Slovenská Pospolitosť

Diskusie na politické témy...
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa r3sp3ct »

miki24686 napísal:r3sp3ct: si uboziak ak porovnavas masiarstvo a koncentracny tabor.. je mi ta luto
To bol len príklad, pýtal som sa ho či tam bol keď sa robilo "sprchovanie v plyne" a on mi napíše, že tam bol na exurzii, tak akú odp. odomňa čakáš ?

Inak čakám na tvoju odp. že prečo nečítaš tie linky, ale odp. na tému bez nejakého poučenia alebo informácii z druhej strany ? Ide o zbieranie postov ?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

miki24686 napísal:r3sp3ct: si uboziak ak porovnavas masiarstvo a koncentracny tabor.. je mi ta luto
vyberies nieco z kontextu a prekrutis to.neviem teda kto viac balamuti a kto je vacsi uboziak
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

r3sp3ct: daj mi linky na seriozne zdroje a slubujem, ze si ich precitam, kludne mi ich posli aj cez SS
pinacolada: k tebe sa tu niekto uz velmi krasne vyjadril a ja sa s tym stotoznujem-proste 15 rocny Mr.Bombastic, ktory vsetko vie, vsetko pozna, vsade bol... :wink:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

miki24686 napísal:r3sp3ct: daj mi linky na seriozne zdroje a slubujem, ze si ich precitam, kludne mi ich posli aj cez SS
pinacolada: k tebe sa tu niekto uz velmi krasne vyjadril a ja sa s tym stotoznujem-proste 15 rocny Mr.Bombastic, ktory vsetko vie, vsetko pozna, vsade bol... :wink:
Dr. Jozef Tiso
SP

P.S. : Našiel som veľmi dobrý článok Mýtus Tiso Myslím si, že je začo ho uznávať :) A ctiť 8)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

kedze toto je tema o SP: budem sa vyjadrovat len k tomu-vsetko co sa pise na wiki som v podstate vedel a nezmenilo to moj nazor..
povedz mi uprimne ci si vies predstavit naplnenie cielov SP? myslis, ze je mozne, aby bol stat izolovany od vsetkych medzinarodnych struktur?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

miki24686 napísal:r3sp3ct: daj mi linky na seriozne zdroje a slubujem, ze si ich precitam, kludne mi ich posli aj cez SS
pripominas mi spravanim Atreya len s miernejsim slovnikom.ked dakto s tebou nesuhlasi hned je s prepacenim zasrany ko*ot co nemoze nic vediet :roll:
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ee, pozri ja nie som ten co by tu mal predkladat argumenty-ja som ten co nesuhlasi so SP(o ktorych je tato tema) :)
akceptujem ak so mnou niekto nesuhlasi a nemam problem s kymkolvek zajst na pivo a pokecat o hocicom(ak je aj druha strana ochotna rozumne argumentovat)
vyjadroval som sa konkretne o tebe-takze tak :wink:
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

miki24686 napísal:kedze toto je tema o SP: budem sa vyjadrovat len k tomu-vsetko co sa pise na wiki som v podstate vedel a nezmenilo to moj nazor..
povedz mi uprimne ci si vies predstavit naplnenie cielov SP? myslis, ze je mozne, aby bol stat izolovany od vsetkych medzinarodnych struktur?
Pokiaľ viem, ani Švajčiarsko nie je v NATO, EU a má sa dobre, alebo nie ? je max. v OSN, aj Slovenský štát za čias Tisa bol na takej úrovni ako dnešné SUI 8) tiež je dokázané, že spojením po vojne s CZ, Slovensko ekonomicky stratilo, kedže niekto musel posunuť peniaze na obnovu CZ, myslím, že pre blaho štátu je lepšie uprednostniť jednu rasu, ako keby sa tu mala púšťať háveď. :wink: Takže odp. na tvoju otázku je kladná, myslím si to :)

