Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

krija napísal:holubar tu načrtol, že si bol sadnúť aj so staršími. to sa sem tam stane aj mne. a sú medzi nimi aj takýto: prišiel 14-15 ročný do IV. cenovej a celá krčma sa na neho otočí a vraví: "hej mladý, ale cukráreň je oproti!"
tak aspoň že ho vyhnali, a že "štangasti" majú rozum... :)
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

v BB je podnik kde naleju hadam hocikomu a hocicomu.. a kedze tam KB stoji len 11korun... jaaaj to bolo v utorok... :smt039
Lord_3D
Addict
Addict

jackb napísal:v BB je podnik kde naleju hadam hocikomu a hocicomu.. a kedze tam KB stoji len 11korun... jaaaj to bolo v utorok... :smt039
neboj to neni len v BB ale všade, keby že som inšpektor a zistim že niekto v podniku nalieva maloletým tak 2mil. korun pokuta...a nesral by som sa s tým...
BBomBer
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BBomBer »

Hmmm...som si to tu tak čítal a väčšinou aj suhlasim, no ja napriklad som pil prvy krat v 12tich a to som pil celkom dost a pijem do teraz aj som hulil ale ked som bol maly (menší) nikdy som nesiel pit do krcmi lebo mi to bolo fakt blbé , vzdycky som pil len preto aby bola zabava mal som rad zazitky a este mam rad extremnosti vstekeho druhu:-D
Nemyslim teraz take typu bol som tam, ozral som sa a potyckoval trolejbus... Ale proste ked pijem a vystrajame je to parada a vzdy mam na co spominat, ale nemam rad ludi co sa ochlascu a chcu sa biť alebo idu rozbijať nieco. Ja sa rad idem opit, v skole mam dobre znamky nepotrebujem sa nikam zaradiť do ziadnej partie a aj z odstupom casu si nemyslim ze ked som pil ako 12 ročný som bol debil (i ked to bolo trochu skoro) , proste som mal rad zabavu, s alkoholom aj bez neho, ked je niekto moc zivy tak nech si vystrája... pokial teda nezneprijemnuje zivot ostatným.

Nemozete mladych hadzat do jedneho vreca, no podla mojho nazoru sa uz da tolerovať ked na strednej skole si vyjde particka sa opit a zabavit v piatok.
Lord_3D
Addict
Addict

BBomBer napísal:Hmmm...som si to tu tak čítal a väčšinou aj suhlasim, no ja napriklad som pil prvy krat v 12tich a to som pil celkom dost a pijem do teraz aj som hulil ale ked som bol maly (menší) nikdy som nesiel pit do krcmi lebo mi to bolo fakt blbé , vzdycky som pil len preto aby bola zabava mal som rad zazitky a este mam rad extremnosti vstekeho druhu:-D
Nemyslim teraz take typu bol som tam, ozral som sa a potyckoval trolejbus... Ale proste ked pijem a vystrajame je to parada a vzdy mam na co spominat, ale nemam rad ludi co sa ochlascu a chcu sa biť alebo idu rozbijať nieco. Ja sa rad idem opit, v skole mam dobre znamky nepotrebujem sa nikam zaradiť do ziadnej partie a aj z odstupom casu si nemyslim ze ked som pil ako 12 ročný som bol debil (i ked to bolo trochu skoro) , proste som mal rad zabavu, s alkoholom aj bez neho, ked je niekto moc zivy tak nech si vystrája... pokial teda nezneprijemnuje zivot ostatným.

Nemozete mladych hadzat do jedneho vreca, no podla mojho nazoru sa uz da tolerovať ked na strednej skole si vyjde particka sa opit a zabavit v piatok.
kukni ja mam 13 a nepil som vobec (až na pripad kedy som chutnal doma s otcom :) ) a vobec mi to nechyba, a ani ma to neťahá...aj keby každý na svete pil od detstva ja na to nemám dôvod ? a prečo ? lebo mam rozum, ja si myslim že nikto nepotrebuje zaćať piť, a ked to mladý zaćnu skusať to to dopadne tak že piju často a maju z toho problem.... a to isté fajčenie.-
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Lord_3D napísal:kukni ja mam 13 a nepil som vobec (až na pripad kedy som chutnal doma s otcom :) ) a vobec mi to nechyba, a ani ma to neťahá...aj keby každý na svete pil od detstva ja na to nemám dôvod ? a prečo ? lebo mam rozum, ja si myslim že nikto nepotrebuje zaćať piť, a ked to mladý zaćnu skusať to to dopadne tak že piju často a maju z toho problem.... a to isté fajčenie.-
v 13 som este ani ja nazacinal. Sak ale podla mna aj ty dojdes do partie na strednej a budete chodit na akcie. Kazdy kto sa v takomto veku este brani, podlahne.Nielen z vlastnej skusenosti :wink:
Lord_3D
Addict
Addict

jin153 napísal:v 13 som este ani ja nazacinal. Sak ale podla mna aj ty dojdes do partie na strednej a budete chodit na akcie. Kazdy kto sa v takomto veku este brani, podlahne.Nielen z vlastnej skusenosti :wink:
ok tak v 17 to je uz v poho ale este v 16 NIE ! ani keby traktory z neba padali :D
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Lord_3D napísal:ok tak v 17 to je uz v poho ale este v 16 NIE ! ani keby traktory z neba padali :D
:lol: No tak toto som si vravel aj ja...Počkaj do 15 a určite tie 2 roky ešte nevydržíš
Lord_3D
Addict
Addict

