pretoze su pozadu a ked to na prvy pohlad nevyzera ze nie su...tak su....len sa na dospele alebo rozumne chcu HRAT!! pretoze v urcitych situaciach chlapec okamzite zisti...ako dievca rozmysla.....Morskavila napísal:Ako nechcem byt hnusna ale ako ste prisli ze 14-15 rocne baby su VSETKY psychicky velmi pozadu za napriklad 18 rocnymi?No lebo niektore 18-tky sa chovaju este stupidnejsie nez niektore 14.tky napriklad...nemozete hned vsetky nazvat deckami...aj 15 rocna baba moze mat inteligentne nazory.nehovorim ze niektore sa nespravaju ako deti.ale to zalezi od mentality daneho cloveka.![]()
14 rocne
-
qwerty-xyz
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som zazil taku situaciu, bola to taka ze mnohe aj starsie baby by asi porozmyslali co dalej, ale moja priatelka sa zachovala uplne super a jej reakcia bola: " neboj laska spolu to zvladneme" ...qwerty-xyz napísal:pretoze su pozadu a ked to na prvy pohlad nevyzera ze nie su...tak su....len sa na dospele alebo rozumne chcu HRAT!! pretoze v urcitych situaciach chlapec okamzite zisti...ako dievca rozmysla....
-
Morskavila
Amateur
No ja neviem ci su pozadu...a teda nemyslim si ani teda aspon v mojom pripade to tak neni ze by som sa stela hrat na nejaku dospelu alebo co..rozumna som dost a viem co ano a co nie.Zalezi to vsetko od mentality.A neviem ci je zasa nejak extra dospele hovorit ze vsetky su rovnake na zaklade skusenosti s jednou takou babou.qwerty-xyz napísal:pretoze su pozadu a ked to na prvy pohlad nevyzera ze nie su...tak su....len sa na dospele alebo rozumne chcu HRAT!! pretoze v urcitych situaciach chlapec okamzite zisti...ako dievca rozmysla.....
A nieco take by sa ti pacilo???
Zbalite daku 14-ku vy mate 18.Nieco sa zomele,predsa len su tie 14este hlupucke da ti a samozrejme sa pochvali kamoskam strnackam a tie porozpravaju dalsim kamoskam a tie svojim rodicom ty rodicia jej rodicom,rodicia tej prvej 14-ki ju zoberu na gindu zistia ze je to pravda a si v riadnej srac.e.Doma ju rodicia riadne doje.u ona este nieco navimysla ze ona nechcela a uz si ju aj znasilnil.A este popripade fasnes od rodicou.Mam 14rocnu sestru a viem ako by som zareagoval ja ,mamina a ocino.Oco bi ti rit rozkopal,tomu kur. a to nehovorim o dalsich natahovackach.Na take 14 15 16.SA V.SERTE.Su este blbe aj ked pekne.A koniec koncom co ste pedaci??? sak ked niekto povie 14 a dievca,tak jednym uchom dnu a druhim von!

Zbalite daku 14-ku vy mate 18.Nieco sa zomele,predsa len su tie 14este hlupucke da ti a samozrejme sa pochvali kamoskam strnackam a tie porozpravaju dalsim kamoskam a tie svojim rodicom ty rodicia jej rodicom,rodicia tej prvej 14-ki ju zoberu na gindu zistia ze je to pravda a si v riadnej srac.e.Doma ju rodicia riadne doje.u ona este nieco navimysla ze ona nechcela a uz si ju aj znasilnil.A este popripade fasnes od rodicou.Mam 14rocnu sestru a viem ako by som zareagoval ja ,mamina a ocino.Oco bi ti rit rozkopal,tomu kur. a to nehovorim o dalsich natahovackach.Na take 14 15 16.SA V.SERTE.Su este blbe aj ked pekne.A koniec koncom co ste pedaci??? sak ked niekto povie 14 a dievca,tak jednym uchom dnu a druhim von!
-
qwerty-xyz
tak vzdy sa najde neaka rozumna vynimka,ako napr ty....Morskavila napísal:No ja neviem ci su pozadu...a teda nemyslim si ani teda aspon v mojom pripade to tak neni ze by som sa stela hrat na nejaku dospelu alebo co..rozumna som dost a viem co ano a co nie.Zalezi to vsetko od mentality.A neviem ci je zasa nejak extra dospele hovorit ze vsetky su rovnake na zaklade skusenosti s jednou takou babou.![]()
-
Morskavila
Amateur
-
D-Wanderer
Light Expert
Osobne si mylsim ze to zalezi od konkretnej osoby. Niekto ma 15 ale vyzera a chova sa na 20 a dakto ma 20 a je horsi ako 13-rocny FAS!
PS: podobne vzthay neodorucam - pod hrozbou kriminalu
-
GENTEL.JUNIOR
Amateur
-
Traktorista
Guru
-
Frostik
Spammer
Re: 14 rocne
sak to je v poho mam kamosa 17 a ma caju 14 a pritom je to taka kur*a ...uz ho stihla i podviest jooojModel napísal:Chalani su 14 rocne baby este decka ?
Moj kamos si pisal s jednou cez net.......a v pohodke ze sa s nim chce stretnut ze to ma aj buducnost.A naraz na druhy den ze si to rozmyslela ze nemaju mooc spolocenho a tak.........akoze sme sa s kamosom dobre nasmiali on ma 18 tak piste vase nazory
-
CarlesJoseph
Amateur