Orange ponuka mobilov
zalezi naco potrebujes mobil???na bezne pouzivanie a fotenie by som bral 6233 na OS by som bral N70 na na fotenie k800i a 6280 ma pekny display ale mna nezaujala.mam N70 a som snou velmi spokojny.1GB kartu kupis donej za 1100SK a 512 za 500Sk tot vseB3rET napísal:ok pockal som, teraz sa pytam: ktory mobil??? Nokia 6233, SE K800i, Nokia N70 alebo Nokia 6280???
nie, to su predvianocne akcie. a ked si pozries pri akych podmienkach dostanes tych 10tis., tak je to pochabe. orange neponuka vlastne nic, iba mierne pretazenie siete, aj to po prevolani vsetkeho, co ponuka. vsetko zleGizmoo napísal:Ved ale toto su vianocne akcie nie??? ved dostanes 10000,-sk k tomu...
ale na druhej strane pravdepodobne stale plati stara ponuka pre verneho zakaznika, ktory si moze vybrat okrem spominanych 10tis. kreditu aj +50min. k programu, +100sms k programu, lacnejsi telefon alebo o 25% lacnejsi mesacny pausal. dufam, ze si to vsetko dobre pamatam. podla mna je vyhodnejsie vziat si hociktoru zo spominanych akcii ako tych 10tis.
-
Gizmoo
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
No tych 10tis sa ti odpocitava po prevolani minut, ale nie vikendovych!!! pri pausale 90+sms to je na 9mesiacov.. a je to podla mna vyhodnejsie, lebo napr ta 25% zlaza z mesacneho pausalu, aspon z mojho to je o 180sk menej a je to len na 6mesiacov ... tak podla mna je vyhodnejsie tych 10tis na 9mesiacov..mishenko napísal:nie, to su predvianocne akcie. a ked si pozries pri akych podmienkach dostanes tych 10tis., tak je to pochabe. orange neponuka vlastne nic, iba mierne pretazenie siete, aj to po prevolani vsetkeho, co ponuka. vsetko zle
ale na druhej strane pravdepodobne stale plati stara ponuka pre verneho zakaznika, ktory si moze vybrat okrem spominanych 10tis. kreditu aj +50min. k programu, +100sms k programu, lacnejsi telefon alebo o 25% lacnejsi mesacny pausal. dufam, ze si to vsetko dobre pamatam. podla mna je vyhodnejsie vziat si hociktoru zo spominanych akcii ako tych 10tis.
a teraz rozmyslam ze ak toto nieje vianocna akcia tak som ma este pockat a ktovie ake budu vianocne akcie!?! .. a je to urcite predvianocna??? bo co si pamatam pred dvoma rokmi bola vianocna akcia volanie na rok do bezvedomia uz v novembri
Jasne, nie vikendovych, ale volnych hej. Je to na prdkuGizmoo napísal:No tych 10tis sa ti odpocitava po prevolani minut, ale nie vikendovych!!! pri pausale 90+sms to je na 9mesiacov.. a je to podla mna vyhodnejsie, lebo napr ta 25% zlaza z mesacneho pausalu, aspon z mojho to je o 180sk menej a je to len na 6mesiacov ... tak podla mna je vyhodnejsie tych 10tis na 9mesiacov..
a teraz rozmyslam ze ak toto nieje vianocna akcia tak som ma este pockat a ktovie ake budu vianocne akcie!?! .. a je to urcite predvianocna??? bo co si pamatam pred dvoma rokmi bola vianocna akcia volanie na rok do bezvedomia uz v novembri.. a ak bude zase volanie za darmo tak ma asi j*bne
![]()
Mne je to relativne jedno, ja nie som nastastie az tak narocny a prekusnem aj slabsiu akciu. Ale na 100% este bude daco zaciatkom decembra, tak je to vzdy. Tiez som mal do bezvedomia a tam sa dake podmienky menili (nemyslim len FUP) zaciatkom decembra. Volanie zadarmo urcite nebude, OR kasle na zakaznikov, pred dvoma rokmi este zbieral zakaznikov, teraz uz len udrziava. Tym padom ani nema dovod robit nieco takeho razu ...
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa: