Florbal
-
Collector QS
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Exel
ja si idem teraz kupit Exel Scream 2.7 velmi dobra utocnicka a je robena viac na techniku hry a triki..... 
na freestylovych strankach sa da zohnat video . musis cepel dostatocne nahriat potom priloz lopticku ( florbalovu nie tenisovu z mojej skusenostimastermind napísal:mno takze floorball hravam aj ja. len tak rekreacne ale zato s plnym nasadenim. teraz som si kupil nejaku freestyleovu cepel a zacal som skusat tie halusky. problem je v tom, ze ta moja cepel nie ja ohnuta idealne.
vy co sa freestyle venujete uz dlhsie, ako ohybate cepel na freestyle?
jj a viac sa naucis hrat technicky ako silou spravis si pekne triky len to treba vediet ja sa teraz ucim s EVO2 musim si spravit kosik a optom v pohode otocim.moj rekord 6x a 2x za ritou .Checel by som sa spytat ake mate florbalky vy? ja mam palicu REACTOR2000 a cepel EVO2 SOFT-ku som snou zatial spokonyt0m4s3 napísal:Co? Pokial to dokazes rutinne pocas zapasu tak napriklad jednoduchy gol spoza branky, obohratie supera a jeho nemoznost ta zastavit inak ako za cenu faulu.
ja som hravla na sidlisku hokejbal ale to sme miesali normalny a in-line a mne s ato paci (ja som hraval in-line teda na korculiach) dost sa to podoba zimnemu................a florbal to je kus iny sport dost je to na kondicku a aj lopticka skace ovela viac.........teraz som si kupil novu palicu
s umelou cepelou (zakrivenou) stala len 840,- dost lacna ale na to ze len zacinam hravat tak mi staci
cepel celkom v pohode len nechapme ze narozidel od hokejbalu tuto dam kus silnejsiu a mierim na winkel
tak strelim na basketbalovy kos
musim si zvyknut ale to bude mozno aj tmy ze je viac zahnuta.......a da sa mi dat gol spoza brany ale este som to nevyuzil pocas zapasu
len tak ked som si skusal
hmm ved ja idem technicky, skusam to spoza brany sa naucit (uz mi to ide) ale niekedy prsote ked je sanca dat tahacik tak ti to neda
.....a vtedy to velmi dviha (zvyk) no a florbalku ? na www.florbal.info je ARROW palica medzi hokejkami uplne dole a cepel je ARROW MASTER medzi prislusestvom to najdes.........nist moc ale taci 
-
JanJanuska
Medium Expert
A to uz zacina play off.... No aspon v 2. lige, nefim ako su na tom extraligisti... IBK Malacky gogogoStenky napísal:dako tu zomrela diskusia o florbale
mne sa nedavno podarilo prepasovat do nemenovaneho uspesneho bratislavskeho ligoveho teamu))))
ich bin der brankar, sice nie velmi uspesny ale zatial ma bavi
Možno už trošku od veci ale naša škola zakúpila pred pár mesiacmi floorbalové hokejky, bránky...Som aktívny futbalista ale tento šport ma vážne dostal, ale jasné, že futbal nenechám!!!No k téme...floorbal je vinikajúci šport, dá sa pri ňom zabaviť ale hlavne bolí keď dostanem s loptičkou do lýtka, vtedy umieram 
-
JanJanuska
Medium Expert
Asi si este neschytal do bradavky, oka, ci guli xDDigital6 napísal:Možno už trošku od veci ale naša škola zakúpila pred pár mesiacmi floorbalové hokejky, bránky...Som aktívny futbalista ale tento šport ma vážne dostal, ale jasné, že futbal nenechám!!!No k téme...floorbal je vinikajúci šport, dá sa pri ňom zabaviť ale hlavne bolí keď dostanem s loptičkou do lýtka, vtedy umieram
ja som dostal presne na koren vtaka... ma sklatilo v semifinale turnaja nasho skolskeho, polka skoly rehot.. zapas som nedohral(bolo minutu pred koncom,prehravali sme 1:2 a za tu minutu som asi povzbudil nasich bo sme vyhrali 3:2 a nakoniec aj cely turnaj
:D)... este 3 hodiny potom to bolelo.. lytko je oproti tomu nic...
Ale dostal sa mi odrazila od stahna rovno do pravéhoJANciJ napísal:Asi si este neschytal do bradavky, oka, ci guli xD
Možno nič ale aj to bolí ako šľak!!!Maki napísal:ja som dostal presne na koren vtaka... ma sklatilo v semifinale turnaja nasho skolskeho, polka skoly rehot.. zapas som nedohral(bolo minutu pred koncom,prehravali sme 1:2 a za tu minutu som asi povzbudil nasich bo sme vyhrali 3:2 a nakoniec aj cely turnaj:D)... este 3 hodiny potom to bolelo.. lytko je oproti tomu nic...