14 rocne

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Morskavila napísal:Ako nechcem byt hnusna ale ako ste prisli ze 14-15 rocne baby su VSETKY psychicky velmi pozadu za napriklad 18 rocnymi?No lebo niektore 18-tky sa chovaju este stupidnejsie nez niektore 14.tky napriklad...nemozete hned vsetky nazvat deckami...aj 15 rocna baba moze mat inteligentne nazory.nehovorim ze niektore sa nespravaju ako deti.ale to zalezi od mentality daneho cloveka. :? :!:
pretoze su pozadu a ked to na prvy pohlad nevyzera ze nie su...tak su....len sa na dospele alebo rozumne chcu HRAT!! pretoze v urcitych situaciach chlapec okamzite zisti...ako dievca rozmysla..... :cry:
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

qwerty-xyz napísal:pretoze su pozadu a ked to na prvy pohlad nevyzera ze nie su...tak su....len sa na dospele alebo rozumne chcu HRAT!! pretoze v urcitych situaciach chlapec okamzite zisti...ako dievca rozmysla....:cry:
ja som zazil taku situaciu, bola to taka ze mnohe aj starsie baby by asi porozmyslali co dalej, ale moja priatelka sa zachovala uplne super a jej reakcia bola: " neboj laska spolu to zvladneme" ...
Morskavila
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Morskavila »

qwerty-xyz napísal:pretoze su pozadu a ked to na prvy pohlad nevyzera ze nie su...tak su....len sa na dospele alebo rozumne chcu HRAT!! pretoze v urcitych situaciach chlapec okamzite zisti...ako dievca rozmysla..... :cry:
No ja neviem ci su pozadu...a teda nemyslim si ani teda aspon v mojom pripade to tak neni ze by som sa stela hrat na nejaku dospelu alebo co..rozumna som dost a viem co ano a co nie.Zalezi to vsetko od mentality.A neviem ci je zasa nejak extra dospele hovorit ze vsetky su rovnake na zaklade skusenosti s jednou takou babou. :? :?
hocico
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa hocico »

A nieco take by sa ti pacilo???
Zbalite daku 14-ku vy mate 18.Nieco sa zomele,predsa len su tie 14este hlupucke da ti a samozrejme sa pochvali kamoskam strnackam a tie porozpravaju dalsim kamoskam a tie svojim rodicom ty rodicia jej rodicom,rodicia tej prvej 14-ki ju zoberu na gindu zistia ze je to pravda a si v riadnej srac.e.Doma ju rodicia riadne doje.u ona este nieco navimysla ze ona nechcela a uz si ju aj znasilnil.A este popripade fasnes od rodicou.Mam 14rocnu sestru a viem ako by som zareagoval ja ,mamina a ocino.Oco bi ti rit rozkopal,tomu kur. a to nehovorim o dalsich natahovackach.Na take 14 15 16.SA V.SERTE.Su este blbe aj ked pekne.A koniec koncom co ste pedaci??? sak ked niekto povie 14 a dievca,tak jednym uchom dnu a druhim von! :smt018 :aasmile2: :nono:
qwerty-xyz

celkom dobre povedane........pravdu mas...... :wink:
qwerty-xyz

Morskavila napísal:No ja neviem ci su pozadu...a teda nemyslim si ani teda aspon v mojom pripade to tak neni ze by som sa stela hrat na nejaku dospelu alebo co..rozumna som dost a viem co ano a co nie.Zalezi to vsetko od mentality.A neviem ci je zasa nejak extra dospele hovorit ze vsetky su rovnake na zaklade skusenosti s jednou takou babou. :? :?
tak vzdy sa najde neaka rozumna vynimka,ako napr ty....
Morskavila
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Morskavila »

qwerty-xyz napísal:tak vzdy sa najde neaka rozumna vynimka,ako napr ty....
teeda dakujem :P No ako vynimky sa najdu vzdy..tak to treba tak brat. :!:
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

ako to tu citam asi sa stanem gayom :lol: :lol: :smt046 :smt033
D-Wanderer
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D-Wanderer »

