NHL 07

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Mal by si záujem hrať NHL-Hojko ligu???

áno
34
68%
nie
16
32%

Celkom hlasov: 50

ppt
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

NHL 07

Príspevok od používateľa ppt »

:D No ako sa vam to pozdava? Prave som to nainstaloval, a je to uplne ine ovladanie. Sice som este neodohral vela minut, ale dufam, ze tam nebudu take chyby v hrani, ako v 2006-tke.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

no za prve je to NHL 07 keby sme chceli byt detailisti :) a za druhe: este len vcera to bolo na lamkach a predvcerom v obchodoch takze si myslim ze tuto hru ma zatial malo ludi...ja osobne ju este nemam ale velmi sa na nu tesim v pondelok idem instalovat a mozme zahrat aj online :)
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Upravil som nazov temy. :roll: (to pre detailistov :lol: ). No, ja som to stahoval teraz v noci a uz som aj otestoval. Mas verejnu ip, aby sme mohli zahrat online? Lebo ja nemam a nefunguje mi ani hamachi. :(
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

ppt napísal:Upravil som nazov temy. :roll: (to pre detailistov :lol: ). No, ja som to stahoval teraz v noci a uz som aj otestoval. Mas verejnu ip, aby sme mohli zahrat online? Lebo ja nemam a nefunguje mi ani hamachi. :(
nemam verejnu IP ale jakto ze ti nejde hamachi ??? :shock:
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Drago napísal:nemam verejnu IP ale jakto ze ti nejde hamachi ??? :shock:
My co berieme ten net, co mam aj ja, tak sme napojeny do LANky. No a nas admin ma nejak zle nastaveny server, a preto nejde hamachi. Uz som mu to povedal, aj rozmyslal, ako to opravit, ale zatial neprisiel na nic. Ale dufam, ze mi niekedy pojde. :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Dal som si v noci jeden zapas - difficulty a prehral som 4:2. Zda sa mi to viacej hokejovejsie, len sa mi zda, ze sa hraci hazdu prilis casto do striel. Nepaci sa mi hlavne zmena ovladanie, sice som si ho prekonfiguroval, ale po desiatich rokoch zmenili prihravanie/menenie hrac - oddelili to. Je to katastrofa, ze nieco taketo spravili.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Bude sa dat stiahnut aj ceska verzia s ceskym dabingom ??
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Urcite, ked ju niekto spravi, podla informacii rG.
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Dal som si v noci jeden zapas - difficulty a prehral som 4:2. Zda sa mi to viacej hokejovejsie, len sa mi zda, ze sa hraci hazdu prilis casto do striel. Nepaci sa mi hlavne zmena ovladanie, sice som si ho prekonfiguroval, ale po desiatich rokoch zmenili prihravanie/menenie hrac - oddelili to. Je to katastrofa, ze nieco taketo spravili.
No ano, to oddelenie je (aspon teraz sa mi tak zda) strasne. Myslim ale, ze po par zapasoch si zvykne kazdy. A co sa tyka dej obtiaznosti, tak na zaciatok som si dal strednu, a vyhral som 8:2 :shock: . Pri difficult som prehral 4:3 po najazdoch. Cize moj pocit na to je, ze sa mi to zda dost lahka uroven, kedze som este ani poriadne nevedel (vlastne ani teraz este neviem), ktorou klavesou sa nahrava, a ktorou prepina medzi hracmi.
sajmon napísal: Bude sa dat stiahnut aj ceska verzia s ceskym dabingom ??
Bude, ale najprv musi vyjst na ceskom trhu. (asi okolo 22.)
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Žalostne málo zmien oproti 06, pre mňa je to sklamanie. Ale aspoň si zase po dlhšej dobe konečne zahrám hokej na PC. :D
Warezking
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Warezking »

J zmena ovladania byt nemusela ale inak to celkom ujde... Hral som zatial len na easy. :P
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Sajmon napísal:Bude sa dat stiahnut aj ceska verzia s ceskym dabingom ??
pocul som , ze ti bude stacit anglicka verzia , a potom nejaky soft uz len stiahnes a budes mat aj cesky dabong , podobne ako ked cestinu pridas
Paul napísal:Žalostne málo zmien oproti 06, pre mňa je to sklamanie. Ale aspoň si zase po dlhšej dobe konečne zahrám hokej na PC. :D
vazne?? Tak som dufal ze spravia zmenu ze sa uz budu davat tachsie goly, vsak na nhl06 sa naucis 2 typy davania golov , a nakoniec davas gol z kazdej druhej strely.. niektori typkovia to maju namakane co hravam ligu , davaju z kazdej strely gol, samoz. najtachsia obtiaznost a rucne strielanie
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Švíík napísal:vazne?? Tak som dufal ze spravia zmenu ze sa uz budu davat tachsie goly, vsak na nhl06 sa naucis 2 typy davania golov , a nakoniec davas gol z kazdej druhej strely.. niektori typkovia to maju namakane co hravam ligu , davaju z kazdej strely gol, samoz. najtachsia obtiaznost a rucne strielanie
No podla mna v tomto zmena nastala. Teda aspon som nenasiel "zatial" ziadnu taku chybu, pri ktorej by padali lahko goly.
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Uz vysla plna verzia?Ja som si myslel ze to ma vyjst niekedy v oktobri...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Baxxter99 napísal:Uz vysla plna verzia?Ja som si myslel ze to ma vyjst niekedy v oktobri...
tak o deme tento topic nieje :wink:
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

hmm som zvedavý čo tu bude zač...=Erik= to už ťahá, tak mi to potom dá v škole. Ja dúfam že to bude viac hokejové a viac tvrdšie ako 06...
Warezking
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Warezking »

Prave sme dohrali s Jokerom MP a stale nas to vracalo naspat na buly... Chvilu sa hralo a potom to hodilo na predchadzajuce buly omg. :roll:
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

no niekde som cital ze v NHLke by uz mal byt najvacsou slabinou brankar teda by uz nemal mat take neuveritelne zasahy ako v 2005 alebo niekde inde trebars puk mal za korculou v reale by si ho doklepol do brany a v v hre to chytil :x to nastavenie sere aj mna dost blbe to je ale casom si zvyknem.... dresy su dake blbe neviem akoze z kade sa nechali inspirovat :shock: (myslim staty)
notrit
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa notrit »

ja to už ťahám, tak som zvedavý, ale brankár bol teda najväčšou slabinou už v 06. tam neboli strašní brankári ale extrémne strašní. mali možno dva spôsoby chytania a inak furt ležali na zemi...

tí čo ste to už hrali tak akí su tam tí brankári podľa vás?
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

teraz som na medium napukal Calgary 1:6 (mal som Floridu ) tak si domysli aky je brankar :D
Napísať odpoveď