NHL 07
NHL 07
My co berieme ten net, co mam aj ja, tak sme napojeny do LANky. No a nas admin ma nejak zle nastaveny server, a preto nejde hamachi. Uz som mu to povedal, aj rozmyslal, ako to opravit, ale zatial neprisiel na nic. Ale dufam, ze mi niekedy pojde.Drago napísal:nemam verejnu IP ale jakto ze ti nejde hamachi ???
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dal som si v noci jeden zapas - difficulty a prehral som 4:2. Zda sa mi to viacej hokejovejsie, len sa mi zda, ze sa hraci hazdu prilis casto do striel. Nepaci sa mi hlavne zmena ovladanie, sice som si ho prekonfiguroval, ale po desiatich rokoch zmenili prihravanie/menenie hrac - oddelili to. Je to katastrofa, ze nieco taketo spravili.
No ano, to oddelenie je (aspon teraz sa mi tak zda) strasne. Myslim ale, ze po par zapasoch si zvykne kazdy. A co sa tyka dej obtiaznosti, tak na zaciatok som si dal strednu, a vyhral som 8:2hojko napísal:Dal som si v noci jeden zapas - difficulty a prehral som 4:2. Zda sa mi to viacej hokejovejsie, len sa mi zda, ze sa hraci hazdu prilis casto do striel. Nepaci sa mi hlavne zmena ovladanie, sice som si ho prekonfiguroval, ale po desiatich rokoch zmenili prihravanie/menenie hrac - oddelili to. Je to katastrofa, ze nieco taketo spravili.
Bude, ale najprv musi vyjst na ceskom trhu. (asi okolo 22.)sajmon napísal: Bude sa dat stiahnut aj ceska verzia s ceskym dabingom ??
pocul som , ze ti bude stacit anglicka verzia , a potom nejaky soft uz len stiahnes a budes mat aj cesky dabong , podobne ako ked cestinu pridasSajmon napísal:Bude sa dat stiahnut aj ceska verzia s ceskym dabingom ??
vazne?? Tak som dufal ze spravia zmenu ze sa uz budu davat tachsie goly, vsak na nhl06 sa naucis 2 typy davania golov , a nakoniec davas gol z kazdej druhej strely.. niektori typkovia to maju namakane co hravam ligu , davaju z kazdej strely gol, samoz. najtachsia obtiaznost a rucne strielaniePaul napísal:Žalostne málo zmien oproti 06, pre mňa je to sklamanie. Ale aspoň si zase po dlhšej dobe konečne zahrám hokej na PC.
No podla mna v tomto zmena nastala. Teda aspon som nenasiel "zatial" ziadnu taku chybu, pri ktorej by padali lahko goly.Švíík napísal:vazne?? Tak som dufal ze spravia zmenu ze sa uz budu davat tachsie goly, vsak na nhl06 sa naucis 2 typy davania golov , a nakoniec davas gol z kazdej druhej strely.. niektori typkovia to maju namakane co hravam ligu , davaju z kazdej strely gol, samoz. najtachsia obtiaznost a rucne strielanie
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
no niekde som cital ze v NHLke by uz mal byt najvacsou slabinou brankar teda by uz nemal mat take neuveritelne zasahy ako v 2005 alebo niekde inde trebars puk mal za korculou v reale by si ho doklepol do brany a v v hre to chytil
to nastavenie sere aj mna dost blbe to je ale casom si zvyknem.... dresy su dake blbe neviem akoze z kade sa nechali inspirovat
(myslim staty)