r3sp3ct napísal:Akože viem, že nie si rodený slovák, mne to nevadí... :) takže neber osobne moje vyjadarenia, aby nebolo nedorozumenie...
Na to som ani nenarazal, to je v pohode. Nezobral som nic osobne. :)
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mistr.Bombastik...1x »

Kokso tema je určena poradiť aký je učes trendovy a nie hadať sa či je gay či nie tak skončime všetci stym a radte.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

aj ja som svojim sposobom asi rasista 8)
vadia mi ludia, ktori dokazu spravit z debaty o ucesoch propagandu ich xenofobnych nazorov... alebo obycajnu nechutnu agitaciu
a 3mm uces? v kombinacii s tou bundou mi to nepripada ako nejaky trend, ale ako diagnoza

edit/r3sp3ct-ked si taky slovacisko dodrzuj gramatiku :wink: (Stur by sa v hrobe obracal..)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Osobne ficim na znackach oblecka Just Cavalli, Gianfranco Ferré, KVL a NEXT. Co sa tyka topanok tak najradsej Lacoste alebo z elegantnejsich M.Silvio. No jo...ale tato diskusia patri asi cela d oinej temy nemyslite?? :o
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

jin153 napísal:Osobne ficim na znackach oblecka Just Cavalli, Gianfranco Ferré, KVL a NEXT. Co sa tyka topanok tak najradsej Lacoste alebo z elegantnejsich M.Silvio. No jo...ale tato diskusia patri asi cela d oinej temy nemyslite?? :o
To patri ale tu otazku so nepoložil pre ostatnych len pre modela.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Proste mi vadia niektoré vplyvy ktoré k nám prišli zo západu, či z Afriky (účesy), napr som jeden z tých čo počúva aj HipHop, ale nejaký ľudský, nemusia tam byť samé vulgarizmy... niektoré účesy, aby mladí boli cool. a mali na hlave dredy a pod... či tie kohúty punkerské, to je trošku nahlavu... akože keď vidím mladých (čo uznávajú punk) ak sa ich pýtajú čo v budúcnosti a oni, že ich to netrápi, hlavne, že je čo kuriť a pod... akože kam sa spoločnosť uberá ? Tiež som proti nejakým rasistkým prejavom... ak je róm slušný pracuje... tak v pohode. ale darmožráčov tu držať ? Či útoky na maďarov ? Odcudzujem útoky na ženy... to je teda "chlap" keď si kopne to ženy... ale niektorí veľmi otvárajú h*bu, a tiež ma štve, že na slovensku v obchode sa nedohovorím po SK, a nielen dole pri maďarsku... musím rukami nohami aby mi porozumeli čo vl. chcem.. čo chcem v mojej domovine...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Mistr.Bombastik...1x napísal:Ale nie v pohode som to JA! a čo je take zvlaštne natom? že mam naušnice ružove tričko alebo dlhe vlasy?
sry nechcel som Ta urazit , ale uprimne fakt na tej foto sa mi na holku podobas , zmiatol si ma ruzovym trickom , nausnicou , a vlasmi dokopy :)
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Švíík napísal:sry nechcel som Ta urazit , ale uprimne fakt na tej foto sa mi na holku podobas , zmiatol si ma ruzovym trickom , nausnicou , a vlasmi dokopy :)
No ale škoda nesom viem keby som bol holka ta pichneš ma ne?
Flipperr
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Flipperr »

tazko povedat, najkrajsi uces je taky aky sa paci vam...
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

p4ra napísal:Co je na tom smiesne?
Tak nech ti to vysvetlím... vyznelo mi smiešne, že ružové tričko ALEBO náušnice ALEBO dlhé vlasy... A mne je tak srdečne jedno ako sa obliekaš Ty alebo hocikto iný a to myslím vážne... Len si prosím Ťa nemysli, že niečo napíšem (albo hocikto iný) tak je to zo závisti... PROSÍM :)
Ďakujem a pekný večer
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Robbie42 napísal:Tak nech ti to vysvetlím... vyznelo mi smiešne, že ružové tričko ALEBO náušnice ALEBO dlhé vlasy... A mne je tak srdečne jedno ako sa obliekaš Ty alebo hocikto iný a to myslím vážne... Len si prosím Ťa nemysli, že niečo napíšem (albo hocikto iný) tak je to zo závisti... PROSÍM :)
Ďakujem a pekný večer
Mne skor islo o to, ze akonahle ste chalana videli v ruzovom tricku, s nausnicami a dlhymi vlasmi, tak ste ho hned vysmiali. Nazvali ste ho holkou, metrosexualom, homosexualom (aj ked nie priamo) a tak podobne. Tak som povedal, ze nie je jediny s podobnym stylom obliekania atd. a pritom mi este nikto nepovedal, ze preco je nakoniec ta ruzova farba zla alebo nausnice, ake som uz spominal stranu dozadu, ci nebodaj dlhe vlasy. A som len zhodnotil, ze vacsina ludi kyda zo zavisti, to je cele.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

