Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Colortraincleaner
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Colortraincleaner »

Ja sa skor ako s opijanim mladych potykam s uzivanim tvrdych drog u mladych ... ani ja niesom svaty ale co bolo bolo, ale aj tak aby som potkal aj 12 rocne dievcata, co zaklanaju hlavy a natahuju z nosa zbytky vsetkeho co pred chvilou nafukali mi pride salene...s tymi pokial dakdo daco neurobi teraz tak uz nikdy a neviem kto to spravi ... :?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Švíík napísal:Ja si myslim ze problem mladych spociva vlastne v ich nicnerobeni.. kde by toto bolo mozne za starsich cias , ked chlapec prisiel zo skoly a okamzite isiel pracovat na pole a pod.

je to v tom ze doba postupila , ze mladi ludia nemaju okrem skoly ziadne povinnosti .. vacsinou ziadna domaca praca , ziadna manualna praca..

Dovodom je nuda , zabijanie casu , a celkovo vlastne preco su ludia alkoholici,,?? Chuti im alkohol, citia sa pri nom dobre, nemaju pri nom ziadne starosti --- v tom vidim odpoved na tvoju otazku ...
words of lore, words of wisdom, words of wiseman :)...suhlas absolutny.
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Švíík napísal:Ja si myslim ze problem mladych spociva vlastne v ich nicnerobeni.. kde by toto bolo mozne za starsich cias , ked chlapec prisiel zo skoly a okamzite isiel pracovat na pole a pod.

je to v tom ze doba postupila , ze mladi ludia nemaju okrem skoly ziadne povinnosti .. vacsinou ziadna domaca praca , ziadna manualna praca..

Dovodom je nuda , zabijanie casu , a celkovo vlastne preco su ludia alkoholici,,?? Chuti im alkohol, citia sa pri nom dobre, nemaju pri nom ziadne starosti --- v tom vidim odpoved na tvoju otazku ...
Hehe ja mam manualnej prace az dost ... nehovorim len o praci na poli, ale aj o kope inej ovela tazsiej prace co mame doma ... ked sa dostanem dnu tak to je okolo pol siedmej a dovtedy makam . A aj tak ked ideme niekam von tak si dam nejake to pivo alebo poldecdo ... teda poldeco nie vtedy ked pivo, niesom blazon . Pivo si davam ked som smedny a ked chceme posediet a pokecat... proste mi chuti a ked si davam poldecaky tak to jedine ked som bol na diskoteke pretoze sa lepsie tancuje a dobre sa tym startuje ... ale zatial som nevypil na diskoteke viac ako 3 deci a aj to nie naraz ... v podstate som sa necitil ani velmi opity, lebo sa tancovalo a vsetko sa hned vypotilo , fakt to bolo len ako starter. :P
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

miki690ja som nemyslel teba , ty si jeden z tych svetlejsich pripadov :wink:

jasne vsak nehovorim ani ja ze som abstinent , ci niekde na stretku, v bare alebo na disco dam si aj ja to pivo , popripade nejaky ten konak alebo "pomstu z lesa" - borovicku :)

Hovoril som bohuzial o vacsine mladych ludi , deti z prostych rodin, deti bohatych rodicov, ktori davaju prednost kariere ako vychove vlastnych deti ,ale to je uz o niecom inom ...
takto to v tejto dobe chodi , zvyseny alkoholizmus ako hrozba tohoto sveta , drogy ... veru neviem , kam to svet speje :|
last_knight
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa last_knight »

to ti neviem ovedat, asi aby lepsie zapadi do partie, ukazali sa (vsetko psychika)
ja pijem vynimocne a opity som bol ani neviem kedy, asi pred 2 rokmi +/-
skurud-hay
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skurud-hay »

Lebo šport je drahý. :lol: :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Lebo sex je pre chudobnych, my bohati pijeme.

OK, srandu nabok. Mne to uz zacina pripominat trosicku Finsko. Kde ludia su pravidelne napiti v piatok a sobotu po tazkom pracovnom tyzdni, vsetci to tam vedia a vsetci su s tym zmiereni.

PS: Ano, vypijem si aj zahulim. Ale ani zdaleka nepatrim k pravidelnym konzumentom. Cigarety a kava nikdy.
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

to ked piju 15 rocne deti tomu hovorim pseudopitie...
nemam takych trulinov rad, daju si 2 krat poldeci vodecky a uz sa to je*e o parkety.
ked pit tak vo velkom a pravidelne!

// a este k tym co tu pisu ze nefajcim nehulim nepijem...
dobre vam to uz je*e z tych pocitacov...
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Saq.utd napísal:to ked piju 15 rocne deti tomu hovorim pseudopitie...
nemam takych trulinov rad, daju si 2 krat poldeci vodecky a uz sa to je*e o parkety.
ked pit tak vo velkom a pravidelne!

// a este k tym co tu pisu ze nefajcim nehulim nepijem...
fuha Ty si riadne "skuseny". Ti poviem ze niektore tie 15 rocne deti vydrzia chlastat celu noc a su ok... :?

