Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Martin44
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Ale najlepsie je sa ozrat a nato sa nahulit...Tomu hovorim dokonaly vecer...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Martin44 napísal:Ale najlepsie je sa ozrat a nato sa nahulit...Tomu hovorim dokonaly vecer...
Martin všimol som si , že pred pár týždňami si začal prispievať celkom rozumné a celkom fajn príspevky, ktoré som si rád prečítal..nemusel som dlho premýšľať prečo to asi tak bolo..
Lenže neviem či Ťa začala vytáčať tvoja karma alebo čo , ale ako tak dnes opäť pozerám na tvoje príspevky , tak zas ..... hmm ... ako to nazvať ..... zkokototnievaš je to správne slovo, no škoda toho...
( sry za OT )
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

mladi sa opijaju tak ako sa opijali predtym.. tiez som zacal popijat asi v 15 a som stale tu. osobne by som zakazal vstup do barov ludom do 21rokov(aj ked ja sam mam len20),alebo prisnejsie tresty pre podniky,ktore naleju alko osobam mladsim ako 18rokov....
preco sa mladi opijaju je tazka otazka-vplyvom rovesnikov atd.. myslim, ze je rozdiel medzi dievcatami a chlapcami-ja ked som mal 15,16 som si kupil flasu s kamosom, zrychtovali sme sa ako hovada a sli sme domov spat, zatial co dievcata si vypiju a snazia sa to davat najavo-"oh, my god ako som ja caja,ze som si vypila,som opita" k tomu sa pridaju vulgarizmy a som z holky dost znechuteny..(len moj skromny nazor)
schw33k: K+moja ucta :aasmile1:
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

pilo sa predtym bude sa pit aj potom :)
odpor14
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa odpor14 »

Martin44 napísal:Ale najlepsie je sa ozrat a nato sa nahulit...Tomu hovorim dokonaly vecer...
Takze neviem ako ostatny ale z tvojho podla mna primitivneho prispevku som pochopil ze trava je pre mladych ludi lepsia ako alkohol ...tak ak si to myslel takto musim uznat ze si totalny... :evil:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

po skusenostiach z dnes skonecenych dozvukov mozno dokazem odpovedat: nedokazu sa bavit bez alkoholu; alkohol im chuti; potrebuju si liecit "bule" (ale to hlavne zenske)
Ikarus
Light Expert
Light Expert

odpoved

Príspevok od používateľa Ikarus »

Oni si chcu iba nieco dokazat pred ostatnymi :?
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

podla mna to niekedy proste patri k situacii trochu si vypit 8) a obcas sa aj stane ze sa to riadne presvihne :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ked vam vadia deti v krcmach, tak potom staci zajst do drahsieho podniku. podniky sami o sebe niesu drahe, to len my malo zarabame.) minule mi 40 rocny kamarat rozpraval ako o druhej rano nabehol v KE do Radicalu(daky smiesny hip-hop bar) po dceru bo ho oklamala,ze bude spat u kamaratky. ta bol zhrozeny z toho jaky tam boli vsetci spiti a nafeteni. vsetky 15stky s cigou v hube. minule som siel okolo toho "great pubu" ta tiez som mal dost. ale asi bolo po vyplatach ze deti dostali vreckove. ja radsej do krcmy sa pripit a pokecat a pozabavat.ale som zistil ze ked menej casto chodim do krcmy tak potom sa omnoho viac zabavam.taze mam dilemu. :?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

zelovoc napísal:...ale som zistil ze ked menej casto chodim do krcmy tak potom sa omnoho viac zabavam.taze mam dilemu. :?
tomu nerozumiem
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

ja som daky mesiac uz nepil a sa aj dobre citim. ked som sa opil pomaly kazdy piatok v septembri tak som bol strasne vygumovany, takze v tomto smere som spokojny...no :arrow: v sobotu stuzkova :oops: :smt003 :arrow: :smt039 :arrow: :smt096 :arrow: :new18:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Vesper napísal:podla mna to niekedy proste patri k situacii trochu si vypit 8) a obcas sa aj stane ze sa to riadne presvihne :D
dobre si povedal :)
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

tak tak, fakt niekedy dobre padne po ťažkom týždni sa v piatok riadne vysmažiť a rozbiť sa.... ale zas niekedy keď si uvedomím že myslím na to ako sa konečne dám dole vtedy si dám pauzu lebo mi to lezie namozog- proste keď začína chutiť tak treba prestať na čas...
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baciiik »

Pit sa musi ale z mierov 8)
Tak aby som bol v jame z flasou borovicky :D
taurus666
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa taurus666 »

že prečo sa opíjajú? :roll: lebo to odpozorovali od starých.to je taký začarovaný kruh. :P
Eagle60
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eagle60 »

No lebo maju vela casu a nedokazu sa ovladat, casto tym riesia problemy, je to problem spolocnosti, nie mladych, spolocnost prisla s alkoholom, mladi len opakuju.....
Smiling...
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Smiling... »

je to jednoduche: ked som opita robim veci, ktore by som nikdy v zivote neurobila, som maximalne otvorena. Mam uzasnu naladu. Co je na tom zle?...... podla mna je alkohol dobra vec... aj ked alkoholizmus uz nie:(.... to je ubohost
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

presne tak.alkohol je serum pravdy.a okrem toho sa to zvykne robit z nudy...a co uz s piatkom...no piatok je sviatok a treba ist do pubu nie?
Smiling...
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Smiling... »

presne, uplne suhlasim. Proste je to sposob ako sa vyjadrit:)...a je jasne ze nechcem trcat doma s rodicmi, ked je piatok alebo sobota a mozem ist konecne do mesta!:)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

na alkohol peachuju vacsinou ludia ktori ho este nemali alebo ktori po nociach drtia csko a poldecak videli len v novom Jamesa Bondovi stiahnutom z Lamiek......
Napísať odpoveď