Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Je to tak....V alkohole sa utapa smutok a vyzdvihuje uspech...odjakziva to tak bolo...... :smt039
hols
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hols »

jin153 napísal:Je to tak....V alkohole sa utapa smutok a vyzdvihuje uspech...odjakziva to tak bolo...... :smt039
Si si isty s tym "vyzdvihuje uspech" ja ani moji priatelia a kopa ludi co poznam to takto neriesi.Nehovorim ze clovek si sem tam nemoze uhnut ale naco to tym 12-16 rocnym.
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

mladi chlastaju kvoli : problemom ktory nevedia vyriesit rozumnejsim sposobom,kazdy piatok pretoze ho uz povazuju ako za "den oslavy" piju aj zo zavislosti,piju aby sa vyrovnalo,piju lebo im chutia niekedy popripadne nemaju co s peniazmi :lol: :lol:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

nordkapp_pb napísal:..preco mladi chalstaju ??? ... dokazem pochopit ked si daju 17 rocni ludia nejake to pifko alebo nieco tvrdsie a zabavia sa ( a predsa len alkohol uvolnuje viac endorfinu ako kofola :-D ), ale nedokazem pochopit ked sa niekto spije pod obraz bozi ( typicke : malo ludi pozna svoju hranicu ) a potom sa miesto zabavania valaju po zemi a je im blivno ... a ostatni este aj maju starosti ako ich dopratat domov a pod. ... pripadne nikdy nepochopim preco piju male decka ( 12-13 rockov ) ... alebo preco su niektori ludia taki prie*ani ze si daju nejake svinstvo ( lieky ) a zapijaju to alkoholom .... ved ked sa chcem bavit musim si na to zohnat peniaze a nie dat si nejaku sku*venu tabletku a zapit ju malou vodkou .... a ked som minule pocul ze v siedmej triede na zakladke su problemy s prechovavanim omamnych a psychotropnych latok tak ma skoro je*lo o chodnik !!! .....

... niesom sice ziadny anjel ... aj ja si vypijem nejake to pifko alebo aj trochu tvrdsie ... ale este nikdy v zivote som to neprehnal,tak aby sa niekto o mna musel starat ..... potom by som sa hanbil ukazat na verejnosti !!! ...

...a myslim ze sa nasava aj preto .. ze ked mas partiu ludi tak piju aj kvoli urcitemu porozumeniu .. napr. s niektorymi ludmi si rozumiem vzdy !! a s niektorymi iba ked maju bud oni alebo ja trochu vypite ....
no som na tom podobne , co sa tyka pitia ... az nato ze som tu uz 2 krat prehnal a hambim sa zato . To s tou hranicou ... mam pocit ze niektori ju ani nechcu poznat , a z tym porozumenim ... je to tak napr. ja dňsom si perfektne pokecal zo spoluziakom, s ktorym inac nerozpravam ... akoze nie ze by sme sa nenavideli , ale proste nemame o com ..
kiwi
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kiwi »

piju preto, aby mi mohli skakat pod kolesa biku :x ..je stvrtok vecer, deti maju skolu zitra a predsa som sa dnes okolo osmej (!!) vyhybala minimalne osmim "mierne povzbudenym" deckam..na mna teda mumlajuca trinastka ziaden dojem neurobi :?
Xaredon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Xaredon »

Martelli napísal:Si to presne vystihol! Úplne s tebou súhlasím. Fakt škoda, že neni viacej takých, ako si ty. A neboj, nie si vôbec divný. Už som myslela, že takí chlapi vymreli :-)
Ja by som skor povedal, ze take baby vymreli :lol:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Pit je fajn, sem-tam aj zahulit. Nemam rad ludi, ktori ostro odmietaju alkohol a kritizuju ludi, co piju...Su to vacsinou obmedzenci, co skusili mozno raz, povracali sa a odvtedy ziju s nazorom, ze uz nikdy alkohol,ja budem abstinent a majster sveta...nieco ako atrey
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Holubar napísal:Pit je fajn, sem-tam aj zahulit. Nemam rad ludi, ktori ostro odmietaju alkohol a kritizuju ludi, co piju...Su to vacsinou obmedzenci, co skusili mozno raz, povracali sa a odvtedy ziju s nazorom, ze uz nikdy alkohol,ja budem abstinent a majster sveta...nieco ako atrey
Sa uvedom co pises. Este napokon ozrani budu ti lepsi, nie?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

t0m4s3 napísal:Sa uvedom co pises. Este napokon ozrani budu ti lepsi, nie?
Ludia,co piju alkohol su automaticky ozrani?
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Holubar napísal:Pit je fajn, sem-tam aj zahulit. Nemam rad ludi, ktori ostro odmietaju alkohol a kritizuju ludi, co piju...Su to vacsinou obmedzenci, co skusili mozno raz, povracali sa a odvtedy ziju s nazorom, ze uz nikdy alkohol,ja budem abstinent a majster sveta...nieco ako atrey
Tot moj nazor. Pijem, ale tak aby to nebolo "pod obraz bozi :lol: ".

