svata pravda, ja budem mat 27, ale taky koberec na hrudi aj na chrbate ma vobec nelaka.p4ra napísal:LOL, ja mam 23 pomaly a nezarastam nejako extra. Ani brucho, ani prsia (obrovitanska radost).Dufam, ze ani tak skoro nebudem, je to otravne holit sa.
-Zarastanie na tvári =)
zalezi aj na takych veciach ako napriklad zivotosprava cloveka a tak: taky sportovci napriklad (alebo len ludia s vacsim energetickym vydajom) zarastaju skorej, nie je problem vidiet 15 rocneho zarasteneho futbalistu, ktory hra futbal od detstva... od fyzickej aktivity sa odvija produkcia rastoveho a inych hormonov.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
jasnenordkapp_pb napísal:... no jo zacalo to nejako okolo 8 rocnika pod nosom a taka vtipna briadka... ale potom sa to rozbehlo teraz o 5 rokov neskor to je uz neprijemne holit sa kazdy druhy den ( som rad oholeny dohladka ale sa mi proste nechce
) ... fuzy su uz normalne nie ziadne chlpky co opadaju , ked silnejsie buchnem dverami, akurat okolo kutikov ust ich este neni moc ( viete ako myslim . v tych miestach ako si niektori nechavaju spojenu okolo ust briadku s vousama pod nosem
![]()
) ...
... vela zdaru pri zarastani a naslednom neskutocne nudnom holení...
ja zase poznam hokejistov, tak ani jeden z nich nema ani chlp na ksichte.ades napísal:zalezi aj na takych veciach ako napriklad zivotosprava cloveka a tak: taky sportovci napriklad (alebo len ludia s vacsim energetickym vydajom) zarastaju skorej, nie je problem vidiet 15 rocneho zarasteneho futbalistu, ktory hra futbal od detstva... od fyzickej aktivity sa odvija produkcia rastoveho a inych hormonov.
Prve chlpky sa objavili u mna asi v 9. triede a holit som sa zacal v 2. rocniku na strednej. Nerad sa holim az do hladka, mam radsej jemne strnisko a casto pouzivam iba holiaci strojcek. Ak je mimoriadna pracovna akcia a chcem vyzerat co najlepsie, tak pouzijem ziletku.
Re: -Zarastanie na tvári =)
akoze jemne chlpky na bokombradach maju aj deti predskolskeho veku---Aaron--- napísal:hahah...myslis ze sa to uz nezmeni?... ved len fuzy mam.... bokombrady sa po case pridaju urcite
... ked tam jemne chlpky su...a brada sa tiez uz crta
-
---Aaron---
Light Star
jaaaj...hmm,....moj otec zacal sa original holit na vojne.......dawo napísal:akoze jemne chlpky na bokombradach maju aj deti predskolskeho vekumas 18 no a ked hovorim ze suvislu zarastenu plochu na ksichte mat nebudes tak tym myslim ze uz ju mat nebudes..
jedine ze by zacala vystrelovat motyka 8)alebo budes brat testosteron...
-
kukiak
Addict
Nie ze moze..ale JE---Aaron--- napísal:jaaaj...hmm,....moj otec zacal sa original holit na vojne.......moze to byt v genoch???
teraz myslis ze zacal zarastat(prve fuzky) alebo ze na vojne mal na tvari zarastenu suvislu plochu?---Aaron--- napísal:jaaaj...hmm,....moj otec zacal sa original holit na vojne.......moze to byt v genoch???
-
---Aaron---
Light Star
boze....ved nemozem ostat na tvari nahy...to proste sa neda!! ...to musi bud byt clovek s nejakou chorobou abo co........dawo napísal:teraz myslis ze zacal zarastat(prve fuzky) alebo ze na vojne mal na tvari zarastenu suvislu plochu?
-
Vigor
King
No ja mam v triede dvoch futbalistov, brankar zarasta trosku na brade, druhy co hra zalohu nezarasta vobecades napísal:zalezi aj na takych veciach ako napriklad zivotosprava cloveka a tak: taky sportovci napriklad (alebo len ludia s vacsim energetickym vydajom) zarastaju skorej, nie je problem vidiet 15 rocneho zarasteneho futbalistu, ktory hra futbal od detstva... od fyzickej aktivity sa odvija produkcia rastoveho a inych hormonov.
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Neboj, príde aj tvoj čas (ako si spomínal, zrejme počas veku, keď Tvoj otec bol na vojne).---Aaron--- napísal:boze....ved nemozem ostat na tvari nahy...to proste sa neda!! ...to musi bud byt clovek s nejakou chorobou abo co........
No ja sa holím od 13 rokov.
Avšak nerád som nahladko oholený.
-
peterkozel
Medium Professional
a preco myslis ze by si nemohol???---Aaron--- napísal:boze....ved nemozem ostat na tvari nahy...to proste sa neda!! ...to musi bud byt clovek s nejakou chorobou abo co........
-
---Aaron---
Light Star
nemam rakovinu ani inu koznu chorobu..preto....moj otec zarasta,moj dedo zarasta...aj pradedo zarastal....jediny kto nezarasta je moja mama.....dawo napísal:a preco myslis ze by si nemohol???
len sa budeme hadat....napis sem ked budes suvisle zarasteny a uvidime kto mal pravdu ok?---Aaron--- napísal:nemam rakovinu ani inu koznu chorobu..preto....moj otec zarasta,moj dedo zarasta...aj pradedo zarastal....jediny kto nezarasta je moja mama.....