Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?
Martin všimol som si , že pred pár týždňami si začal prispievať celkom rozumné a celkom fajn príspevky, ktoré som si rád prečítal..nemusel som dlho premýšľať prečo to asi tak bolo..Martin44 napísal:Ale najlepsie je sa ozrat a nato sa nahulit...Tomu hovorim dokonaly vecer...
Lenže neviem či Ťa začala vytáčať tvoja karma alebo čo , ale ako tak dnes opäť pozerám na tvoje príspevky , tak zas ..... hmm ... ako to nazvať ..... zkokototnievaš je to správne slovo, no škoda toho...
( sry za OT )
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
mladi sa opijaju tak ako sa opijali predtym.. tiez som zacal popijat asi v 15 a som stale tu. osobne by som zakazal vstup do barov ludom do 21rokov(aj ked ja sam mam len20),alebo prisnejsie tresty pre podniky,ktore naleju alko osobam mladsim ako 18rokov....
preco sa mladi opijaju je tazka otazka-vplyvom rovesnikov atd.. myslim, ze je rozdiel medzi dievcatami a chlapcami-ja ked som mal 15,16 som si kupil flasu s kamosom, zrychtovali sme sa ako hovada a sli sme domov spat, zatial co dievcata si vypiju a snazia sa to davat najavo-"oh, my god ako som ja caja,ze som si vypila,som opita" k tomu sa pridaju vulgarizmy a som z holky dost znechuteny..(len moj skromny nazor)
schw33k: K+moja ucta
preco sa mladi opijaju je tazka otazka-vplyvom rovesnikov atd.. myslim, ze je rozdiel medzi dievcatami a chlapcami-ja ked som mal 15,16 som si kupil flasu s kamosom, zrychtovali sme sa ako hovada a sli sme domov spat, zatial co dievcata si vypiju a snazia sa to davat najavo-"oh, my god ako som ja caja,ze som si vypila,som opita" k tomu sa pridaju vulgarizmy a som z holky dost znechuteny..(len moj skromny nazor)
schw33k: K+moja ucta
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ked vam vadia deti v krcmach, tak potom staci zajst do drahsieho podniku. podniky sami o sebe niesu drahe, to len my malo zarabame.) minule mi 40 rocny kamarat rozpraval ako o druhej rano nabehol v KE do Radicalu(daky smiesny hip-hop bar) po dceru bo ho oklamala,ze bude spat u kamaratky. ta bol zhrozeny z toho jaky tam boli vsetci spiti a nafeteni. vsetky 15stky s cigou v hube. minule som siel okolo toho "great pubu" ta tiez som mal dost. ale asi bolo po vyplatach ze deti dostali vreckove. ja radsej do krcmy sa pripit a pokecat a pozabavat.ale som zistil ze ked menej casto chodim do krcmy tak potom sa omnoho viac zabavam.taze mam dilemu. 
-
pinacolada
Guru wannabe
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
Eagle60
Medium Expert