Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Dead_Warrior napísal:Taky ktory chce za kazdu cenu predat a je mu to jedno komu to preda...
vid male obchody, ktore bojuju o "prezitie"
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Holubar napísal:vid male obchody, ktore bojuju o "prezitie"
Myslis ze velke nie ? Kamaratovi v tescu normalne predali..este som sa nestretol s obchodom kde by nam nepredali..no sice nemame 13, aj to je mozno rozdiel ale aj tak nemame 18.
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

pinacolada napísal:len by ma zaujmalo aky clovek ma to svedomie predat alkohol 13rocnym ludom :roll:
za peniaze predá všetko :roll:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kukiak napísal:Myslis ze velke nie ? Kamaratovi v tescu normalne predali..este som sa nestretol s obchodom kde by nam nepredali..no sice nemame 13, aj to je mozno rozdiel ale aj tak nemame 18.
Ked som brigadoval v pokladni v Bille a videl som nejakeho soplaka s flasou (15-16) tak som hned pytal obciansky. chlapci hned v pi*i, celi cerveni, tak ale nebudem ich trapit a predam im to ne?ale 13kam by som to nedal
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Minule sa nam stalo akurat ze kupujeme v tescu chlast a dojdu za nami take dve baby ze ci im nekupime borovicku... Sa pytame ze kolko mate?? oni ze 16. P**u 13 mali. Sme ich poslali do kelu nech si kupia kofolu. 13-ky nemaju co chlastat. :x
Lord_3D
Addict
Addict

Holubar napísal:Ked som brigadoval v pokladni v Bille a videl som nejakeho soplaka s flasou (15-16) tak som hned pytal obciansky. chlapci hned v pi*i, celi cerveni, tak ale nebudem ich trapit a predam im to ne?ale 13kam by som to nedal
máš pravdu, to je veľmi malo rokov na chľastanie...v 13 nemá čo piť ani pivo, ne to ešte vodku :roll:
amd-rulez
Novice
Novice

Príspevok od používateľa amd-rulez »

Chapci trocha zabudaťe na určite vivojové anomálie,depresívne stavy,smútok,rozpadnuté rodiny,agresivita a bitka v niektorých rodinách a talšie veci,ktorými takyto mlady člověk trpí a musí ich niekde zažehnať,alebo sa ich aspoň na chvylu zbaviť !Tieto staví ho poznačia na celý život,ked je starší možno 16-17 pridu prvé depky,človek nevidí žiadnu budúcnosť iba zlo !Nemá zaujem o nič,všetko je skazené,vidí aké svinu su niektorý (vedčina dospelých) nechce sa mu tu žiť.A tie svi.. budu ešte aj rozkazovať,kedy mám piť a čo mám robiť.Tu to nemá naozaj cenu stále bojovať o prežitie a kaziť si zravie medzi tymito ziskuchtivými,zavistlivími ......Chcel som týmto povedať,že člověk je (16-18) veku,kedy si nepomôže ani sam a nechce pomoc od nikoho,potom to asi skonči zle.Nechcem si predstaviť neustali stres v praci,10-12-hodinové nasadenie,buzerovanie,choroby,utrpenie,to radšej pojdem preč,ved ma nahradia dalšie zastupi ludí !
Týmto textom sa ospravdlnujem ak som niekoho urazil,vyjadril som iba svoj názor.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

jin153 napísal:Minule sa nam stalo akurat ze kupujeme v tescu chlast a dojdu za nami take dve baby ze ci im nekupime borovicku... Sa pytame ze kolko mate?? oni ze 16. P**u 13 mali. Sme ich poslali do kelu nech si kupia kofolu. 13-ky nemaju co chlastat. :x
a nemaju co pit borovicku..fuuj kentuus :aasmile19:
amd-rulez:vidis svet len z jednej strany.nastastie ma zivot viac stranok.napriklad ja sa tesim na dospelost.zivotna istota,manzeka,deti atd....samozrejme ak vsetko pojde tak ako si planujem :D
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

hah teraz na jojke ide o takychto 13rocnych jeblinkach ako sa vopili,,,heh pi*e
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

inac povedal by som ze pri tomto opijani sa mladych zohrava nejaku tu rolu aj terajsia "degeneracna" hudba pana rytmusa a podobnych kktov :roll: mladi si ich beru za priklad a "maju vsetkych v p*ci" a pod sracky :roll: a nakoniec zacnu fukat a skoncia tak ze kohosi na rohu zabodnu........
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

