Prvý bozk

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
undertaker35
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa undertaker35 »

Ja som na tom tak ze si ani nepamatam kedy som dostal ten prvy :lol: :cry:
Rafmartin
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Rafmartin »

audiotrack napísal:Kto by to mal začať? no to začnete nejak spolu.. priblyžujete sa až zbadáte že už sa dotýkate :lol:
Asi tak. Ja som moju babu bozkal na lice a presunuli sme sa na usta. Ani som nevedel ako a bolo to. Nic zvlastne
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ako tu tak citam,,,,,citam,,potvrdzuje sa ze ked mame 15-17 chceme byt dospeli,,,a potom ked sme dospely..tak chceme byt zas deti a zazivat to vsetko,,,,a to asi bude pravda,,aj to ze mozno nieje OK hrnut sa ako 14-16 rocni do dakych vztahov,ale ako tu bolo spominane ked clovek vidi tie zamilovane pary v meste..ono to proste inac nejde...a ked clovek raz okusi pokusenie lasky tak mu darmo mozete vysvetlovat,ze ma cas,,a potom ked pride to sklamanie,,aj prestane v lasku verit..lebo tak velmi miloval..a ako skoncil :cry: ,,,asi je fakt lepsie pockat..vravim tym co to este nezazili,,, nemate co stratit,,potom zbytocne ked pride to sklamanie...sa iba trapia a namiesto toho si clovek moze uzivat veci uplne ine,,, a toto pride neskor a samo...povedzme si kolko vztahov vydrzi od 15 tych.do 20? je ich strasne strasne malo!!!!!! (cest vynimkam) aj ja by som rad s nikym koho milujem prezil aj cely zivot ale realita je kruta,,,,
OK a teraz k teme :D prvy bozk?.. juuuuj..hmmm na zabave? ale nie pripity :-) a ani nie pri tancovani,,a ani nie s nahodou babou,,, s mojou vtedajsou polovickou :-).... tak prajem vela uspechovvv,,,,, a ak niekdo ma strach z toho bozku,,aj ja som mal :-D ale to prejde hned,,,hned,, ...to je najmensi problem,
Valkíra
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Valkíra »

viete ak sa chce holka bozkavat tak jej bude stacit len pekny, mily a sympaticky mladik ak sa stretnu aj na druhy den tak z toho nieco moze byt ak nie tak mate o skusenost viac
katuska1989
Novice
Novice

moj prvy boztek :)

Príspevok od používateľa katuska1989 »

moja prva pusa bola v skolke...v umyvarke :lol: no a tak s mojim terajsim chalanom to bolo vcera...bola to iba taka pusa na pery...no cely den som sa usmievala ako slniecko na hnoji :oops: francuzak este nebol...a bojim sa toho ako cert kriza...strasne moc... :(
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

katuska1989:preco sa toho bojís :o
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

ahoj...zalozil som tento TOPIC...a prvy bozk mam za sebou uz :D ... bolo to krasne...na zadnom sedadle svojho auta...hrali nam v radiu sladaky :) ... naa toto uz mozem povedat zo svojej skusenosti nieje navod....ak sa mate obaja radi ide to samo....prva ma pobozkala holka...ale to bolo len take narychlo..cmuk na usta....ja som ostal vyhukany...:) ...trocha som sa odtiahol lebo som sa zlakol :lol: .. ona hovori : jezis...prepac ..jooj boze trapas....a ja ze.. "ani nie" ..a pusu som jej vratil..potom to slo samo 8)
to bolo presne prveho FEBRUARA...pekne som zacal mesiac lasky ..hm? :)
DracicA
Expert
Expert

Príspevok od používateľa DracicA »

neni nahodou maj mesiac lasky? maj lasky cas? :o :lol: sry za OT
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Tak gratulujem, jasne ze to ide samo, len tomu nikdy nikto nechce verit kym to neskusi. Ani ja som neveril :) .

//Si si isty, ze februar je mesiac lasky :wink:?
katuska1989
Novice
Novice

Príspevok od používateľa katuska1989 »

amerigo: neviem..proste mam strach aby som nieco neskazila....aby sa mu to pacilo a tak :oops: ty si nemal strach?
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

katuska1989 napísal:amerigo: neviem..proste mam strach aby som nieco neskazila....aby sa mu to pacilo a tak :oops: ty si nemal strach?
katuška: nemáš čo pokaziť :wink:
Amerigo
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Amerigo »

katuska1989:Presne tak nemás co stratit alebo pokazit mozes len získat :D
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Juj, aké milé je čítať túto tému..... :)
Prvý bozk nie je žiadny strašiak, takže sa všetci neskúsení obávajú zbytočne. Je to (väčšinou) krásny a intenzívny zážitok. Len škoda, že ten úplne prvý bozk je len jeden....
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

Ja som išiel sám za holkou bo mi povedala, že v škole sa nechce prvýkrát bozkávať a tak po tréningu v ten istý deň som išiel k nej domov hoci ma "nepozvala" a neostalo to len pri bozkoch takže toto bol moj a aj jej prvý bozk :oops:
..::PEaCe::..
---Aaron---
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa ---Aaron--- »

DracicA napísal:neni nahodou maj mesiac lasky? maj lasky cas? :o :lol: sry za OT
hmm..mozno..nemas to jedno?...14.Februara je Valentin :lol:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Katuska ked ty sa bojis prveho francuzaka tak co som ja mal robit pred matkou ked som na zakladnej vyhodil zapaleny zosit z okna a zamoril som 4 triedy dymom?Neber to nijak vážne nemáš čo pokaziť.A aj keby myslel som v tej chvíli že ma roztrhajú ... ale od toho životného obdobia patrí do mojej zbierky hesiel ďalšie so znením : Všetko raz prejde
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

pre mna prvy lizak taky o nicom a nebol ako najrkjsi skor najkrajsi bol taky bozk len na peri to bolo nieco super ked to bolo prvy krat :oops:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Sranda, ze ked si predstavim ako by som siel prvykrat pobozkat dievca, ktore skutocne lubim(este sa mi nepostastilo), tak by som zrejme bol asi rovnako ak nie viac nervozny nez ked to bolo take..."bez citu".
kaposh
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kaposh »

Hej hej Vigor.myslim ze mas pravdu.ja na svoj prvy bozk tiez cakam...ale myslim ze sa to oplati.dufam ze bude super... :oops:
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Ja necakam na svoj prvy bozk, ten mam za sebou...ale na prvy skutocny Bozk(schvalne velkym pismenom) :) .
Napísať odpoveď