Prvý bozk
-
undertaker35
Expert
-
midnight_man
Guru
all
Ako tu tak citam,,,,,citam,,potvrdzuje sa ze ked mame 15-17 chceme byt dospeli,,,a potom ked sme dospely..tak chceme byt zas deti a zazivat to vsetko,,,,a to asi bude pravda,,aj to ze mozno nieje OK hrnut sa ako 14-16 rocni do dakych vztahov,ale ako tu bolo spominane ked clovek vidi tie zamilovane pary v meste..ono to proste inac nejde...a ked clovek raz okusi pokusenie lasky tak mu darmo mozete vysvetlovat,ze ma cas,,a potom ked pride to sklamanie,,aj prestane v lasku verit..lebo tak velmi miloval..a ako skoncil
,,,asi je fakt lepsie pockat..vravim tym co to este nezazili,,, nemate co stratit,,potom zbytocne ked pride to sklamanie...sa iba trapia a namiesto toho si clovek moze uzivat veci uplne ine,,, a toto pride neskor a samo...povedzme si kolko vztahov vydrzi od 15 tych.do 20? je ich strasne strasne malo!!!!!! (cest vynimkam) aj ja by som rad s nikym koho milujem prezil aj cely zivot ale realita je kruta,,,,
OK a teraz k teme
prvy bozk?.. juuuuj..hmmm na zabave? ale nie pripity
a ani nie pri tancovani,,a ani nie s nahodou babou,,, s mojou vtedajsou polovickou
.... tak prajem vela uspechovvv,,,,, a ak niekdo ma strach z toho bozku,,aj ja som mal
ale to prejde hned,,,hned,, ...to je najmensi problem,
OK a teraz k teme
-
katuska1989
Novice
moj prvy boztek :)
moja prva pusa bola v skolke...v umyvarke
no a tak s mojim terajsim chalanom to bolo vcera...bola to iba taka pusa na pery...no cely den som sa usmievala ako slniecko na hnoji
francuzak este nebol...a bojim sa toho ako cert kriza...strasne moc... 
-
---Aaron---
Light Star
ahoj...zalozil som tento TOPIC...a prvy bozk mam za sebou uz
... bolo to krasne...na zadnom sedadle svojho auta...hrali nam v radiu sladaky
... naa toto uz mozem povedat zo svojej skusenosti nieje navod....ak sa mate obaja radi ide to samo....prva ma pobozkala holka...ale to bolo len take narychlo..cmuk na usta....ja som ostal vyhukany...
...trocha som sa odtiahol lebo som sa zlakol
.. ona hovori : jezis...prepac ..jooj boze trapas....a ja ze.. "ani nie" ..a pusu som jej vratil..potom to slo samo
to bolo presne prveho FEBRUARA...pekne som zacal mesiac lasky ..hm?
to bolo presne prveho FEBRUARA...pekne som zacal mesiac lasky ..hm?
-
katuska1989
Novice
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
---Aaron---
Light Star
Katuska ked ty sa bojis prveho francuzaka tak co som ja mal robit pred matkou ked som na zakladnej vyhodil zapaleny zosit z okna a zamoril som 4 triedy dymom?Neber to nijak vážne nemáš čo pokaziť.A aj keby myslel som v tej chvíli že ma roztrhajú ... ale od toho životného obdobia patrí do mojej zbierky hesiel ďalšie so znením : Všetko raz prejde