Nesmrtelnost

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Dozijeme sa nesmrtelnosti?

Ano
54
22%
Nie
187
78%

Celkom hlasov: 241

kandler
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kandler »

Nema zmysel dalej diskutovat na tuto temu. Ty si myslis svoje, ja svoje, nik z nas nepresvedci toho druheho, takze o com? 8)
bLaCk.ShEeP
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bLaCk.ShEeP »

ja len dufam, ze nie...z mnohych dovodov je to podla mna hlupost, napr. Zem by sa zacala este viac zaludnovat az by sa nedalo kde zit atd... vela sporov a to este nehovorim o dusevnom stave ludi...heh
qwerty-xyz

Re: Nesmrtelnost

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

kandler napísal:Viac ako 50 rokov uplynulo od rozlustenia struktury DNA. Prelomy v genetike a molekularnej biologii su na kazdodennom poriadku. To co sa zdalo pred desiatimi rokmi nemozne je dnes realitou. A co je podla mna najzaujimavejsie je realna vyhliadka na drasticke predlzenie zivota... co myslite?
da sa to kontrolovanym mnozenim buniek..........rakovina je nekontrolovatelna......
to znamena zeby sa ti museli donekonecna obnovovat bunky :wink:
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

qwerty-xyz napísal:da sa to kontrolovanym mnozenim buniek..........rakovina je nekontrolovatelna......
to znamena zeby sa ti museli donekonecna obnovovat bunky :wink:
Ano ale telove bunky sa donekonecna obnovovat nemozu ... dokazu to len bunky nejakeho embrionalneho stadia vyvinu cloveka. Alebo napriklad prhlivce su zlozene cele z tohto typu buniek, cize su prakticky nesmrtelne, teda co sa starnutia tyka . No podla mna ma to ze zomierame urcity vyznam. Len si predstavte, ze by sme sa len mnozili a nikto by nezomieral ... za chvylu by sme sa nemali kam postavit . A o tom to presne je. " NEHRAJME SA NA BOHA!!!" lebo sa nam to moze vypomstit.
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

ano.smrt ma nepopieratelny vyznam a neni dobre skusat ju oklamat.to sa nam moze vypomstit
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

fuCKYou napísal:lol super topic, a co keby sa toho dozilo toto forum?
pohodka, kazdych 1000 rokov by menili design :lol:
no ale k teme : mozne je vsetko cize aj toto :), zivot je neopisatelne komplikovani
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

nic nie je vecne.ziadny predmet a ani ziadny organizmus.vsetko sa raz opotrebuje a znici/zomrie.nesmrtelmost je podla mna nerealna dnes a bude nerealna aj o 10000 rokov
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

pinacolada napísal:nic nie je vecne.ziadny predmet a ani ziadny organizmus.vsetko sa raz opotrebuje a znici/zomrie.nesmrtelmost je podla mna nerealna dnes a bude nerealna aj o 10000 rokov
ved uvidime :wink: ... potom ti poviem :D
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

pinacolada napísal:nic nie je vecne.ziadny predmet a ani ziadny organizmus.vsetko sa raz opotrebuje a znici/zomrie.nesmrtelmost je podla mna nerealna dnes a bude nerealna aj o 10000 rokov
Opotrebuje sa fyzicky ale keby si proste dostal nove telo? Znie to zaujimavo ci nie? I ked prestavit si nasledky zitia napr. tych 1000 rokov na mentalny stav daneho cloveka je zaujimave. Myslite ze by nedoslo k niecomu takemu ako "zahltenie" atd.? :hmm:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Nech sa budu geneticky inzinieri snazit ako chcu nesmrtelnost nedosiahnu. Je to proste nerealne.
Spytam sa takto: Chcel by niekto z vas zit vecne?
Ja asi nie. Potom by som bol len stary nemobilny, brutalne sa klepkajuci dedko. Dost ma tato predstava od nesmrtelnosti odradza.
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

pHysIQ napísal:Nech sa budu geneticky inzinieri snazit ako chcu nesmrtelnost nedosiahnu. Je to proste nerealne.
Spytam sa takto: Chcel by niekto z vas zit vecne?
Ja asi nie. Potom by som bol len stary nemobilny, brutalne sa klepkajuci dedko. Dost ma tato predstava od nesmrtelnosti odradza.
Rozhodne nie, ani keby to bolo tak ako som napisal ja.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja by som nesmrtelnosť chcel. :)
Chcem proste "byť pri všetkom". Sledovať vývoj ľudstva až do jeho zániku.
Väčšina tu píše že by nechela... ja áno. Myslím že stále by bolo čo objavovať a skúšať a až by sa jednoho dňa vyčerpali možnosti, tak potom proste nejaký násilný end.
smutko8882
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa smutko8882 »

Nwm! ... Ale podla mna by bolo celkom fajn o nejakych tych 200 rokov dlhsie zit ! Prvych 100 rokov by som iba makal jak take hovado a tych druhych 100 rokov by som si uplne uzival, precestoval cely svet, relaxoval... :)
A ne jak teraz budem makat jak take hovado do 50-tky a potom uz budem stary chren a nic sa mi nebude chciet alebo dokonca skoncim na invalidnom vozicku :(
smutko8882
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa smutko8882 »

to pinacolada :
nic nie je vecne.ziadny predmet a ani ziadny organizmus.vsetko sa raz opotrebuje a znici/zomrie.nesmrtelmost je podla mna nerealna dnes a bude nerealna aj o 10000 rokov
Njn vinnikom je kyslik, cize to co dychame!
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

A čo energia? :)
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

no ja velmi nie som za to aby bola nesmrtelnost. lepsie by bolo keby sa ludia dozivali dlhsieho veku napr 500 rokov ale nie nesmrtelnost. to sa mi zda moc dlho. svet by mohol zacat ludi nudit
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

myslim si že nie ale ak by to bolo možne bol by to dost velky prevrat ktory by priniesol asi viac problemou a sporou ako osohu asi je to lepšie takto :wink:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

pHysIQ napísal:Spytam sa takto: Chcel by niekto z vas zit vecne?
ja by som chcel nieco take..ako to povedat...nieco medzi nekonecnostou ale zase nie uplne nekonecne..neviem to proste vyvetlit..je to iba v mojich myslienkach.
btw s tym novym telom...hmm ako si to myslel gangy?ze by vzali moju mysel a dali do ineho tela ktore by bolo doftedy bez mysle?nevem..mne by sa skor pacilo mat to iste telo,ktore by ale nestarlo(alebo by starlo veeelmi pomaly).ale to su snyy...realita je ina :wink:
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

5 rokov stará téma..juj.

Nesmrteľnosť - buď ju chápeme tak, ako z filmu, že človeka proste nič nemôže zabiť - to je blbosť.

Alebo ju chápeme tak, že človek jednoducho prirodzeným spôsobom (na vek) neumrie - a tam je nejaká šanca.

Dlhovekí ľudia majú zvláštny druh génov a vedci už pracujú v tejto oblasti (teda, ako ich odčleniť a použiť na prípravu "elixíru mladosti").

Vedci na tomto seriózne pracujú a očakávajú sa aj výsledky.
jarda.j
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa jarda.j »

Fyzicky azda nie. Ale tým, čo človek urobí pre iných isto áno. A aj v deťoch.
Napísať odpoveď