Potraty

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
BuffyAngel
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BuffyAngel »

Švíík napísal:asi preto ze ked nemas 18 potrebujem suhlas zodpovednej osoby - teda rodica?
no to je pravda...takže zo strachu z rodičov urobila takú blbosť??? hmm... no ja viem, že priznať sa rodičom s niečím takých je asi sila..ale aj tak... rodičia sú tu nato aby nám pomáhali..pokiaľ to nerobia sú aj iné možnosti....
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

2 BuffyAngel : jj su nato aby pomahali , ale zas nemozme vediet aky vztah bol v tej rodine , ci boli blizky ( vies ako to myslim , v poslednom case sa stupnuje pocet rodin , kde sa kariera uprednostnuje pred detmi a rodinov , ) nasledkom toho nevies aka tam bola vychova a pod ..
Su rodiny kde je sex maximalne tabu , nieto este tehotenstvo 14 rocnej kofolky , takze asi preto
flasch
Expert
Expert

Príspevok od používateľa flasch »

masino napísal:viel som video z potratu a poviem vam ze som zasadne proti potratom...
to normalne ten plod je roztrhany na male kusky a ako daky odpad je vysavany takym vysavacom..je to strasne :-(
to som videl aj ja :( je to hrozne takze somproti potratom...aj ked to niekomu moze zachranit zivot,jeden aj tak zabijes :?
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

p4ra napísal:Obhajujem potrat v okamzitom stadiu zistenia tehotenstva. Predide sa tym takym veciam ako:

- opustene deti na ulici
- deti v detskych domovoch
- podvyzivene a tyrane deti
- atd..
Iba ciastocne s tebou suhlasim. Lebo je aj kopa manzelstiev ktore nemozu mat deti. A chcu si adoptovat dieta hned po narodeni, uplneho drobca, a nie nejake 3-4 rocne. A prave potrat im to dost znemoznuje.
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

vidim ze tema potrat nieje az tak tabu..a zaujala vas..per toho mladika alebo slecnu cosa ma pytali ci ma to postihlo tak odpovedam nie len ma tato tema zaujima... :)
BuffyAngel
Amateur
Amateur

Švíík napísal:2 BuffyAngel : jj su nato aby pomahali , ale zas nemozme vediet aky vztah bol v tej rodine , ci boli blizky ( vies ako to myslim , v poslednom case sa stupnuje pocet rodin , kde sa kariera uprednostnuje pred detmi a rodinov , ) nasledkom toho nevies aka tam bola vychova a pod ..
Su rodiny kde je sex maximalne tabu , nieto este tehotenstvo 14 rocnej kofolky , takze asi preto
ved´ to mi je jasné..preto som tam napísala ,že sú aj iné možnosti... eôzne ústavy a pod. -vieš čo myslím, nie?...
schw33k
Guru
Guru

ake ustavy mas na mysli teraz ?
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

p4ra napísal:Obhajujem potrat v okamzitom stadiu zistenia tehotenstva. Predide sa tym takym veciam ako:

- opustene deti na ulici
- deti v detskych domovoch
- podvyzivene a tyrane deti
- atd..
chcel by si byt radsej decko v domove alebo mrtve decko? :smt098
[email protected]
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa [email protected] »

Potrat je vražda iba inač povedané :!:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Švíík napísal:uplink aky mas ty nazor na to , ked by nejake 14-15 rocne dievca znasilnili a ostala by tehotna ? btw neobhajujem potraty
to je trochu iny pripad, ako ked sekzuje nadrzana 15ka na diske s jednym, druhym...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

uplink napísal:to je trochu iny pripad, ako ked sekzuje nadrzana 15ka na diske s jednym, druhym...
takze v podstate si za potraty, ak su uskutocnene za nejakym "humannym" cielom?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:chcel by si byt radsej decko v domove alebo mrtve decko? :smt098
To, comu ty hovoris dieta, este nema ani tvar clovek, nemozeme tu hovorit o jedincovi. Je to bez vlastnych pocitov a cohokolvek ineho, co pripomina ludsku bytost. Takze ano, radsej to ukoncit takto, ako ho mat v domove, kde bude zanedbavane, tyrane a mozno aj znasilnovane nejakym psychopatom.
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

p4ra napísal:To, comu ty hovoris dieta, este nema ani tvar clovek, nemozeme tu hovorit o jedincovi. Je to bez vlastnych pocitov a cohokolvek ineho, co pripomina ludsku bytost. Takze ano, radsej to ukoncit takto, ako ho mat v domove, kde bude zanedbavane, tyrane a mozno aj znasilnovane nejakym psychopatom.
aha cize az ked sa "to" podoba na cloveka az vtedy je clovek? bez pocitov? ako vies? :cry: videl som kazetu o potratoch a tam "to" bojovalo o svoj zivot.......
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:aha cize az ked sa "to" podoba na cloveka az vtedy je clovek? bez pocitov? ako vies? :cry: videl som kazetu o potratoch a tam "to" bojovalo o svoj zivot.......
Ja to proste vidim tak. Aj som vysvetlil preco, nemam k tomu co viac dodat. Nemusis s tym suhlasit, ani ta k tomu nenutim.
schw33k
Guru
Guru

uplink napísal:to je trochu iny pripad, ako ked sekzuje nadrzana 15ka na diske s jednym, druhym...
je to iny pripad, preto som sa pytal, ci nesuhlasis z kazdej stranky , tak tieto typy potratov beries ...
BuffyAngel
Amateur
Amateur

Švíík napísal:ake ustavy mas na mysli teraz ?
na pomoc slobodným matkám... alebo niečo podobné..ja v tejto oblasti samozrejme nie som odborník..takže ti neviem povedať presné názvy..ale dá sa to zistiť...v tejto dobe...
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

Švíík napísal:asi preto ze ked nemas 18 potrebujem suhlas zodpovednej osoby - teda rodica?
ak sa jedna o znasilnenie tak suhlas rodicov nepotrebujes... ale zvladli sme to .. zivot ide dalej
Ovecka
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Ovecka »

BuffyAngel napísal:na pomoc slobodným matkám... alebo niečo podobné..ja v tejto oblasti samozrejme nie som odborník..takže ti neviem povedať presné názvy..ale dá sa to zistiť...v tejto dobe...
ja som tiez proti potratom, ale bolo to jej rozhodnutie a primam ho ... jej rodicia o nicom nevedia a ani nechce aspon zatial, ona sa boji rozpravat snimi na taku temu a bola to velka rana pre nu
schw33k
Guru
Guru

ShepDog napísal:ak sa jedna o znasilnenie tak suhlas rodicov nepotrebujes... ale zvladli sme to .. zivot ide dalej
tak drzim palce , konecne mi doslo o co vlastne islo ... takych ludi by som zmasakroval
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:aha cize az ked sa "to" podoba na cloveka az vtedy je clovek? bez pocitov? ako vies? :cry: videl som kazetu o potratoch a tam "to" bojovalo o svoj zivot.......
bojovalo...ale az po troch mesiacoch inac....je to len zhluk buniek..myslim pri prvom potrate....po dvoch tyzdnoch...abo tak dajak.......alebo po siestich??? neviem....
Napísať odpoveď