Imho k tomu NATO myslíš, že je rozumné byť tam ? treba platiť členské, naši ľudia chodia do vojen ktoré začali židia v izraeli alebo židia vo vysokých fukciách v USA. K čomu to je dobré ? (to je k tým medzinárod. štruktúram)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

hm, nato-beriem (aj ked tuto temu som si neprediskutoval sam so sebou-cize nie som rozhodnuty na 100%, ale skor som proti :) ), medzinarodny menovy fond-SUI tam je(a nechapem preco by sme tam nemali byt my). Ak kritizuju parlamentnu demokraciu-co by chceli? Diktaturu?
inac-myslis, ze je mozne, ze by SP ziskala dostatocny pocet percent na to, aby sa dostala do parlamentu? lebo ja si myslim, ze je to dost nerealne.. (no v sucasnosti by to bolo mozne len "pod kridlami" SLS)
nepoznam statistiky, ale celkom by ma zaujimalo ci pocet sympatizantov SP rastie..
to co sa pise vo wiki su politicke ciele, co mozu dosiahnut teraz ked je strana zrusena?
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

miki24686 napísal:hm, nato-beriem (aj ked tuto temu som si neprediskutoval sam so sebou-cize nie som rozhodnuty na 100%, ale skor som proti :) ), medzinarodny menovy fond-SUI tam je(a nechapem preco by sme tam nemali byt my). Ak kritizuju parlamentnu demokraciu-co by chceli? Diktaturu?
inac-myslis, ze je mozne, ze by SP ziskala dostatocny pocet percent na to, aby sa dostala do parlamentu? lebo ja si myslim, ze je to dost nerealne.. (no v sucasnosti by to bolo mozne len "pod kridlami" SLS)
nepoznam statistiky, ale celkom by ma zaujimalo ci pocet sympatizantov SP rastie..
to co sa pise vo wiki su politicke ciele, co mozu dosiahnut teraz ked je strana zrusena?
Ide o to, ako je OZ SP prezentované v médiach a ako sú zatýkaní členovia SP pritom bez dôkazov, bez žalôb, ako v policajnom štáte. Ak by sa zmenilo to, a dala by sa im šanca, na vyjadrenie postojov v médiach, bolo by na ľudoch ako by sa rozhodli, SP nie je taká bohatá, aby pod krídlami SĽS platila vysielací čas v STV, či v nejakej komerčnej TV... tu je poďla mňa hl. dôvod toho o čom píšeš, inak myslím, že ak by sa SP prezentovala slobodne v médiach, človek by si vedel predstaviť tieto veci na papieri aj v skutočnosti, ale keď je všetko pod cenzúrov je to na kkt. Ľudia sú potom ovplyvnení tými blbosťami... Veď aj samotná Markíza je riadená židmi z USA. Myslím, že v tom je Internet taký voľný, nie je tu cenzúra...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

v dnesnom svete by ale bolo potrebne aby podobne zamerane vlady boli aj v inych krajinach.. slovensko ako chudobna krajina by v izolacii rychlo skoncila, mozno by sme sa dockali aj mieroveho bombradovania..
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mno vies...chcelo by to nieco viac-to co som cital nie je program, program by mal byt rozpracovany a mal by obsahovat analyzy a podobne kravoviny..
je pekne napisat, vystupime z organizacii, ale co takto napisat k comu by to viedlo? bol by lacnejsi chlieb, benzin? mam pocit, ze vystupenie z uvedenych organizacii by neviedlo k nicomu pozitivnemu.. Slovensko nie je stat, ktory si moze dovolit byt odkazany sam na seba. Nemame tolko prirodnych zdrojov a vystupenie z niektorych celosvetovych/europskych organizacii by sa nam kruto vypomstilo..
Markiza je sukromna spolocnost a Slovensko je demokraticky stat.. ak sem pride Portorikanska spolocnost a dostane licenciu, moze robit presne to co Markiza;)
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

