SUSEDIA

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Terepin »

Podľa mňa je to dosť dobré. Uragána a následne Hurikán som na Markíze nesledoval, pretože už ku koncu na Jednotke im dochádzal dych a tam im došiel úplne. U Susedov sa fajne pobavím a, čo je hlavné, oddýchnem si.
to znais: Mafstory som pozeral prvých pätnásť minút a som nevedel, či sa mám smiať alebo plakať. Za ten čas som sa zasmial len raz a tak som to vypol.
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Podla mna to je dost slabe - viac trapne ako vtipne, ale aj tak lepsie ako Medzi nami, a podobnymi :censored:
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Moc ma teda nezaujalo, take lacne vtipy, ale niekomu sa to mozno paci... No co u kazdy ma iny styl...
Ikarus
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ikarus »

Serial susedia objavil jednu skvelu herecku Viki Rakovu ktora je proste jednicka.. Je to fakt kvalitny herecky vykon :P
Matlak
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matlak »

Podla mna je naj serial ktory sa na slovensku kedy vyrobil a dokonca lepsi ako nejake americke 8)
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

Matlak napísal:Podla mna je naj serial ktory sa na slovensku kedy vyrobil a dokonca lepsi ako nejake americke 8)
pravda ---- mne sa susedia veeelmi pacia...to je jedine co v telke pozeram...ostatne programy to uz nieje nic moc....vzdy sa to opakuje ...ale uputavka bezi ze KINOHIT......akoze trapas
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Urgan na Twiste bol super. V STV to este islo a na Markize je to totalna bieda. Susedia ako taki je asi vrchol televiznej tvorby na Slovensku. Bohuzial. Ak to porovnam s americkymi srackami tak to ma tu istu uroven akurat je to v slovencine. Ked vsak ludia dokazu cumet na Mojsejovcov, SOS a Procka tak Susedia su oproti tymto stupiditi show perla na televiznom nebi.
Ja som za posledny rok v slovenskych TV nist zaujimaveho nevidel. Nic co by prilakalo ludi. Ked si napr. pozriem dokumentarne filmy uz len na CT2 tak to je uz ine kafe.
Bobr
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Bobr »

Joe-Joe napísal:Urgan na Twiste bol super. V STV to este islo a na Markize je to totalna bieda. Susedia ako taki je asi vrchol televiznej tvorby na Slovensku. Bohuzial. Ak to porovnam s americkymi srackami tak to ma tu istu uroven akurat je to v slovencine. Ked vsak ludia dokazu cumet na Mojsejovcov, SOS a Procka tak Susedia su oproti tymto stupiditi show perla na televiznom nebi.
Ja som za posledny rok v slovenskych TV nist zaujimaveho nevidel. Nic co by prilakalo ludi. Ked si napr. pozriem dokumentarne filmy uz len na CT2 tak to je uz ine kafe.
Suhlasim s tebou... :D
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Joe-Joe napísal:Urgan na Twiste bol super. V STV to este islo a na Markize je to totalna bieda. Susedia ako taki je asi vrchol televiznej tvorby na Slovensku. Bohuzial. Ak to porovnam s americkymi srackami tak to ma tu istu uroven akurat je to v slovencine. Ked vsak ludia dokazu cumet na Mojsejovcov, SOS a Procka tak Susedia su oproti tymto stupiditi show perla na televiznom nebi.
dobre si to cele zhrnul a je to tak ako si napisal, mam doma 30 programov a ked zapnem telku, ze si idem nieco pozret, tak len dookola prepinam, lebo tam nic nie je a nakoniec aj tak vzdy skoncim na SPECTRUMe, pretoze jedine, co sa da pozerat su dokumentarne a prirodopisne filmy.
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

nechapem co mate proti hereckemu vykonu Tluckovej, vsak vsetky stoja za velke h...o, vtipy stare resp postradajuce vtipnost a rovnako je to na vsetkych (dnesnych) SK pokusoch o vtip (bohuzial), Mafstory ma aspon dobre prostredie (SK mafia sa na obrazovke nevidi casto) ale ak si mam vybrat nieco slovenske vs. Family guy/Simpsons/Comedy club/KBH tak bez mihnutia oka vyhrava druha moznost, casy stredoslovakov a Uraganu na STV su jednoducho davno prec, asi jediny kvalitny SK humorista je Slota :P
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

mne sa to celkom paci, nie je to Uragan - tam boli fakt stare vtipy!
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

cim dalej tak vatsia nuda
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

Zasadne nepozeram. Stacil mi Niekdajsi Twister, Uragan aj Hurikan. Niekedy sa cudujem ako malo staci, aby sa slovac rehotala. Ale ak sa Vam to paci, tak nic proti.
pato987
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pato987 »

je trapne ked pustia ten nahraty smiech k nieecomu co nieje smiesne :lol: :lol:
Matlak
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matlak »

---Aaron--- napísal:pravda ---- mne sa susedia veeelmi pacia...to je jedine co v telke pozeram...ostatne programy to uz nieje nic moc....vzdy sa to opakuje ...ale uputavka bezi ze KINOHIT......akoze trapas
Aj mna stve to ze daju v uputavke kinohit a je to dajak 10 rocna somarina alebo hoci nova ale uplna blbost 8)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm susedia su narozdiel od uraganu celkom sranda.. niekedy sa aj pousmejem :D Lepsie ako tá slovenská telenovela či čo to slováci točili
bobrici
Novice
Novice

Príspevok od používateľa bobrici »

neviete kde by sa tie diely susedov dali stiahnut???
Bodk@
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Bodk@ »

Je to peckovsky serial......OVELA lepsie ako Hurikan, ci Uragan..ci ako sa to volalo...
Najviac sa mi paci Ildiko, a ak uznate, ze nie je vystudovana herecka, tak fakt bomba!!! :lol:
Ikarus
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Ikarus »

No tak Ildiko ktoru stvarnila Viki Rakova je fakt dobra herecka s kvalitnym vykonom.... Bo neda sa to povedat Tluckovej aj ked sa snazi.... :)
noldor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa noldor »

som si myslel, ze to bude daka trapkovina, a ani som to nepozeraval, ale jag som uvidel jednu cast, u viem ze sa to da pozerat
Napísať odpoveď