vid male obchody, ktore bojuju o "prezitie"Dead_Warrior napísal:Taky ktory chce za kazdu cenu predat a je mu to jedno komu to preda...
Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ked som brigadoval v pokladni v Bille a videl som nejakeho soplaka s flasou (15-16) tak som hned pytal obciansky. chlapci hned v pi*i, celi cerveni, tak ale nebudem ich trapit a predam im to ne?ale 13kam by som to nedalkukiak napísal:Myslis ze velke nie ? Kamaratovi v tescu normalne predali..este som sa nestretol s obchodom kde by nam nepredali..no sice nemame 13, aj to je mozno rozdiel ale aj tak nemame 18.
máš pravdu, to je veľmi malo rokov na chľastanie...v 13 nemá čo piť ani pivo, ne to ešte vodkuHolubar napísal:Ked som brigadoval v pokladni v Bille a videl som nejakeho soplaka s flasou (15-16) tak som hned pytal obciansky. chlapci hned v pi*i, celi cerveni, tak ale nebudem ich trapit a predam im to ne?ale 13kam by som to nedal
Chapci trocha zabudaťe na určite vivojové anomálie,depresívne stavy,smútok,rozpadnuté rodiny,agresivita a bitka v niektorých rodinách a talšie veci,ktorými takyto mlady člověk trpí a musí ich niekde zažehnať,alebo sa ich aspoň na chvylu zbaviť !Tieto staví ho poznačia na celý život,ked je starší možno 16-17 pridu prvé depky,človek nevidí žiadnu budúcnosť iba zlo !Nemá zaujem o nič,všetko je skazené,vidí aké svinu su niektorý (vedčina dospelých) nechce sa mu tu žiť.A tie svi.. budu ešte aj rozkazovať,kedy mám piť a čo mám robiť.Tu to nemá naozaj cenu stále bojovať o prežitie a kaziť si zravie medzi tymito ziskuchtivými,zavistlivími ......Chcel som týmto povedať,že člověk je (16-18) veku,kedy si nepomôže ani sam a nechce pomoc od nikoho,potom to asi skonči zle.Nechcem si predstaviť neustali stres v praci,10-12-hodinové nasadenie,buzerovanie,choroby,utrpenie,to radšej pojdem preč,ved ma nahradia dalšie zastupi ludí !
Týmto textom sa ospravdlnujem ak som niekoho urazil,vyjadril som iba svoj názor.
Týmto textom sa ospravdlnujem ak som niekoho urazil,vyjadril som iba svoj názor.
-
pinacolada
Guru wannabe
a nemaju co pit borovicku..fuuj kentuusjin153 napísal:Minule sa nam stalo akurat ze kupujeme v tescu chlast a dojdu za nami take dve baby ze ci im nekupime borovicku... Sa pytame ze kolko mate?? oni ze 16. P**u 13 mali. Sme ich poslali do kelu nech si kupia kofolu. 13-ky nemaju co chlastat.
amd-rulez:vidis svet len z jednej strany.nastastie ma zivot viac stranok.napriklad ja sa tesim na dospelost.zivotna istota,manzeka,deti atd....samozrejme ak vsetko pojde tak ako si planujem
-
vendo
Guru
-
miki690
Medium Professional
Suhlasim s tebou ... era slovenskeho rapu dost kazi deti ... asi som to tu uz spominal takze sorry ak sa budem opakovat ale ked pridu 10-12 rocne deti pred vyskovu (miestny skatepark v MIvendo napísal:inac povedal by som ze pri tomto opijani sa mladych zohrava nejaku tu rolu aj terajsia "degeneracna" hudba pana rytmusa a podobnych kktovmladi si ich beru za priklad a "maju vsetkych v p*ci" a pod sracky
a nakoniec zacnu fukat a skoncia tak ze kohosi na rohu zabodnu........
uplne suhlasim... tie rytmusove texty su totalne na pič*, len o ko*ot*nach spieva, chlast a pod. a potom to tam dopadne, všetko týmto zľahčuje...vendo napísal:inac povedal by som ze pri tomto opijani sa mladych zohrava nejaku tu rolu aj terajsia "degeneracna" hudba pana rytmusa a podobnych kktovmladi si ich beru za priklad a "maju vsetkych v p*ci" a pod sracky
a nakoniec zacnu fukat a skoncia tak ze kohosi na rohu zabodnu........
-
pinacolada
Guru wannabe
vies co ty hovoris??si pocul uz pesnicky od zony alebo od slobodnej??asi nie a preto zvanis..mam niekolko albumov od oboch skupin a ani jedna pesnicka tam nie je o drogach alebo o alkohole...to vsetky od h16,rytmusa a pod su o tom....FAK OF HIP HAP !!!ikeacik napísal:presne to vystihuje mojich spoluziakov,pocuvaju slobodnu europu a zonu a a potom si ich texty piesni beru za priklad
-
Holubar
Darca
a co tak text: "v usiach mi hral rocknroll, v zilach koloval alkohol,v pohodee, aky ma byt, takto by som chcel navzdy zit"pinacolada napísal:vies co ty hovoris??si pocul uz pesnicky od zony alebo od slobodnej??asi nie a preto zvanis..mam niekolko albumov od oboch skupin a ani jedna pesnicka tam nie je o drogach alebo o alkohole...to vsetky od h16,rytmusa a pod su o tom....FAK OF HIP HAP !!!..cest vynimkam
Slobodka je v pohode, pocuvam ju a necitim potrebu sa kvoli tomu najebavat kazdy den, takze na hudbu by som to nevalal...ked je niekto slaba osobnost, je len otazkou casu kedy a ako sa k tomu dostane (k hocijakej zavislosti)