M142 napísal::lol: No tak toto som si vravel aj ja...Počkaj do 15 a určite tie 2 roky ešte nevydržíš
no ťažko povedať, uvidime po reklame :D
BBomBer
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa BBomBer »

Lord_3D napísal:ok tak v 17 to je uz v poho ale este v 16 NIE ! ani keby traktory z neba padali :D
Ja neviem co tak striktne si hovorite ze kedy budete pit...ked niekto nechce nech nepije sak to je na kazdom jak sa rad zabava a ci ho to tak bavi .
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

akoze podla mojho momentalneho nazoru na alkohol sa urcite tak skoro neopijem. nehovorim ze budem abstinovat.
len neviem preco, lebo niekedy som s mieoru nemal problem ale v poslednom case som sa par krat dost o z r a l. a nie ze by som narobil nejake brutalne preslapy,a le veci s tym spojene nie su velmi prijemne, takze od takych chat si dam nejaky distanc...
btw: bolo to v dlhsom casovom obdobi a nemyslite si ze som nejaky alkac alebo co...
xraay
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa xraay »

Poznam jedneho znameho co kokce a ked sa ozere tak prestane koktat = JE FURT NALIATY :?
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

preco mlady luda slopu ?? lebo este nevedia, nenasli alebo neobjavili lepsiu, neskodnejsiu, a dokonalejsiu vec :smt033
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

Myslim, ze to az tak nevadi a nie to az take zle, pokial sa to decko nedostane do nemocnice alebo nezomrie. Ale ked to aj prezije aspon si zapamäta, co to bolo.
Od tych 16-17 rokov, to uz je prijatelne, su to skoro dospely ludia(najmä fyzicky), ale hrozne je ak 11-12 rocne deti len tak stiahnu flasu vina... to uz je divne.
Alkohol s mierou, teda ak clovek nie je ozraty kazdy den je menej skodlivy ako fajcenie.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

JumperAL napísal:Myslim, ze to az tak nevadi a nie to az take zle, pokial sa to decko nedostane do nemocnice alebo nezomrie. Ale ked to aj prezije aspon si zapamäta, co to bolo.
Od tych 16-17 rokov, to uz je prijatelne, su to skoro dospely ludia(najmä fyzicky), ale hrozne je ak 11-12 rocne deti len tak stiahnu flasu vina... to uz je divne.
Alkohol s mierou, teda ak clovek nie je ozraty kazdy den je menej skodlivy ako fajcenie.
no, minule som isiel vlakom popod zeleznicny nadjazd a tam si dve dievcata mozno 13-14 rokov v jednej ruke vodka (alebo nieco podobne) v druhej zapijatko...
to je uroven. ja vobec nechapem co na tom vidia. jasne ze aj ja si vypijem (ako som uz pisal) ale mam na to svoj vek...
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

Príspevok od používateľa maslo »

fikus-kukis napísal:Lebo majú dostatok financií a málo nákladné hobby.
respektive ziadne hobby nemaju
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

okonenipica napísal:preco mlady luda slopu ?? lebo este nevedia, nenasli alebo neobjavili lepsiu, neskodnejsiu, a dokonalejsiu vec :smt033
neskodnejsiu :lol: isteze
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

Ale no tak wili. maj trosku pochopenia. oni nerobili nic ine len trenovali, aby sa nepogrckali po prvom pohariku na diskoteke a aby mohli potom robit dojem na starsich chlapcov s velkym pipikom
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

toto je fakt nice tema :D - no podla mna mladi chlascu teraz hlavne z 2 dovodov - ked je partia tak sa to proste utrhne a inak ked im nico vyjde/ich nieco trapi...

ja osobne obcas zbehnem v piatok do mesta, dam 2-3 pivka, zabavim sa, idem domov a v sobotu som ako sviezy kvet - ale opijat sa? - nikdy v zivote som nebol opity a ani nemienim zacat...

nehulim,nefajcim,neopijam sa - nehovorim ze nepijem, pit treba ale s mierou... a nie, s pocitaca mi neebe... pravidelne trenujem a staram sa o seba - keby som zacal chlastat tak kde by som skoncil?
derriL
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa derriL »

Dobre, za spominaneho komunizmu sa tiez chlastalo, ale nie zas tak ako dnes. Ja mam 17 vypijem si raz za tyzden a po skole si dam nejake to pivecko pekne, sak ked mi chuti tak co budem pri kofolke a cigaretku tiez neodmietnem. Rodicia mi na to nepovedia nic, ved ani sam neviem preco by aj mali. Toto je podla mna v pohode ale ked vidim na nejakej diskoteke alebo v bare 13-16 rocnu babu statu na mol a jej dve kamaratky ako ju za sebou vlecu tak neviem ci sa mam smiat alebo plakat... Minule jedna tiez asi 13 - 14 rocna si isla kupit flasu ceresne a dala ju sama behom pol hodky, potom uz len nemocnica, vyplach zaludka a to vsetko iba preto lebo ju odmietol jeden chalan. Pohoda ne ?
Napísať odpoveď