no to je pravda...takže zo strachu z rodičov urobila takú blbosť??? hmm... no ja viem, že priznať sa rodičom s niečím takých je asi sila..ale aj tak... rodičia sú tu nato aby nám pomáhali..pokiaľ to nerobia sú aj iné možnosti....Švíík napísal:asi preto ze ked nemas 18 potrebujem suhlas zodpovednej osoby - teda rodica?
Potraty
-
BuffyAngel
Amateur
2 BuffyAngel : jj su nato aby pomahali , ale zas nemozme vediet aky vztah bol v tej rodine , ci boli blizky ( vies ako to myslim , v poslednom case sa stupnuje pocet rodin , kde sa kariera uprednostnuje pred detmi a rodinov , ) nasledkom toho nevies aka tam bola vychova a pod ..
Su rodiny kde je sex maximalne tabu , nieto este tehotenstvo 14 rocnej kofolky , takze asi preto
Su rodiny kde je sex maximalne tabu , nieto este tehotenstvo 14 rocnej kofolky , takze asi preto
to som videl aj jamasino napísal:viel som video z potratu a poviem vam ze som zasadne proti potratom...
to normalne ten plod je roztrhany na male kusky a ako daky odpad je vysavany takym vysavacom..je to strasne
Iba ciastocne s tebou suhlasim. Lebo je aj kopa manzelstiev ktore nemozu mat deti. A chcu si adoptovat dieta hned po narodeni, uplneho drobca, a nie nejake 3-4 rocne. A prave potrat im to dost znemoznuje.p4ra napísal:Obhajujem potrat v okamzitom stadiu zistenia tehotenstva. Predide sa tym takym veciam ako:
- opustene deti na ulici
- deti v detskych domovoch
- podvyzivene a tyrane deti
- atd..
-
BuffyAngel
Amateur
ved´ to mi je jasné..preto som tam napísala ,že sú aj iné možnosti... eôzne ústavy a pod. -vieš čo myslím, nie?...Švíík napísal:2 BuffyAngel : jj su nato aby pomahali , ale zas nemozme vediet aky vztah bol v tej rodine , ci boli blizky ( vies ako to myslim , v poslednom case sa stupnuje pocet rodin , kde sa kariera uprednostnuje pred detmi a rodinov , ) nasledkom toho nevies aka tam bola vychova a pod ..
-
[email protected]
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
To, comu ty hovoris dieta, este nema ani tvar clovek, nemozeme tu hovorit o jedincovi. Je to bez vlastnych pocitov a cohokolvek ineho, co pripomina ludsku bytost. Takze ano, radsej to ukoncit takto, ako ho mat v domove, kde bude zanedbavane, tyrane a mozno aj znasilnovane nejakym psychopatom.ZHNiLa_KaCHNa napísal:chcel by si byt radsej decko v domove alebo mrtve decko?
aha cize az ked sa "to" podoba na cloveka az vtedy je clovek? bez pocitov? ako vies?p4ra napísal:To, comu ty hovoris dieta, este nema ani tvar clovek, nemozeme tu hovorit o jedincovi. Je to bez vlastnych pocitov a cohokolvek ineho, co pripomina ludsku bytost. Takze ano, radsej to ukoncit takto, ako ho mat v domove, kde bude zanedbavane, tyrane a mozno aj znasilnovane nejakym psychopatom.
-
BuffyAngel
Amateur
ja som tiez proti potratom, ale bolo to jej rozhodnutie a primam ho ... jej rodicia o nicom nevedia a ani nechce aspon zatial, ona sa boji rozpravat snimi na taku temu a bola to velka rana pre nuBuffyAngel napísal:na pomoc slobodným matkám... alebo niečo podobné..ja v tejto oblasti samozrejme nie som odborník..takže ti neviem povedať presné názvy..ale dá sa to zistiť...v tejto dobe...
-
qwerty-xyz
bojovalo...ale az po troch mesiacoch inac....je to len zhluk buniek..myslim pri prvom potrate....po dvoch tyzdnoch...abo tak dajak.......alebo po siestich??? neviem....ZHNiLa_KaCHNa napísal:aha cize az ked sa "to" podoba na cloveka az vtedy je clovek? bez pocitov? ako vies?videl som kazetu o potratoch a tam "to" bojovalo o svoj zivot.......