SUSEDIA
Podľa mňa je to dosť dobré. Uragána a následne Hurikán som na Markíze nesledoval, pretože už ku koncu na Jednotke im dochádzal dych a tam im došiel úplne. U Susedov sa fajne pobavím a, čo je hlavné, oddýchnem si.
to znais: Mafstory som pozeral prvých pätnásť minút a som nevedel, či sa mám smiať alebo plakať. Za ten čas som sa zasmial len raz a tak som to vypol.
to znais: Mafstory som pozeral prvých pätnásť minút a som nevedel, či sa mám smiať alebo plakať. Za ten čas som sa zasmial len raz a tak som to vypol.
-
---Aaron---
Light Star
Urgan na Twiste bol super. V STV to este islo a na Markize je to totalna bieda. Susedia ako taki je asi vrchol televiznej tvorby na Slovensku. Bohuzial. Ak to porovnam s americkymi srackami tak to ma tu istu uroven akurat je to v slovencine. Ked vsak ludia dokazu cumet na Mojsejovcov, SOS a Procka tak Susedia su oproti tymto stupiditi show perla na televiznom nebi.
Ja som za posledny rok v slovenskych TV nist zaujimaveho nevidel. Nic co by prilakalo ludi. Ked si napr. pozriem dokumentarne filmy uz len na CT2 tak to je uz ine kafe.
Ja som za posledny rok v slovenskych TV nist zaujimaveho nevidel. Nic co by prilakalo ludi. Ked si napr. pozriem dokumentarne filmy uz len na CT2 tak to je uz ine kafe.
Suhlasim s tebou...Joe-Joe napísal:Urgan na Twiste bol super. V STV to este islo a na Markize je to totalna bieda. Susedia ako taki je asi vrchol televiznej tvorby na Slovensku. Bohuzial. Ak to porovnam s americkymi srackami tak to ma tu istu uroven akurat je to v slovencine. Ked vsak ludia dokazu cumet na Mojsejovcov, SOS a Procka tak Susedia su oproti tymto stupiditi show perla na televiznom nebi.
dobre si to cele zhrnul a je to tak ako si napisal, mam doma 30 programov a ked zapnem telku, ze si idem nieco pozret, tak len dookola prepinam, lebo tam nic nie je a nakoniec aj tak vzdy skoncim na SPECTRUMe, pretoze jedine, co sa da pozerat su dokumentarne a prirodopisne filmy.Joe-Joe napísal:Urgan na Twiste bol super. V STV to este islo a na Markize je to totalna bieda. Susedia ako taki je asi vrchol televiznej tvorby na Slovensku. Bohuzial. Ak to porovnam s americkymi srackami tak to ma tu istu uroven akurat je to v slovencine. Ked vsak ludia dokazu cumet na Mojsejovcov, SOS a Procka tak Susedia su oproti tymto stupiditi show perla na televiznom nebi.
nechapem co mate proti hereckemu vykonu Tluckovej, vsak vsetky stoja za velke h...o, vtipy stare resp postradajuce vtipnost a rovnako je to na vsetkych (dnesnych) SK pokusoch o vtip (bohuzial), Mafstory ma aspon dobre prostredie (SK mafia sa na obrazovke nevidi casto) ale ak si mam vybrat nieco slovenske vs. Family guy/Simpsons/Comedy club/KBH tak bez mihnutia oka vyhrava druha moznost, casy stredoslovakov a Uraganu na STV su jednoducho davno prec, asi jediny kvalitny SK humorista je Slota 
-
Matlak
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Aj mna stve to ze daju v uputavke kinohit a je to dajak 10 rocna somarina alebo hoci nova ale uplna blbost---Aaron--- napísal:pravda ---- mne sa susedia veeelmi pacia...to je jedine co v telke pozeram...ostatne programy to uz nieje nic moc....vzdy sa to opakuje ...ale uputavka bezi ze KINOHIT......akoze trapas