Program SP som cital....
Nepacia sa my niektore ich nazory a postoje k urcitym veciam....
Nikdy by som ich nepodporil....
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

r3sp3ct napísal:Ide o to, ako je OZ SP prezentované v médiach a ako sú zatýkaní členovia SP pritom bez dôkazov, bez žalôb, ako v policajnom štáte. Ak by sa zmenilo to, a dala by sa im šanca, na vyjadrenie postojov v médiach, bolo by na ľudoch ako by sa rozhodli, SP nie je taká bohatá, aby pod krídlami SĽS platila vysielací čas v STV, či v nejakej komerčnej TV... tu je poďla mňa hl. dôvod toho o čom píšeš, inak myslím, že ak by sa SP prezentovala slobodne v médiach, človek by si vedel predstaviť tieto veci na papieri aj v skutočnosti, ale keď je všetko pod cenzúrov je to na kkt. Ľudia sú potom ovplyvnení tými blbosťami... Veď aj samotná Markíza je riadená židmi z USA. Myslím, že v tom je Internet taký voľný, nie je tu cenzúra...
prosím Ťa prestaň už drístať, je mi zle z tých tvojich sračiek , myslím to úplne vážne
btw dospelí ľudia sú normálni , to ty , dnešná mládež je ľahko ovplyvnitelná takými sračkami
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

r3sp3ct napísal:To bol len príklad, pýtal som sa ho či tam bol keď sa robilo "sprchovanie v plyne" a on mi napíše, že tam bol na exurzii, tak akú odp. odomňa čakáš ?
aku odpoved cakas na tak prije*** otazku ci si prezil koncentracny tabor? ucelom tychto taborov bolo VRAZDIT, tak logicky len velmi malo ludi ho prezilo, a isto nie clovek, co teraz pise na hojko.com

lutujem ta, si ako clovek ubohy.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:aku odpoved cakas na tak prije*** otazku ci si prezil koncentracny tabor? ucelom tychto taborov bolo VRAZDIT, tak logicky len velmi malo ludi ho prezilo, a isto nie clovek, co teraz pise na hojko.com

lutujem ta, si ako clovek ubohy.
Ľutujem skôr ja teba, že nevieš seriózne podiskutovať, dávaš nám tu svoje názory, ktoré si niekde prečítal, myslís si, že zmeníš svet ? Že svet bude lepší a bezpečnejší ? Myslíš, že to čo sa stalo pred 60 rokmi sa stane aj teraz ? Myslíš ? Ja nie, ak by bola vojna, tak skončí rýchlo, načo sú jadrové hlavice ? Myslíš že SP ide o vojnu ? Oni na iných serú, ich netrápi iný štát, ich trápi SVK, a to by si mal pochopiť. Oni nechcú budovať koncentráky, ani nič podobné, ich zaujíma niečo iné... môžeš si pozrieť www.pospolitost.org aj keď viem, že ten link sem dávam zbytočne, lebo ty si ich zatratil skôr ako vznikli, zatratil si ľudí ako ja, zato, že ich podporujeme alebo sme členovia. Zatratil si Tisa... zatratil si celý národ... k tebe už nemám čo, kto nemá rad svoju vlasť a národ nie je jej hodný.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

velmi velmi rad zatratim vraha.
kto zavrazdi, nie je viac clovekom.

prosim ta, kolko mas rokov, ze trepes take silne slova? 14?15? mas vobec dokoncenu zakladnu skolu?
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:velmi velmi rad zatratim vraha.
kto zavrazdi, nie je viac clovekom.