Lol a dalsia inteligentna poznamka. ebe nam to z pocitacov lebo som neni somar co sa oziera kazdy pjatoq v krcme do nemoty :smt044 neviem komu z tych dvoch ludi to ebe viacej ;). Ale je pravda ze to co si napisal si uz mozno ani nebudes pamatat takze je zbytocne dalej o tom s Tebou diskutovat. Mam taku skusenost s pijanmi [a to nemusia byt ani opity! - staci ak maju prechlastany mozog] ze o dacom o com som s nimy pisal/rozpraval/daco rozoberal vcera, dnes o tom nemaju ani paru :D

Mas perspektivnu buducnost good luck and Godspeed! :)

P.S.: Co som hladal v krcme, na bytoch a na chatach? Ani sam neviem. Po 23 hodine som si nemal co s kym povedat, lebo viest konverzaciu s nahulenym, opitym clovekom nie je slast. Potom som ich uz len chvilu sledoval a odisiel cely znechuteny domov. Proste ked sa neopijes s pijanmi nemas o com, co je dost smutne. A ece vacsia katastrofa je ze pijani nemaju o com medzi sebou pokial si nehrknu.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Saq.utd napísal: // a este k tym co tu pisu ze nefajcim nehulim nepijem...
ty sa prosim uvedom co pises: predstav si ze ja nefajcim, nehulim, nepijem, ked viem ze mam ist niekam kde sa chlasce tak kaslem na to a radsej si pozriem nejaky film doma alebo precitam knihu. a myslim si ze som celkom normalny. a to mi ani nej*be z PC pretoze necitim potrebu byt pri nom a cumiet do neho niekolko hodin v kuse. nic v zlom :)
PACO8
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PACO8 »

uplink napísal: P.S.: Nepijem, nefajcim, nehulim, nedrogujem...proste nic a preto ma mnoho ludi povazuje za divneho, som s tym spokojny a zmiereny :)
Tiez nepraktyzujem nic s toho presne tak ako ty a tiez ma povazuju za divneho
BTW: mam 14 ale zvysok spoluziakov v mojom veku + - 1rok tiez chodia pit do nemoty, a niektory fajcia a zacinaju s drogamy, oni povazuju mna za cudneho a ja zas tak trosku ich, ale nemam rad ked baby fajcia a piju to sa mi vobec nepaci, a asi naozaj chcu byt vsetci in ked s tym zacinaju
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

uplink napísal:fuha Ty si riadne "skuseny". Ti poviem ze niektore tie 15 rocne deti vydrzia chlastat celu noc a su ok... :?

Lol a dalsia inteligentna poznamka. ebe nam to z pocitacov lebo som neni somar co sa oziera kazdy pjatoq v krcme do nemoty :smt044 neviem komu z tych dvoch ludi to ebe viacej ;). Ale je pravda ze to co si napisal si uz mozno ani nebudes pamatat takze je zbytocne dalej o tom s Tebou diskutovat. Mam taku skusenost s pijanmi [a to nemusia byt ani opity! - staci ak maju prechlastany mozog] ze o dacom o com som s nimy pisal/rozpraval/daco rozoberal vcera, dnes o tom nemaju ani paru :D

Mas perspektivnu buducnost good luck and Godspeed! :)

P.S.: Co som hladal v krcme, na bytoch a na chatach? Ani sam neviem. Po 23 hodine som si nemal co s kym povedat, lebo viest konverzaciu s nahulenym, opitym clovekom nie je slast. Potom som ich uz len chvilu sledoval a odisiel cely znechuteny domov. Proste ked sa neopijes s pijanmi nemas o com, co je dost smutne. A ece vacsia katastrofa je ze pijani nemaju o com medzi sebou pokial si nehrknu.
Heh myslim, ze sme tu viacery, co nam je_be z pocitacov. S tymi pijanmi je haluz, pokial este vladzu stat na nohach a robia hovadiny, na tom sa da pekne po zemi gulat od smiechu, ale potom to vsetko zaspi na hromade ako je, pariky niekam odfukne, nevedno kam a rano to potom vsetko pyta ibalgin od teba :?
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Hmm myslim si že sa hraju na starších, na dospelých, že už aj oni možu piť. Ale zrejme nikto z nich nepochopil, že keď sa ožierajú v 15 tak to neni hrdinstvo, ale ich úbohosť, a tým vlastne len potvrdia, že od dospelosti majú ďaleko, a že nemáju rozum... :idea:
tomasso
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomasso »

podla mna piju iba z frajeriny, ja mam napriklad 15 rokov a opity som nikdy nebol. vela mojicj kamaratov, ktori maju tolko isto rokov ako ja pije, pili uz davno, niekedy sa to s nimi neda, je tam aj vela dievcat, aa nemam to rad ked pridu ku mne opite dievcata...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Som sa stretol s jednym "kamosom" (23rocny) na diskoteke , pozval ma na pivo tak ze si dam ... no tak sme pokecali a ten mi zacal vykladat ake to je super pit ake ma skvele zazitky typu" bol som na zachytke, vyplachli mi zaludok a povedali mi ze tyzden tam ostanem , o hodinu po mna prislo auto a ja som usiel oknom a sili sme na chatu zasa pit. A o dva dni som bol napete .. ale uz ma kkti priviazali na postel " no alebo ze si teraz zaplati 20k aby mal o 10 rokov pripravenu pecen na transplantaciu, aby mohol dalej chlastat ... a potom zacal potit halusky, ze robi eurookna , ktore vazia 400kg a nesu to dvaja , kazdy v jednej ruke .... tha akoze s koho robi debila ? ... co ma sralo, ze stale chvalil alkohol a potom mi ukazal 14 rocneho chlapca a povedal :" Pale na ňoho už je zľaty.Vipil dva poldeca a už nebiruje stac na nohoch. Ta chlapec ešče nevycvičeny , ale ja ho nabuduci rok naučim pic!" ... tha toto je dost blbe a potom sa pytame preco mlady piju
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

jj, poznam take pripady.
Spoluziaci zo strednej, kazdy su z inej dediny okolo LC, minule boly v LC, a ze nestihly busy naschval, tak budu lozit po baroch.
Na druhy den rano prisli ku mne do netu, este som ani neotvoril, a oni total na mol, a ze prechlastali okolo 3-4 tis, a jeden ze stratil kreditku, a este sa tomu smiali ako retardi.
No co uz :?
keby ze to niesu kamarati, tak ich vyhodim :(
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

hm, ja ked si xcem viac vypit, tak jedine na byte/dome/chate,...
v meste sa rozhodne nerozbijam, v meste jedine drinky a pivo, mozno nieco tvrdsie, ale rozhodne nie sa rozbit do nemoty,...
a nenavidim pajzle, ked si ist sadnut, tak nejaky hudobny podnik, cajovna, kaviaren, cukraren :o) a ked na disco, tak vtedy sa da nieco do nalady, ale budem sa opakovat ked poviem ze v meste sa nikdy nerozbijam, a nelubi ked sa v meste ludia rozbiju, pretoze tym padom priamo a aj nepriamo obtazuju nas triezvych, a ked si to uvedomite, vacsinou sa takto rozbiju len tie deti, ti starsi si pitie nehavaju na sukromie s partiou, tak to ma byt,...
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

nemaam proti opijaniu mladych nic iba niekedy mi prekazaju ked na to maju nech si daju
hols
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hols »

Pedrosino napísal:nemaam proti opijaniu mladych nic iba niekedy mi prekazaju ked na to maju nech si daju
Sa prejdi niekedy okolo 19 00 az 20 00 v piatok na Obchodnej ulici v Ba a hned by si zmenil nazor ze ti nevadia.Hulaka po tebe vrieskaju a vyrivaju a to nehovorim ze si ani nemozes sadnut do ziadneho podniku lebo su vsade roztahany a valaju sa tam po zemi a otravuju.Ved pre mna za mna nech sa opiju ale nech nejsu potom husty.Napr. ked idu oproti tebe 4-5 a sa rozpravaju jak ti daju na p,cu tak mi neostava nic ine ako sa pousmiat na nich.Aby som nebol OT tak piju preto lebo nemaju co robyt ziadne zaujmi a su to milacikovia rodicov takze nemusia nic robyt.Ja v 15 som mal vela zaujmov ako sport atd
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

..preco mladi chalstaju ??? ... dokazem pochopit ked si daju 17 rocni ludia nejake to pifko alebo nieco tvrdsie a zabavia sa ( a predsa len alkohol uvolnuje viac endorfinu ako kofola :-D ), ale nedokazem pochopit ked sa niekto spije pod obraz bozi ( typicke : malo ludi pozna svoju hranicu ) a potom sa miesto zabavania valaju po zemi a je im blivno ... a ostatni este aj maju starosti ako ich dopratat domov a pod. ... pripadne nikdy nepochopim preco piju male decka ( 12-13 rockov ) ... alebo preco su niektori ludia taki prie*ani ze si daju nejake svinstvo ( lieky ) a zapijaju to alkoholom .... ved ked sa chcem bavit musim si na to zohnat peniaze a nie dat si nejaku sku*venu tabletku a zapit ju malou vodkou .... a ked som minule pocul ze v siedmej triede na zakladke su problemy s prechovavanim omamnych a psychotropnych latok tak ma skoro je*lo o chodnik !!! .....

... niesom sice ziadny anjel ... aj ja si vypijem nejake to pifko alebo aj trochu tvrdsie ... ale este nikdy v zivote som to neprehnal,tak aby sa niekto o mna musel starat ..... potom by som sa hanbil ukazat na verejnosti !!! ...

...a myslim ze sa nasava aj preto .. ze ked mas partiu ludi tak piju aj kvoli urcitemu porozumeniu .. napr. s niektorymi ludmi si rozumiem vzdy !! a s niektorymi iba ked maju bud oni alebo ja trochu vypite ....
Napísať odpoveď