Orange ponuka mobilov

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
B3rET
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa B3rET »

kaslem na to, cakam na dalsiu ponuku.... :?
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

ok pockal som, teraz sa pytam: ktory mobil??? Nokia 6233, SE K800i, Nokia N70 alebo Nokia 6280???
Frito22
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frito22 »

B3rET napísal:ok pockal som, teraz sa pytam: ktory mobil??? Nokia 6233, SE K800i, Nokia N70 alebo Nokia 6280???
zalezi naco potrebujes mobil???na bezne pouzivanie a fotenie by som bral 6233 na OS by som bral N70 na na fotenie k800i a 6280 ma pekny display ale mna nezaujala.mam N70 a som snou velmi spokojny.1GB kartu kupis donej za 1100SK a 512 za 500Sk tot vse
low-rider
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa low-rider »

ja som zobral 2 gb kartu do 6280,je to good mobil az casom na ten slider,ja pockam na n73 :wink:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

dufam, ze bude este daco nove alebo dake zmeny do vianoc, lebo ma mrdne z toho vyberu, co tam je.
kobalt
VIP
VIP

Príspevok od používateľa kobalt »

mishenko napísal:dufam, ze bude este daco nove alebo dake zmeny do vianoc, lebo ma mrdne z toho vyberu, co tam je.
jj asi tak :( bud za 1sk mobily alebo potom vsetko nehorazne drahe, tiez pockam do vianoc
Frito22
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Frito22 »

kobalt napísal:jj asi tak :( bud za 1sk mobily alebo potom vsetko nehorazne drahe, tiez pockam do vianoc
dobry napad kupit mobil cez vianoce .napr ako pred 2 rokmy skoro vsetky mobili za 1 a tie posledne na pausal 500 takze asi tak :D :D ale t-mobile vie robit akcie a oproti tomu zaostava odoooost orange
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Ked si len porovnate motorolu v3 v orange a tmobile..v orange 990 v tmobile 1sk...tiez mi skoncil pausal pred tyzdnom, ale idem cakat na vianocne akcie, nic ine mi neostava :).
wiktor01
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa wiktor01 »

ja by som bral w810i :)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

tak to veru zatial vyzera, ze W810, nic ine rozumne tam nevidim :/
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

od 6teho zlacneli samsung z400 na pausaloch az o 3500sk, najvyssia dotovana cena je teraz 4000sk, co sa pomerne oplati, aj ked uz ma nastupcu - D900, sice nie priameho, ale styl telefonu je rovnaky.
Dedomil
King
King

Príspevok od používateľa Dedomil »

Ja by som z momentalnej ponuky ORANGE nekupil nic. Slabota.
romulus2
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa romulus2 »

vezmi samsung Z400 je tam za 4 000,-- na tak fajn mobil to neni až tak veľa a máš 2mpx foťák aj MP3 ja ho asi tiež vezmem 8)
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja mam nokiu 6280 a funguje perfektne kupil som si donej 512 mb kartu za 700 sk som snou velmi spokojkny
Gizmoo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gizmoo »

Ja som zobral Samsung Z400 na pausal 90+ a mal som este 500sk zlavu pre vernych zakaznikov.. vysiel ma 2490,- a som s nim NADMIERU spokojny... :D :D :D
Gizmoo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal:Ked si len porovnate motorolu v3 v orange a tmobile..v orange 990 v tmobile 1sk...tiez mi skoncil pausal pred tyzdnom, ale idem cakat na vianocne akcie, nic ine mi neostava :).
Ved ale toto su vianocne akcie nie??? ved dostanes 10000,-sk k tomu... 8)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Gizmoo napísal:Ved ale toto su vianocne akcie nie??? ved dostanes 10000,-sk k tomu... 8)
nie, to su predvianocne akcie. a ked si pozries pri akych podmienkach dostanes tych 10tis., tak je to pochabe. orange neponuka vlastne nic, iba mierne pretazenie siete, aj to po prevolani vsetkeho, co ponuka. vsetko zle :)
ale na druhej strane pravdepodobne stale plati stara ponuka pre verneho zakaznika, ktory si moze vybrat okrem spominanych 10tis. kreditu aj +50min. k programu, +100sms k programu, lacnejsi telefon alebo o 25% lacnejsi mesacny pausal. dufam, ze si to vsetko dobre pamatam. podla mna je vyhodnejsie vziat si hociktoru zo spominanych akcii ako tych 10tis.
Gizmoo
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

