-Zarastanie na tvári =)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

p4ra napísal:LOL, ja mam 23 pomaly a nezarastam nejako extra. Ani brucho, ani prsia (obrovitanska radost). :) Dufam, ze ani tak skoro nebudem, je to otravne holit sa. :)
svata pravda, ja budem mat 27, ale taky koberec na hrudi aj na chrbate ma vobec nelaka. :lol:
pHysIQ
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Je to u kazdeho individualne. Moj kamos sa holi od 13. Teraz ma 17 a je tak zarasteny ze moze konkurovat aj 30 rocnym muzom. Suvisi to aj s genmi, hlavne s testosteronom.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

zalezi aj na takych veciach ako napriklad zivotosprava cloveka a tak: taky sportovci napriklad (alebo len ludia s vacsim energetickym vydajom) zarastaju skorej, nie je problem vidiet 15 rocneho zarasteneho futbalistu, ktory hra futbal od detstva... od fyzickej aktivity sa odvija produkcia rastoveho a inych hormonov.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

nordkapp_pb napísal:... no jo zacalo to nejako okolo 8 rocnika pod nosom a taka vtipna briadka :-) ... ale potom sa to rozbehlo teraz o 5 rokov neskor to je uz neprijemne holit sa kazdy druhy den ( som rad oholeny dohladka ale sa mi proste nechce :-) ) ... fuzy su uz normalne nie ziadne chlpky co opadaju , ked silnejsie buchnem dverami, akurat okolo kutikov ust ich este neni moc ( viete ako myslim . v tych miestach ako si niektori nechavaju spojenu okolo ust briadku s vousama pod nosem :-) :-) ) ...

... vela zdaru pri zarastani a naslednom neskutocne nudnom holení :-) ...
jasne :) a teraz to vyzera ako integralka ze? :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

ades napísal:zalezi aj na takych veciach ako napriklad zivotosprava cloveka a tak: taky sportovci napriklad (alebo len ludia s vacsim energetickym vydajom) zarastaju skorej, nie je problem vidiet 15 rocneho zarasteneho futbalistu, ktory hra futbal od detstva... od fyzickej aktivity sa odvija produkcia rastoveho a inych hormonov.
ja zase poznam hokejistov, tak ani jeden z nich nema ani chlp na ksichte.

Prve chlpky sa objavili u mna asi v 9. triede a holit som sa zacal v 2. rocniku na strednej. Nerad sa holim az do hladka, mam radsej jemne strnisko a casto pouzivam iba holiaci strojcek. Ak je mimoriadna pracovna akcia a chcem vyzerat co najlepsie, tak pouzijem ziletku.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

pinco napísal:ja zase poznam hokejistov, tak ani jeden z nich nema ani chlp na ksichte.
no vidis, holia sa :lol:
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

---Aaron--- napísal:vsade na tvari?...hah normalne?..ci len take chlpocky :D ja tie fuzy to je take dost...shit :lol:
ja som sa holil v 14 rokoch...t oboli len male chlpe a nakonec velke fuuuzy :lol:
SRneC
Addict
Addict

Re: -Zarastanie na tvári =)

Príspevok od používateľa SRneC »

---Aaron--- napísal:hahah...myslis ze sa to uz nezmeni? :lol: ... ved len fuzy mam.... bokombrady sa po case pridaju urcite :) ... ked tam jemne chlpky su...a brada sa tiez uz crta :lol:
akoze jemne chlpky na bokombradach maju aj deti predskolskeho veku :? mas 18 no a ked hovorim ze suvislu zarastenu plochu na ksichte mat nebudes tak tym myslim ze uz ju mat nebudes.. :) jedine ze by zacala vystrelovat motyka 8)alebo budes brat testosteron...
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

holievam sa asi od 16 no couz ked zarasteny nechcebyt
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

dawo napísal:akoze jemne chlpky na bokombradach maju aj deti predskolskeho veku :? mas 18 no a ked hovorim ze suvislu zarastenu plochu na ksichte mat nebudes tak tym myslim ze uz ju mat nebudes.. :) jedine ze by zacala vystrelovat motyka 8)alebo budes brat testosteron...
jaaaj...hmm,....moj otec zacal sa original holit na vojne....... :? moze to byt v genoch???
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

---Aaron--- napísal:jaaaj...hmm,....moj otec zacal sa original holit na vojne....... :? moze to byt v genoch???
Nie ze moze..ale JE :P..neucili ste sa ? Vsetko je v genoch :D..
SRneC
Addict
Addict

---Aaron--- napísal:jaaaj...hmm,....moj otec zacal sa original holit na vojne....... :? moze to byt v genoch???
teraz myslis ze zacal zarastat(prve fuzky) alebo ze na vojne mal na tvari zarastenu suvislu plochu?
---Aaron---
Light Star
Light Star

dawo napísal:teraz myslis ze zacal zarastat(prve fuzky) alebo ze na vojne mal na tvari zarastenu suvislu plochu?
boze....ved nemozem ostat na tvari nahy...to proste sa neda!! ...to musi bud byt clovek s nejakou chorobou abo co........
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

ades napísal:zalezi aj na takych veciach ako napriklad zivotosprava cloveka a tak: taky sportovci napriklad (alebo len ludia s vacsim energetickym vydajom) zarastaju skorej, nie je problem vidiet 15 rocneho zarasteneho futbalistu, ktory hra futbal od detstva... od fyzickej aktivity sa odvija produkcia rastoveho a inych hormonov.
No ja mam v triede dvoch futbalistov, brankar zarasta trosku na brade, druhy co hra zalohu nezarasta vobec :) . Podla mna s tym sport dajako moc nesuvisi, ako uz niekto spominal, vsetko je v genoch :) .
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

---Aaron--- napísal:boze....ved nemozem ostat na tvari nahy...to proste sa neda!! ...to musi bud byt clovek s nejakou chorobou abo co........
Neboj, príde aj tvoj čas (ako si spomínal, zrejme počas veku, keď Tvoj otec bol na vojne).

No ja sa holím od 13 rokov.
Avšak nerád som nahladko oholený.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

keby to aspon nekusalo ked je clovek par dni neoholeny, bo mne sa tak nechce holit. daco strasne.teraz pomaly raz za tyzden ked sa to uz neda vydrzat.sa mi nechce.najhorsie je ze presne na brade mam jazvu, cize sami tam velmi zle holi.jojoj.nemam to rad.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

praveze je to stym zarastanim fest otrava,neznasam holenie a zvlast ked 2.dni po a zas
SRneC
Addict
Addict

---Aaron--- napísal:boze....ved nemozem ostat na tvari nahy...to proste sa neda!! ...to musi bud byt clovek s nejakou chorobou abo co........
a preco myslis ze by si nemohol???
---Aaron---
Light Star
Light Star

dawo napísal:a preco myslis ze by si nemohol???
nemam rakovinu ani inu koznu chorobu..preto....moj otec zarasta,moj dedo zarasta...aj pradedo zarastal....jediny kto nezarasta je moja mama.....
SRneC
Addict
Addict

---Aaron--- napísal:nemam rakovinu ani inu koznu chorobu..preto....moj otec zarasta,moj dedo zarasta...aj pradedo zarastal....jediny kto nezarasta je moja mama.....
len sa budeme hadat....napis sem ked budes suvisle zarasteny a uvidime kto mal pravdu ok? :) ...
Napísať odpoveď