:shock: ze 14 a on 18... hmmm. tak to hej. sa divi ze namaju moc spolocne... keby to bolo tak ze by obaja mali o takych 10 rokov viac tak by ten rozdiel nebol az taky badatelny. Ale toto :?
Osobne si mylsim ze to zalezi od konkretnej osoby. Niekto ma 15 ale vyzera a chova sa na 20 a dakto ma 20 a je horsi ako 13-rocny FAS!

PS: podobne vzthay neodorucam - pod hrozbou kriminalu :smt018
pikiliki
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pikiliki »

14 sux.....fuj boha, a že sex :cry: ved to je HELL TIME..... niečo tak vyzretejšie ako 14 sa najde isto ;) .... 15 ble, 16, ble, 17 maybe, 18 :roll: . . . . . 19 tu je pre mňa kriticky bod páni....je umenie zbaliť babu na urovni okolo 20 rokov :) a nie nadržane deti :) iba môj nazor...
GENTEL.JUNIOR
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa GENTEL.JUNIOR »

no ja z vlastnej skusenosti 14 rocnej dam + 10 rokov a vznikne 24 rocna a s tym sa da uz nieco spravit :lol:
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pecko »

tak 14.no to by som nechcel.tieto baby ti po prvom rande povedia ze ta lubia :shock: a to sa podla mna neda.nepoviem niekomu po prvom rande ze ho lubim :!: to ho nema sancu ani spoznat ...
moja babenka ma 17 a som od nej o par rockov starsi ale rozumovo je ovela vyspelejsia ako jej rovesnicky
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

pecko napísal:tak 14moja babenka ma 17 a som od nej o par rockov starsi ale rozumovo je ovela vyspelejsia ako jej rovesnicky
To vravi kazdy kto ma o dost mladsiu babu.
pecko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa pecko »

kazdy moze ale ja nie.som dost vyberavy typ ktory si nezacne s hocikym a viem rozoznat blbu babu od cool.a totoje nieco celkom ine
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

pecko napísal:kazdy moze ale ja nie.som dost vyberavy typ ktory si nezacne s hocikym a viem rozoznat blbu babu od cool.a totoje nieco celkom ine
pre niekoho cool a pre niekoho blba trubka... tym chcem povedat, ze kazdy moze mat iny nazor.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

ROKI49 napísal:To vravi kazdy kto ma o dost mladsiu babu.
hh, tak tak, svata pravda,....
mozno ze ne ona je vyspelejsia, ale ze chalan je zaostalejsi :wink:
kazda karta ma dve strany!
DiBi
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa DiBi »

ja poznam jednu 14 co vyzera na takych 17 a je super kamoska. keby mi nepovedala kolko ma to ani nezistim. aj dobre sa snou da pokecat. ale daktore su fakt deti a je jedno ci maju 17 abo 14 :lol:
Frostik
Spammer
Spammer
Kontaktovať používateľa:

Re: 14 rocne

Príspevok od používateľa Frostik »

Model napísal:Chalani su 14 rocne baby este decka ?
Moj kamos si pisal s jednou cez net.......a v pohodke ze sa s nim chce stretnut ze to ma aj buducnost.A naraz na druhy den ze si to rozmyslela ze nemaju mooc spolocenho a tak.........akoze sme sa s kamosom dobre nasmiali on ma 18 tak piste vase nazory :D
sak to je v poho mam kamosa 17 a ma caju 14 a pritom je to taka kur*a ...uz ho stihla i podviest joooj :twisted:
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

14? to zavana pedofiliou :lol: :lol: :lol:
CarlesJoseph
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa CarlesJoseph »

Su celkom v pohode. Ale 14-stkam večšinou prije*** puberta< SORRY >