AHOJTE
takze... mam 18 a zarastam len v oblasti pod nosom... viem ze kazdy zacina odniekadial....ale teraz sa bavim o tvari ... v kolkych rokoch by malo zarastanie normalne ustat a zarastat normalne v komplet tvari... pajkalesy(bokombrady),brada,fuzy ...
Ako na tvari zarastate a kolko mate rokov?
ja som zacal v deviatke pod nosom a v prvom na strednej uz to zacalo (tie kotlety, bokombrady) a po zimnych prazdninach mi mam kupila mach 3 turbo tak som sa zaucal ... a teraz vo 4tom som si uz na to zvykol.. uz mam normalne fuzy pevne... kusok je to dobre ze odo mna nepytaju tak casto obciansky ako od kamosov co nezarastaju...
a neholim sa len si ich striham...nemam to rad ked je to dohladka
p4ra napísal:LOL, ja mam 23 pomaly a nezarastam nejako extra. Ani brucho, ani prsia (obrovitanska radost). Dufam, ze ani tak skoro nebudem, je to otravne holit sa.
hehe ze vecne mlady hej?
sak jasne holenie je otravne ..myslim na tvary
raz ked som mal zapal pluc tak to som sa 2 mesiace neholil a potom dosiel spoluziak za mnou a zostal stat vo dverach a sa spytal ze: ujo, david je doma?
Hmm mal som cca. 16 keď som mal na tvári komplet výbavu teraz je to zaujímave po 3 dňoch je to husté, treba holiť, ale napr v týchto dňoch som si dal vyholiť hlavu (myslím vlasy) a jemnú bradu a fúzy som si nechal, dobre to podľa mňa vyzerá keď bokomrady idú do brady, ak viete čo myslím.
---Aaron--- napísal:AHOJTE
takze... mam 18 a zarastam len v oblasti pod nosom... viem ze kazdy zacina odniekadial....ale teraz sa bavim o tvari ... v kolkych rokoch by malo zarastanie normalne ustat a zarastat normalne v komplet tvari... pajkalesy(bokombrady),brada,fuzy ...
Ako na tvari zarastate a kolko mate rokov?
no ak este teraz nezarastas tak uz ani nebudes, ved nieje pravidlo ze muz musi zarastat vsade na tvari. Su pripady ked zarastas len fuzy a trochu briadka napr. moj foter: fuzy, brada, bokombrady, 2 frky na krku a inde na tvari nic...
Ja mam onedlho 17 a zarastam na celej tvari. A ako uz niekto spominal, neznasam byt nahladko tak to len vzdy skratim. A tiez mi ide brada do vlasov a aj to sa mi strasne lubi...holt ja som rad, ze zarastam. Inak by som uz ani nechcel.
... no jo zacalo to nejako okolo 8 rocnika pod nosom a taka vtipna briadka ... ale potom sa to rozbehlo teraz o 5 rokov neskor to je uz neprijemne holit sa kazdy druhy den ( som rad oholeny dohladka ale sa mi proste nechce ) ... fuzy su uz normalne nie ziadne chlpky co opadaju , ked silnejsie buchnem dverami, akurat okolo kutikov ust ich este neni moc ( viete ako myslim . v tych miestach ako si niektori nechavaju spojenu okolo ust briadku s vousama pod nosem ) ...
... vela zdaru pri zarastani a naslednom neskutocne nudnom holení ...
Ja mam 17 a na tvari nezarastam ... je to aj vyhoda aj nevyhoda ... taka brada by sa mi hodila na dotvorenie stylu ale zasa treba sa o to starat a ja som taky clovek ze si rano ledva zuby stiham umyt
p4ra napísal:LOL, ja mam 23 pomaly a nezarastam nejako extra. Ani brucho, ani prsia (obrovitanska radost). Dufam, ze ani tak skoro nebudem, je to otravne holit sa.
ja mam 21 a podobne hehe si zomna bracho robi prdel lebo on uz v 17 vyzeral jak dedo mraz si nechava koziu bradu narast ted ju ma asi 10 cm dlhu
dawo napísal:no ak este teraz nezarastas tak uz ani nebudes, ved nieje pravidlo ze muz musi zarastat vsade na tvari. Su pripady ked zarastas len fuzy a trochu briadka napr. moj foter: fuzy, brada, bokombrady, 2 frky na krku a inde na tvari nic...
hahah...myslis ze sa to uz nezmeni? ... ved len fuzy mam.... bokombrady sa po case pridaju urcite ... ked tam jemne chlpky su...a brada sa tiez uz crta
je to vazne individualne..zachvylu 19, tvar zarasta trocha nepravidelne, blbe, lebo sa musim casto holit, inak to vyzera strasne..
a hrud vobec, na bruchu len tenky pasik..(jak som ja rad..)
..kamarat(ex-spoluziak) nezarasta vobec, snad sa este nikdy neholil .. no a bratranec ma cerstvo 16 a ma aj hrud uz zarastenu jak stary foter