prosim ta, kolko mas rokov, ze trepes take silne slova? 14?15? mas vobec dokoncenu zakladnu skolu?
v decembri 18
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

r3sp3ct napísal:v decembri 18
to som potom velmi zarmuteny, ze clovek pravne za chvilu dospely so zodpovednostou za seba rozhodovat a co viac, so zodpovednostou rozhodovat vo volbach, je tak nevyspely a dusevne zaostaly.
r3sp3ct
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

enter00 napísal:to som potom velmi zarmuteny, ze clovek pravne za chvilu dospely so zodpovednostou za seba rozhodovat a co viac, so zodpovednostou rozhodovat vo volbach, je tak nevyspely a dusevne zaostaly.
Píšem ti ja, že si duševne zaostalý ? vieš vôbec význam toho slova, že sa tu ním oháňaš ? Len pre tvoju informáciu som nadpriemerne inteligentný :oops: a pozorne sa týmto témam venujem z oboch strán, veľmi ma to zaujíma, ale keď vidím, že vo svete riadí všetko USA a Izrael je mi z toho navracanie... načo je SVK v BR OSN keď USA použije ako jediná krajina právo veta, ak sa jedná o otázku Židovského štátu ? Na akú p*ču sú naši ľudia v krajinách ako Iraq, Afganistán, Kosovo a pod... ? Je pekné, že sa NATO na čele s USA oháňa sračkami ohľadne demokracie a poriadku v krajine, ale kto za tie boje môže ? USA, tá krajina, ktorá je ovládaná židmi... Prečo sa židia aj 60 rokov po vojne oháňajú koncetrákmi ? lebo v očiach ľudí to vyvolála súcit, aký súcit ? veď ľudia ktorí sú vo vláde USA, či Izraelu (myslím židov, alebo ľudí s ich pôvodom) nikdy v koncentráku neboli,,, sú to potomkovia bohatých židov, ktorí pred vojnov utiekli do SUI či do USA a to sú fakty... tak načo sa každý oháňa vecami ktoré sa stali pred 60 rokmi ? načo spomýnaš koncentráky ? Boli to naši ľudia, ktorí ich vytvorili ? Boli to naši ľudia čo začali vojnu ? Pochop už raz, že Slovensko nemalo na výber, dôvod ? Mníchovský diktát (dúfam, že veci okolo toho si vieš nájsť na nete alebo v učebnici dejepisu)... píšeš že odcudzuješ vraždu a zabíjanie, vieš koľko ľudí zabili izraelské jednotky v pásme gazy ? vieš o tom, že Izrael je jedna z pár krajín sveta ktorá ma výborne vyzbrojenú armádu, vieš o tom, že majú MOSAD ? Poznáš meno Adolf Eichman ? Tak si pozri situáciu aj druhej strany a pozisťuj si aký právny štát je štát, ktorý vznikol po židoch, ktorí prežili koncetrák, ach sorry, šak si písal, že koncetrák bol tábor kde ľudí zabíjali, však ? ako to len niekto mohol prežiť ? Vieš rozdiel medzi koncetrákom a vyhladzovacím táborom smrti ? Osvienčim - koncentračný tábor, kde väzni politický, židia, rómovia, komunisti a iný pracovali do smrti, Treblinka - tábor smrti, žiadny väzni. Myslíš si, že keby Tiso nevytvoril autonómiu, žeby si bol na svete ? Lebo ak by sa udialo, to čo Hitler mal v úmysle a to Protektorát, tak by možno tvoj starý rodič / prarodič, neprežil... Myslím, že v tých časoch išlo o prežitie väčšej skupiny ľudí na úkor inej, všetci sa zachrániť nedali, ak by nás podržali krajiny ako VB, FR, možno by bolo niečo iné, ale načo prezident Beneš utiekol do VB ? Prečo neostal zo svojím ľudom ? Je veľa otázok, prečo a pod... Myslíš, že mal Tiso na výber ? Ak by nepodpísal rozkazy na deportáciu židov, myslíš, že by si to Hitler nechal ? Nie dal by tu niekoho kto by zotročil aj náš ľud... Dúfam, že si čítal ten článok o Tisovi z wikipedie, ak ho tak odcudzuješ, tak dúfam, že o ňom aj niečo vieš, lebo keby som mal veriť všetkému čo vidím v teleráne, tak si ešte teraz cmúľam palec...
Napísať odpoveď