Smallville
[email protected] - sem napiste co si myslite o vysielacom case Smallville 5. serie o 13:50 a mozno sa nam podari to spravit tak ze to daju neskor pretoze pre toho kto chodi noramlne do skoly alebo do prace je nemozne to stihnut a potom si to musi stahovat...jedna sa o takej malej petici..prosim vas....ak mate radi smallville a tak im napiste co si o tom myslite (ziadne nadavky, iba ich poproste) a poslite to na [email protected] ....mozno sa nam to podari 
dobre tak za komisara rexaartabanes napísal:ale zasa walker texas ranger je serial, ktory mam velmi rada len tak mimochodom, smalville piata seria je dostupna na internete a walker texas ranger dostupny na internete nieje
prosimnta s kade mas tie titulky???? bo z tej stranky co tu bola spominana mi ziadne na piatu seriu nejdu stiahnut....artabanes napísal:nemyslím z dabingom, veď ako to môže byť s dabingom, či už českým alebo slovenským na internete, keď sa to ešte s tým dabingom nevysielalo? mám to v angličtine (a k tomu české titulky)
ak si taky zvedavy tak si prestuduj http://www.smallville-cz.com/ pri kazdej epizode je kratky obsah aj s foto..pato987 napísal:konecne 5.season uz sa tesim na utorok ps smallville znicili meteority?
http://titulkykserialum.net/ - ta stranka ktoru spominas mala problemy s HDD a vsetko im odislo ale tu najdes na vsetky serie titulkyB3rET napísal:prosimnta s kade mas tie titulky???? bo z tej stranky co tu bola spominana mi ziadne na piatu seriu nejdu stiahnut....
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
noo, dopozeral som piatu sériu, a jedna vec ma veľmi zarazila - prečo urobili klárka kenta tak, ako keby existoval v tzv. hraničnom pásme inteligencie(70-90IQ)?
totiž, keď bol ten diel, čo mu foter vypustil motyku, na začiatku akože povedal lane, že je silný, atď.. požiadal ju o ruku, a potom tá scéna, čo ju lex sledoval - ona volala klarkovi a že lex ju sleduje atď - ak by nebol idiot, tak hneď by bol prinej, veď tajomstvo už vedela, a ďalej, potom sa akože vrátil v čase a jor-el si zobral jeho fotra - a tým pádom on už lane mohol povedať všetko, a jej by sa nič nestalo, pretože obeť už bola položená - ale on nie, idiot jej nič nepovedal a odohnal ju - a teraz si pozrite obrázok kristin kreuk, kto, psychicky zdravý by takú pi*ku odohnal???
totiž, keď bol ten diel, čo mu foter vypustil motyku, na začiatku akože povedal lane, že je silný, atď.. požiadal ju o ruku, a potom tá scéna, čo ju lex sledoval - ona volala klarkovi a že lex ju sleduje atď - ak by nebol idiot, tak hneď by bol prinej, veď tajomstvo už vedela, a ďalej, potom sa akože vrátil v čase a jor-el si zobral jeho fotra - a tým pádom on už lane mohol povedať všetko, a jej by sa nič nestalo, pretože obeť už bola položená - ale on nie, idiot jej nič nepovedal a odohnal ju - a teraz si pozrite obrázok kristin kreuk, kto, psychicky zdravý by takú pi*ku odohnal???
-
cestovatel
Expert