NHL 07

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Mal by si záujem hrať NHL-Hojko ligu???

áno
34
68%
nie
16
32%

Celkom hlasov: 50

Joker
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Joker »

Neviete preco to skeka ked hram po Lanke alebo po Nete?
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

s tymi brankarmi je to hruza ci ma 80 alebo 93 chyta rovnako hram teraz sezonu za philadelphiu na najtazsiej obtiaznosti a z 6 zapasoch som vyhral vsetko .... dufam ze to poriesa v nejakom patchi by som chcel vidiet ci tam vobec nejaky brankar bude mat 0 :cry:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Joker napísal:Neviete preco to skeka ked hram po Lanke alebo po Nete?
hrali sme s Hojkom chvilu a tiez sekanica, takze netusim :-/
notrit
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa notrit »

mam jednu otázočku. Sú nejaké gombíky, kt. robím s brankárom zákroky? alebo sa všetko robi len tým že idem šipkou tam kam ide strela...?
Marty22
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Marty22 »

daju sa tam robit take triky ako boli v 06(skill stick) alebo aspon naznacenie strely? lebo som skusal rozne variacie tlacidiel a na nic take som nedosiel...
inak musim povedat ze EA nas PCckarov riadne oje**la. robili tomu strasne reklamu ze ake novinky pribudnu( napr.skill stick 2) a nakoniec to dopadne tak ze to je iba na xbox a pre nas co mame pocitac vysla verzia este horsia ako 06. som si chcel kupit originaklku ale dakujem bohu ze som to nespravil...by to boli vyhodene peniaze
dallas96
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dallas96 »

pri prehadzovani hracov mi obcas prehodi na brankara (ze ovladam brankara) robi nieco podobne aj vam?
BTW tak som dostal prvi gol :D
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

dallas96 napísal:pri prehadzovani hracov mi obcas prehodi na brankara (ze ovladam brankara) robi nieco podobne aj vam?
BTW tak som dostal prvi gol :D
tak,tak.Aj mne sa to parkrat stalo, a ked sa moji protihraci dostali do utoku a strelili mi gol do prazdnej brany,len som sa cudoval.Ale pravdupovediac, toto NHL07 ma moc nebavi..... ( PES5 Forever :) )
dallas96
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa dallas96 »

Sajmon napísal:tak,tak.Aj mne sa to parkrat stalo, a ked sa moji protihraci dostali do utoku a strelili mi gol do prazdnej brany,len som sa cudoval.Ale pravdupovediac, toto NHL07 ma moc nebavi..... ( PES5 Forever :) )
ete som si vsimol ze ked ALT+TAB zbehnem do win pocas hry tak sa mi sam odvola brankach.
vidim ze vo final je ete dost bugov treba pockat na patch, nech je co najskor.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

mna zarazilo ze pri zaciatocnom bully som vyhral a teda puk smeroval na mojho brankara a on z takej supackej to sa ani neda povedat ze strela alebo prihravka dostal gol :shock: :shock:
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

Hovniak:
to sa mi stavalo bezne na 06, na 07 este nie..

a to s vybiehanim brankara, tiez to robi mojmu bratovi, ale mne ne..
zeby som to vedel hrat?
ppt
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ppt »

dallas96 napísal:ete som si vsimol ze ked ALT+TAB zbehnem do win pocas hry tak sa mi sam odvola brankach.
vidim ze vo final je ete dost bugov treba pockat na patch, nech je co najskor.
To preto, lebo TAB sluzi na odvolanie brankara. Skus zbehnut do win pomocou alt+esc.

Hovniak:Ja som tiez dostal rovnaky gol. :(

Dallas96:Ano aj mne robi to, ze prepne na brankara. Neda sa to niekde v nastaveniach vypnut?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Hral som s kamaratom a co robila hra bolo do placu. Uz pri pusteni druheho zapasu sa nedali odkliknut animacky pred uvodnym vhadzovanim a tak som dal ESC a siel som mu napisat, nech odklikava. Pisal, ze odklikava a nech sme stlacali co sme chceli, nedalo sa vratit spat. Neslo mi vypnut ani NHL, musel som pouzit ctrl+alt+del a surovo to killnut.

Ked sme spustili novu hru, ktora sla vyborne, ziadne lagy, vsetko slo OK a v asi 4. minute prvej tretiny, ked sa moj hrac vracal z tresnej lavice to z nicoho nic skocilo asi o minutu spat (na 3. minutu) a vhadzovalo sa v strede. Ku koncu tretiny sa to zopakovalo opat (z 19. minuty na 17.), v druhej jeden krat a v tretej tri krat. Celkovo to spravilo 5x, pricom som dostal 4 goly po najblizsom buly. Nemohol som vyhrat buly a hned prva strela skoncila za brankou. Potesi...

Aby toho nebolo malo, tak mi pri hre chyba vypichovanie puku, ktore som maval nastavene na klavesu Z, rovnako ako to bolo uz v NHL 97 az po 06 (mozno tu je v tejto verzii, len som si zle nastavil klavesu) a tiez modifier key, pomocou ktoreho by som si prepol brankara alebo pouzil niektore funkcie.