mishenko napísal:nie, to su predvianocne akcie. a ked si pozries pri akych podmienkach dostanes tych 10tis., tak je to pochabe. orange neponuka vlastne nic, iba mierne pretazenie siete, aj to po prevolani vsetkeho, co ponuka. vsetko zle :)
ale na druhej strane pravdepodobne stale plati stara ponuka pre verneho zakaznika, ktory si moze vybrat okrem spominanych 10tis. kreditu aj +50min. k programu, +100sms k programu, lacnejsi telefon alebo o 25% lacnejsi mesacny pausal. dufam, ze si to vsetko dobre pamatam. podla mna je vyhodnejsie vziat si hociktoru zo spominanych akcii ako tych 10tis.
No tych 10tis sa ti odpocitava po prevolani minut, ale nie vikendovych!!! pri pausale 90+sms to je na 9mesiacov.. a je to podla mna vyhodnejsie, lebo napr ta 25% zlaza z mesacneho pausalu, aspon z mojho to je o 180sk menej a je to len na 6mesiacov ... tak podla mna je vyhodnejsie tych 10tis na 9mesiacov..
a teraz rozmyslam ze ak toto nieje vianocna akcia tak som ma este pockat a ktovie ake budu vianocne akcie!?! .. a je to urcite predvianocna??? bo co si pamatam pred dvoma rokmi bola vianocna akcia volanie na rok do bezvedomia uz v novembri :? .. a ak bude zase volanie za darmo tak ma asi j*bne :cry: :cry:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Gizmoo napísal:No tych 10tis sa ti odpocitava po prevolani minut, ale nie vikendovych!!! pri pausale 90+sms to je na 9mesiacov.. a je to podla mna vyhodnejsie, lebo napr ta 25% zlaza z mesacneho pausalu, aspon z mojho to je o 180sk menej a je to len na 6mesiacov ... tak podla mna je vyhodnejsie tych 10tis na 9mesiacov..
a teraz rozmyslam ze ak toto nieje vianocna akcia tak som ma este pockat a ktovie ake budu vianocne akcie!?! .. a je to urcite predvianocna??? bo co si pamatam pred dvoma rokmi bola vianocna akcia volanie na rok do bezvedomia uz v novembri :? .. a ak bude zase volanie za darmo tak ma asi j*bne :cry: :cry:
Jasne, nie vikendovych, ale volnych hej. Je to na prdku :) Teda mne osobne sa to nepaci. Tie zlavy, minuty, smsky a pod. su tiez len na taky kratky cas ? :/ Tak to nepotesi, ja ze aspon na rok.
Mne je to relativne jedno, ja nie som nastastie az tak narocny a prekusnem aj slabsiu akciu. Ale na 100% este bude daco zaciatkom decembra, tak je to vzdy. Tiez som mal do bezvedomia a tam sa dake podmienky menili (nemyslim len FUP) zaciatkom decembra. Volanie zadarmo urcite nebude, OR kasle na zakaznikov, pred dvoma rokmi este zbieral zakaznikov, teraz uz len udrziava. Tym padom ani nema dovod robit nieco takeho razu ...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ale má dôvod. Zabúdaš na nového operátora. Aj orange si chce ešte nahrabať zákazníkov a tým si zabezpečí že ich bude mať najbližšie dva roky
Napísať odpoveď