vendo napísal:inac povedal by som ze pri tomto opijani sa mladych zohrava nejaku tu rolu aj terajsia "degeneracna" hudba pana rytmusa a podobnych kktov :roll: mladi si ich beru za priklad a "maju vsetkych v p*ci" a pod sracky :roll: a nakoniec zacnu fukat a skoncia tak ze kohosi na rohu zabodnu........
Suhlasim s tebou ... era slovenskeho rapu dost kazi deti ... asi som to tu uz spominal takze sorry ak sa budem opakovat ale ked pridu 10-12 rocne deti pred vyskovu (miestny skatepark v MI :P) v XXL nohaviciach a trickach a zacnu tam fajcit thak to je peefektny ukazovatel dnesnej mody ... ale to prejde , dufajme len ze uz nebude neskoro ... A nieje vsetko len o mode , ale aj o pristupe rodicov k alkoholu (aj ked podla mna len z casti) ak decko vidi fotrovcov pit chce to tiez ochutnat a rodicia mu daju a chuti mu to thak potom je tam urcita sanca ze sa o par rokov vyberie s partiou z okolia chlastat :?
Lord_3D
Addict
Addict

vendo napísal:inac povedal by som ze pri tomto opijani sa mladych zohrava nejaku tu rolu aj terajsia "degeneracna" hudba pana rytmusa a podobnych kktov :roll: mladi si ich beru za priklad a "maju vsetkych v p*ci" a pod sracky :roll: a nakoniec zacnu fukat a skoncia tak ze kohosi na rohu zabodnu........
uplne suhlasim... tie rytmusove texty su totalne na pič*, len o ko*ot*nach spieva, chlast a pod. a potom to tam dopadne, všetko týmto zľahčuje... :roll:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Lord_3D napísal:chlast a pod.
ja som pocul max. 1 piesen od neho o piti
ikeacik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ikeacik »

presne to vystihuje mojich spoluziakov,pocuvaju slobodnu europu a zonu a a potom si ich texty piesni beru za priklad :roll:
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

za to moze partia, schopnost lepsie sa odviazat pod vplyvom alkoholu a robit veci, kt. by nikto asi za triezva neurobil :P da sa tak zazit aj kopec srandy ..
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

i-cube napísal:za to moze partia, schopnost lepsie sa odviazat pod vplyvom alkoholu a robit veci, kt. by nikto asi za triezva neurobil :P da sa tak zazit aj kopec srandy ..
Ale kopec srandy sa da zazit aj bez alkoholu! A ked si uz 13 rocne deti davaju alkohol aby sa odviazali tak je to chore !
i-Cube
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa i-Cube »

miki690 napísal:Ale kopec srandy sa da zazit aj bez alkoholu! A ked si uz 13 rocne deti davaju alkohol aby sa odviazali tak je to chore !
nevravim, ze sa da ta sranda zazit LEN s alkoholom...ale nemalou mierou prispieva k urcitym komickym situaciam a hláškam :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ikeacik napísal:presne to vystihuje mojich spoluziakov,pocuvaju slobodnu europu a zonu a a potom si ich texty piesni beru za priklad :roll:
vies co ty hovoris??si pocul uz pesnicky od zony alebo od slobodnej??asi nie a preto zvanis..mam niekolko albumov od oboch skupin a ani jedna pesnicka tam nie je o drogach alebo o alkohole...to vsetky od h16,rytmusa a pod su o tom....FAK OF HIP HAP !!! :twisted: ..cest vynimkam
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

pinacolada napísal:vies co ty hovoris??si pocul uz pesnicky od zony alebo od slobodnej??asi nie a preto zvanis..mam niekolko albumov od oboch skupin a ani jedna pesnicka tam nie je o drogach alebo o alkohole...to vsetky od h16,rytmusa a pod su o tom....FAK OF HIP HAP !!! :twisted: ..cest vynimkam
a co tak text: "v usiach mi hral rocknroll, v zilach koloval alkohol,v pohodee, aky ma byt, takto by som chcel navzdy zit" :)
Slobodka je v pohode, pocuvam ju a necitim potrebu sa kvoli tomu najebavat kazdy den, takze na hudbu by som to nevalal...ked je niekto slaba osobnost, je len otazkou casu kedy a ako sa k tomu dostane (k hocijakej zavislosti)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

pinacolada napísal:to vsetky od h16,rytmusa a pod su o tom....FAK OF HIP HAP !!!
noze konecne nahadz uz nazvy piesni lebo sa mi to nezda ...

btw ludia nepite , ani ja uz nebudem , vcera som sa tak dozral ze som si dnes musel vypytat poldnove volno :new19:
Napísať odpoveď