OT, spamm premazany! Vyjadrujte sa k predmetu temy. Tema znie:"Trendove ucesy", nie kto co nosi a ake ma tenisky. Na to je ina tema!
2 "Model": spamm + porusenie pravidla 6. = 1 den :)
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

No ja nosim nieco podobne.Ja preferujem jednoznacne dlksie vlasy, vlastne ja som nosil cely zivot kratke ale zmenilo sa to cez posledny rok ved pozrite nieco podobne nosim len o nieco kratsie.
Prílohy
91371655-M.jpg
91371655-M.jpg (15.57 KiB) 1726 zobrazení
91371654-M.jpg
91371654-M.jpg (16.17 KiB) 1726 zobrazení
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

bleeeeee :smt096 Nadal...fuuuuj....radsej sa vyholim jako nosit daco hentake :)
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

Ako nič proti tomu, ale mne sa to vôbec nepáči...môj názor
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Model napísal:No ja nosim nieco podobne.Ja preferujem jednoznacne dlksie vlasy, vlastne ja som nosil cely zivot kratke ale zmenilo sa to cez posledny rok ved pozrite nieco podobne nosim len o nieco kratsie.
Povediac je to pekne.tomú na fotke tu pristane len či aj tebe.
Model
Light Professional
Light Professional

dlheeeeeeeeee vlasy su skratka teraz najmodernejsie..................a potvrdilo mi to par poprednych kadernictiev z BA :wink: a co poznam baby tak svetky ze proste dlhe vlasu su coooooooool a taky chalani su dost sexi tak neviem neviem ci je to bleeeeeeeeeeeeeee :lol:
Drago napísal:bleeeeee :smt096 Nadal...fuuuuj....radsej sa vyholim jako nosit daco hentake :)
no tvoj drbly beckhamovsky uces je uz len coooooooool :lol:

// Pouzivaj tlacitko uprav. Tomasito
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Model napísal:dlheeeeeeeeee vlasy su skratka teraz najmodernejsie..................a potvrdilo mi to par poprednych kadernictiev z BA :wink: a co poznam baby tak svetky ze proste dlhe vlasu su coooooooool a taky chalani su dost sexi tak neviem neviem ci je to bleeeeeeeeeeeeeee :lol:
Ja mam tiez dlhe vlasy ... ale zeby som bol sexi, to asi tazko :D ale jasne ze vyzeram ovela lepsie ako ked som mal kratke (to som si nevymyslel sam ...) mam este trochu dlhsie ako na tom obrazku co si poslal a je to celkom v pohode , ked je mi horuco, alebo idem robit/sportovat tak si dam cop a ked idem von tak si ich rozpustim a spravim si cesticku (nie presne v strede ale trocu na lavo)
Model
Light Professional
Light Professional

miki690 napísal:Ja mam tiez dlhe vlasy ... ale zeby som bol sexi, to asi tazko :D ale jasne ze vyzeram ovela lepsie ako ked som mal kratke (to som si nevymyslel sam ...) mam este trochu dlhsie ako na tom obrazku co si poslal a je to celkom v pohode , ked je mi horuco, alebo idem robit/sportovat tak si dam cop a ked idem von tak si ich rozpustim a spravim si cesticku (nie presne v strede ale trocu na lavo)
no ja mam zas kratsie od neho ak by si chcel mohol by si upnut svoju fotku nech sa inspirujem :P
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Model napísal:no tvoj drbly beckhamovsky uces je uz len coooooooool :lol:
no tak to vyzera urcite lepsie lamka :) nie hentake lamacke postrapane vlasy a navyse ich nosi hentaky jebohlav
Napísať odpoveď