Pokial ide o obtiaznost, zda sa mi prilis jednoducha, pocas jednej oslabocky je mozne strelit dva aj tri goly, co sa mi zda nerealne, bez odhladu na to, ci hram s PC alebo multiplayer, brankar nic nechyti a tak miesto presilovky 5:4 alebo aj 5:3 musim nastavit obrancom maximalnu ochranu branky, aby super nemohol polahky sokorovat. Dalej mi vadi, ze pri zakladani multiplayeru (Direct IP) nejde zmenit obtiaznost na difficult, je tam prednastavena moznost medium.

Komentovanie sa skoro vobec nezmenila, grafika len trosku, pohyby a hlavne strelba posobi hokejovejsie, ale vdaka vyssie spominanym pripomenikam mi robi tato hra len nervy a tak ostanem asi verny multiplayeru NHL 2006. Snad casom vyjde aspon nejaky patch, ktory by vyriesil tie najdebilnejsie chyby, pretoze pri hrani straca clovek len nervy a zazitok z hrania nie je ziadny.
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Je zaujimave, mam hraca na trestnej. 2 minuty odbiehaju pomaly a hra rychlo. Takze hrac ide na trestnu napr. v 13 min. a vrati sa v 17. Alebo naopak, teraz neviem ako to bolo ale velmi vazny bug?!
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

tato hra je blboost... no na najtazsej obtiaznosti bolo 4:4 pocitac hral ako retardovany no nevedel si nahrat, dal som na 6:4, zrazu zacal hrat, no nedalo sa to zastavit a bum skoncilo to 6:8... nascriptovana traposina :D
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa =Erik= »

Mne sa zas stalo, ze na konci zapasu, ked odchadzali hraci do satne, tak trener posledneho tlapol po zatku :lol: ... tvorcovia hry asi chceli, aby ho chitil za chrbat 8)
WyRmiE
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa WyRmiE »

Pani ten cesky komentar bude az ked to vydaju v cechach alebo aj tu je to uz niekde zakomponovane hral osm to len chvilu pride mi to ako 06 nahravka pre branu one timer goal proste izy po nete a tak to moze byt lepsie a ovladanie nemuseli menit zidaci :P
GENTEL.JUNIOR
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa GENTEL.JUNIOR »

no musim uznat ze to je dost lahke hram sezonu na najtazsej obtiaznosti...........a zo 7 zapasov som vyhral 6 a prehral som prvy zapas lebo som si menil ovladanie a skusal je to fakt easy poseldny zapas som vyhral 6:2 :lol:
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

GENTEL.JUNIOR napísal:no musim uznat ze to je dost lahke hram sezonu na najtazsej obtiaznosti...........a zo 7 zapasov som vyhral 6 a prehral som prvy zapas lebo som si menil ovladanie a skusal je to fakt easy poseldny zapas som vyhral 6:2 :lol:
hej aj ja vsetko bijem akurat som prehral s otawou
ale k tym brankarom mali nascriptovat nejaku pravdepodobnost ze z toho jedneho triku nedostane stale gol nejako vobec som si nevsimol zeby brankar vykorculoval z brany zeby zmensil strelecky uhol ako to bolo (2002 sice tam bol skoro stale tak daleko od brany)..... uplne to pokazilo hru pri difficulte a 5 min rozpukat pc aj 1:6 tak keby som si nastavil hraci cas na 20 minut tak vysledok by bol asi aj 5:20 .... inac niekedy je dost zahada vyhravam o 2 goly ku koncu tretej tretiny komp mi tam natlaci 2 goly to je skoro stale
GENTEL.JUNIOR
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa GENTEL.JUNIOR »

Hovniak napísal:hej aj ja vsetko bijem akurat som prehral s otawou
ale k tym brankarom mali nascriptovat nejaku pravdepodobnost ze z toho jedneho triku nedostane stale gol nejako vobec som si nevsimol zeby brankar vykorculoval z brany zeby zmensil strelecky uhol ako to bolo (2002 sice tam bol skoro stale tak daleko od brany)..... uplne to pokazilo hru pri difficulte a 5 min rozpukat pc aj 1:6 tak keby som si nastavil hraci cas na 20 minut tak vysledok by bol asi aj 5:20 .... inac niekedy je dost zahada vyhravam o 2 goly ku koncu tretej tretiny komp mi tam natlaci 2 goly to je skoro stale
hej presne to s tym koncom aj u mna :lol: vidiet ze chlapci z EA sa moooc ani tuto sezonu nepochlapili, ale tak co uz ja som uz zvyknuty :wink:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

tato nhl ma totalne sklamala
a ked mi japoncici dali takyto gol tak som sa len smial :D
asi tie ich sikme oci zhypnotizovali lasaka :cry:
Prílohy
nhl07-2.JPG
nhl07-2.JPG (84.55 KiB) 973 zobrazení
Napísať odpoveď