To ze niekto pije alkohol neznamena ze je automaticky ozran :wink: , aj ked kazdemu sa moze stat ze to prezenie :roll:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

kto chce chlastat, mal by vediet kedy ma dost. ja vypijem 2-3 piva 2-3 palenky a mozem ist spokojny domov, lebo viac uz neznesiem a bolo by mi blivno. keby kazdy pil tak, ze dokaze sam ist domov, nebol by ziaden problem.ale k tomu sa asi treba prechlastat ze by ste pochopili kedy mate dost a povedali si dost. ked som mal 15,16 tiez som nevedel kedy prestat, az mi prislo zle a nadaval som sam na seba.ale teraz je to lepsie. 1 pivo denne vecer, ked cely den ste rozlietany neuskodi.

edit: aj stary chlascu
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

ale pozri ked alkohol pit nechce, tak to je dobre, ze sa nenechal zlakat "partiou"... :) a ked tak pises...podla teba je lepsie pit ako obstinovat ?
Holubar napísal:Ludia,co piju alkohol su automaticky ozrani?
nie su ozrani, ale je lepšie nepit vobec ako piť ? či nie ?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Holubar napísal:Ludia,co piju alkohol su automaticky ozrani?
viacmenej si to vystihol. Aj decentne sa pripit sa znamena opit. Ten clovek uz nie je to co pred pripitim. Divny pohlad v tvari...ale to je len moj nazor :) hrkuuu

OT: Btw co to mas za avatara? Uz som as to tusim raz pytal, ale nedostal som odpoved. Dost ma desi, vypada to ako rakovina v nejakom oku alebo co :? alebo izolacna pena a jantar [ci zivica ci ako sa tomu hovori]
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:viacmenej si to vystihol. Aj decentne sa pripit sa znamena opit. Ten clovek uz nie je to co pred pripitim. Divny pohlad v tvari...ale to je len moj nazor :) hrkuuu

OT: Btw co to mas za avatara? Uz som as to tusim raz pytal, ale nedostal som odpoved. Dost ma desi, vypada to ako rakovina v nejakom oku alebo co :? alebo izolacna pena a jantar [ci zivica ci ako sa tomu hovori]
Oko nejakeho holuba. Zrejme ma na nom nador :lol:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

cely tento topic je dufam,ze vtip?ze v tejto dobe,sa len zasmejem nad tym ,kto zalozil tuto temu,ako keby sa nepilo aj v minulosti,ze?a takisto pili aj mladi
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

canopus napísal:cely tento topic je dufam,ze vtip?ze v tejto dobe,sa len zasmejem nad tym ,kto zalozil tuto temu,ako keby sa nepilo aj v minulosti,ze?a takisto pili aj mladi
s tymto uplne suhlasim.....len za komancov sa to nevolalo party, ale...ehm "Mulatčák" :lol:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Mne asi sibe. Nalistoval som si dozadu vsetky prispevky, no nikde som nevidel, ze by nieco pisal Atrey :roll:
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

canopus napísal:cely tento topic je dufam,ze vtip?ze v tejto dobe,sa len zasmejem nad tym ,kto zalozil tuto temu,ako keby sa nepilo aj v minulosti,ze?a takisto pili aj mladi
No s tymto si dovolim nesuhlasit. I ked, neviem v akom casovom rozsahu si to myslel? Minulost ako 5 - 10 rokov dozadu? To ano, ale 15 - 20 rokov dozadu, to urcite nie, az na par jednotlivcov z urcitych socialnych skupin.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

podľa mňa nie až v takej miere ako dnes :? celý svet ide dole vodou... :? :(
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:No s tymto si dovolim nesuhlasit. I ked, neviem v akom casovom rozsahu si to myslel? Minulost ako 5 - 10 rokov dozadu? To ano, ale 15 - 20 rokov dozadu, to urcite nie, az na par jednotlivcov z urcitych socialnych skupin.
a to sa tu ani nespomenulo, ze v dnesnej dobe je moderne ficat na roznych lahkych drogach (v horsich pripadoch tazkych)
Napísať odpoveď