-Zarastanie na tvári =)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
---Aaron---
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

-Zarastanie na tvári =)

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

AHOJTE
takze... mam 18 a zarastam len v oblasti pod nosom... viem ze kazdy zacina odniekadial....ale teraz sa bavim o tvari :) ... v kolkych rokoch by malo zarastanie normalne ustat a zarastat normalne v komplet tvari... pajkalesy(bokombrady),brada,fuzy ... :D
Ako na tvari zarastate a kolko mate rokov? :)
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

Ono to je individuálne.Ja mám 16 a zarastám všade...
---Aaron---
Light Star
Light Star

M142 napísal:Ono to je individuálne.Ja mám 16 a zarastám všade...
vsade na tvari?...hah normalne?..ci len take chlpocky :D ja tie fuzy to je take dost...shit :lol:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ja som zacal v deviatke pod nosom a v prvom na strednej uz to zacalo (tie kotlety, bokombrady) a po zimnych prazdninach mi mam kupila mach 3 turbo tak som sa zaucal :) ... a teraz vo 4tom som si uz na to zvykol.. uz mam normalne fuzy pevne... kusok je to dobre ze odo mna nepytaju tak casto obciansky ako od kamosov co nezarastaju...
a neholim sa len si ich striham...nemam to rad ked je to dohladka
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

LOL, ja mam 23 pomaly a nezarastam nejako extra. Ani brucho, ani prsia (obrovitanska radost). :) Dufam, ze ani tak skoro nebudem, je to otravne holit sa. :)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

p4ra napísal:LOL, ja mam 23 pomaly a nezarastam nejako extra. Ani brucho, ani prsia (obrovitanska radost). :) Dufam, ze ani tak skoro nebudem, je to otravne holit sa. :)
hehe ze vecne mlady hej? :)
sak jasne holenie je otravne ..myslim na tvary
raz ked som mal zapal pluc tak to som sa 2 mesiace neholil a potom dosiel spoluziak za mnou a zostal stat vo dverach a sa spytal ze: ujo, david je doma?
---Aaron---
Light Star
Light Star

ZHNiLa_KaCHNa napísal: ujo, david je doma?
HAHAHA...Tha tototooo --- :lol: :lol: :D ... Na hrudi tiez nezarastam...a ani nechcem...som so svojou hrudou spokojny :D ..ale tvar by sa mohla cinit :lol:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

Hmm mal som cca. 16 keď som mal na tvári komplet výbavu 8) teraz je to zaujímave po 3 dňoch je to husté, treba holiť, ale napr v týchto dňoch som si dal vyholiť hlavu (myslím vlasy) a jemnú bradu a fúzy som si nechal, dobre to podľa mňa vyzerá keď bokomrady idú do brady, ak viete čo myslím.
SRneC
Addict
Addict

Re: -Zarastanie na tvári =)

Príspevok od používateľa SRneC »

---Aaron--- napísal:AHOJTE
takze... mam 18 a zarastam len v oblasti pod nosom... viem ze kazdy zacina odniekadial....ale teraz sa bavim o tvari :) ... v kolkych rokoch by malo zarastanie normalne ustat a zarastat normalne v komplet tvari... pajkalesy(bokombrady),brada,fuzy ... :D
Ako na tvari zarastate a kolko mate rokov? :)
no ak este teraz nezarastas tak uz ani nebudes, ved nieje pravidlo ze muz musi zarastat vsade na tvari. Su pripady ked zarastas len fuzy a trochu briadka :wink: napr. moj foter: fuzy, brada, bokombrady, 2 frky na krku a inde na tvari nic...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ja mam onedlho 17 a zarastam na celej tvari. A ako uz niekto spominal, neznasam byt nahladko tak to len vzdy skratim. A tiez mi ide brada do vlasov a aj to sa mi strasne lubi...holt ja som rad, ze zarastam. Inak by som uz ani nechcel.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

... no jo zacalo to nejako okolo 8 rocnika pod nosom a taka vtipna briadka :-) ... ale potom sa to rozbehlo teraz o 5 rokov neskor to je uz neprijemne holit sa kazdy druhy den ( som rad oholeny dohladka ale sa mi proste nechce :-) ) ... fuzy su uz normalne nie ziadne chlpky co opadaju , ked silnejsie buchnem dverami, akurat okolo kutikov ust ich este neni moc ( viete ako myslim . v tych miestach ako si niektori nechavaju spojenu okolo ust briadku s vousama pod nosem :-) :-) ) ...

... vela zdaru pri zarastani a naslednom neskutocne nudnom holení :-) ...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Ja mam 17 a na tvari nezarastam ... je to aj vyhoda aj nevyhoda ... taka brada by sa mi hodila na dotvorenie stylu ale zasa treba sa o to starat a ja som taky clovek ze si rano ledva zuby stiham umyt :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

p4ra napísal:LOL, ja mam 23 pomaly a nezarastam nejako extra. Ani brucho, ani prsia (obrovitanska radost). :) Dufam, ze ani tak skoro nebudem, je to otravne holit sa. :)
ja mam 21 a podobne hehe si zomna bracho robi prdel lebo on uz v 17 vyzeral jak dedo mraz si nechava koziu bradu narast ted ju ma asi 10 cm dlhu
fizel
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa fizel »

ja uz skoro ako opica s pralesa vyzeram.. a to mam len 26 lol
---Aaron---
Light Star
Light Star

Re: -Zarastanie na tvári =)

dawo napísal:no ak este teraz nezarastas tak uz ani nebudes, ved nieje pravidlo ze muz musi zarastat vsade na tvari. Su pripady ked zarastas len fuzy a trochu briadka :wink: napr. moj foter: fuzy, brada, bokombrady, 2 frky na krku a inde na tvari nic...
hahah...myslis ze sa to uz nezmeni? :lol: ... ved len fuzy mam.... bokombrady sa po case pridaju urcite :) ... ked tam jemne chlpky su...a brada sa tiez uz crta :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

more holim sa uz od patnastich rokov na kompletku bajkaly , bradu , pod nosom :D
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

ja som zacal ked som mal 14 a teraz mam 16 a zarastam celkom dost takze nezacinat kym to nie je nutne :D ale ozaj je to nuda holit sa :roll:
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

to mas rozne, ale ak chces zacni sa holit, a zacnu aj viac rast :wink:
---Aaron---
Light Star
Light Star

Lord PROXI napísal:to mas rozne, ale ak chces zacni sa holit, a zacnu aj viac rast :wink:
to moze pomoct? ...aspon na tie pajkalesy(bokombrady) .. mam tam chlpky len...skusim holit holit...a ci sa z toho daco vykluje...aspon po mesiaci :lol: :lol:
marcus-16
Star
Star

Príspevok od používateľa marcus-16 »

je to vazne individualne..zachvylu 19, tvar zarasta trocha nepravidelne, blbe, lebo sa musim casto holit, inak to vyzera strasne..
a hrud vobec, na bruchu len tenky pasik..(jak som ja rad..)
..kamarat(ex-spoluziak) nezarasta vobec, snad sa este nikdy neholil :shock: .. no a bratranec ma cerstvo 16 a ma aj hrud uz zarastenu jak stary foter :lol:
Napísať odpoveď