Florbal

O športe...
Collector QS
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Exel

Príspevok od používateľa Collector QS »

ja si idem teraz kupit Exel Scream 2.7 velmi dobra utocnicka a je robena viac na techniku hry a triki..... :D
Frito22
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frito22 »

mastermind napísal:mno takze floorball hravam aj ja. len tak rekreacne ale zato s plnym nasadenim :). teraz som si kupil nejaku freestyleovu cepel a zacal som skusat tie halusky. problem je v tom, ze ta moja cepel nie ja ohnuta idealne.
vy co sa freestyle venujete uz dlhsie, ako ohybate cepel na freestyle?
na freestylovych strankach sa da zohnat video . musis cepel dostatocne nahriat potom priloz lopticku ( florbalovu nie tenisovu z mojej skusenosti :) priloz ju k celpeli a tvaruj aby ti lopticka co najlepsie prilahla.potom mozes skusit ohnut v ruke nozikom atd...... a co sa tyka lamy2d tak to nemozem :lol: ako ti ide ta reactorka 4000?
UrSuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa UrSuS »

caute, neviete nie je aj v Prešove floorballovy klub ?
Andrej08
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrej08 »

Ja hravam floorbal, aleiba v skole ako kruzok... Dost v pohode sport...
Adozv
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Adozv »

ja hravam floorball v skole ale iba zacinam ale chcel by som sa tomu dost venovat. Je to super sport lebo to nie je kontaktny ale technicky a mate tam co ukazat proste fasa sa vzdy tesim na treningy proste sa neviem dockat :D
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

o tomto je freestyle? udrzat lotpu co najdlhsie vo vzduchu? hmm..vyzera to efektne, ale co mas z toho okrem paru spadnutych ust?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mirak2 napísal:o tomto je freestyle? udrzat lotpu co najdlhsie vo vzduchu? hmm..vyzera to efektne, ale co mas z toho okrem paru spadnutych ust?
Co? Pokial to dokazes rutinne pocas zapasu tak napriklad jednoduchy gol spoza branky, obohratie supera a jeho nemoznost ta zastavit inak ako za cenu faulu.
Frito22
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:Co? Pokial to dokazes rutinne pocas zapasu tak napriklad jednoduchy gol spoza branky, obohratie supera a jeho nemoznost ta zastavit inak ako za cenu faulu.
jj a viac sa naucis hrat technicky ako silou spravis si pekne triky len to treba vediet ja sa teraz ucim s EVO2 musim si spravit kosik a optom v pohode otocim.moj rekord 6x a 2x za ritou .Checel by som sa spytat ake mate florbalky vy? ja mam palicu REACTOR2000 a cepel EVO2 SOFT-ku som snou zatial spokony
maty*
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maty* »

hraval som ho az kim ma trener nenajebal ! :x
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

ja som hravla na sidlisku hokejbal ale to sme miesali normalny a in-line a mne s ato paci (ja som hraval in-line teda na korculiach) dost sa to podoba zimnemu................a florbal to je kus iny sport dost je to na kondicku a aj lopticka skace ovela viac.........teraz som si kupil novu palicu :) s umelou cepelou (zakrivenou) stala len 840,- dost lacna ale na to ze len zacinam hravat tak mi staci :) cepel celkom v pohode len nechapme ze narozidel od hokejbalu tuto dam kus silnejsiu a mierim na winkel :) tak strelim na basketbalovy kos :D musim si zvyknut ale to bude mozno aj tmy ze je viac zahnuta.......a da sa mi dat gol spoza brany ale este som to nevyuzil pocas zapasu :/ len tak ked som si skusal
Frito22
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

floorbal nieje len o paleni do loptcky skus lopticku nie odpalit ale len vyhodit silnejsiu na dranu . zo zadu sa da dat v poho gol.co mas za floorbalku?
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

hmm ved ja idem technicky, skusam to spoza brany sa naucit (uz mi to ide) ale niekedy prsote ked je sanca dat tahacik tak ti to neda :).....a vtedy to velmi dviha (zvyk) no a florbalku ? na www.florbal.info je ARROW palica medzi hokejkami uplne dole a cepel je ARROW MASTER medzi prislusestvom to najdes.........nist moc ale taci :)
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

dako tu zomrela diskusia o florbale :)
mne sa nedavno podarilo prepasovat do nemenovaneho uspesneho bratislavskeho ligoveho teamu :)))))
ich bin der brankar, sice nie velmi uspesny ale zatial ma bavi
JanJanuska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JanJanuska »

Stenky napísal:dako tu zomrela diskusia o florbale :)
mne sa nedavno podarilo prepasovat do nemenovaneho uspesneho bratislavskeho ligoveho teamu :)))))
ich bin der brankar, sice nie velmi uspesny ale zatial ma bavi
A to uz zacina play off.... No aspon v 2. lige, nefim ako su na tom extraligisti... IBK Malacky gogogo :) ( http://www.ibkmalacky.sk )
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

aj v extralige zacina play off
sa trenuje ako nikdy :)
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

Možno už trošku od veci ale naša škola zakúpila pred pár mesiacmi floorbalové hokejky, bránky...Som aktívny futbalista ale tento šport ma vážne dostal, ale jasné, že futbal nenechám!!!No k téme...floorbal je vinikajúci šport, dá sa pri ňom zabaviť ale hlavne bolí keď dostanem s loptičkou do lýtka, vtedy umieram :)
JanJanuska
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa JanJanuska »

Digital6 napísal:Možno už trošku od veci ale naša škola zakúpila pred pár mesiacmi floorbalové hokejky, bránky...Som aktívny futbalista ale tento šport ma vážne dostal, ale jasné, že futbal nenechám!!!No k téme...floorbal je vinikajúci šport, dá sa pri ňom zabaviť ale hlavne bolí keď dostanem s loptičkou do lýtka, vtedy umieram :)
Asi si este neschytal do bradavky, oka, ci guli xD
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

ja som dostal presne na koren vtaka... ma sklatilo v semifinale turnaja nasho skolskeho, polka skoly rehot.. zapas som nedohral(bolo minutu pred koncom,prehravali sme 1:2 a za tu minutu som asi povzbudil nasich bo sme vyhrali 3:2 a nakoniec aj cely turnaj :D:D)... este 3 hodiny potom to bolelo.. lytko je oproti tomu nic...
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

JANciJ napísal:Asi si este neschytal do bradavky, oka, ci guli xD
Ale dostal sa mi odrazila od stahna rovno do pravého :?
Maki napísal:ja som dostal presne na koren vtaka... ma sklatilo v semifinale turnaja nasho skolskeho, polka skoly rehot.. zapas som nedohral(bolo minutu pred koncom,prehravali sme 1:2 a za tu minutu som asi povzbudil nasich bo sme vyhrali 3:2 a nakoniec aj cely turnaj :D:D)... este 3 hodiny potom to bolelo.. lytko je oproti tomu nic...
Možno nič ale aj to bolí ako šľak!!!
Napísať odpoveď