Ako sa najlepsie bit ?

O športe...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

moham3d napísal:necakat kedy ti da on prvu ranu ale zautocit ako prvy hned 2 na hlavu jedna do brucha medzi nohy a ked je na zemi tak tam ho dokopat no ked si myslis ze nemas na to tak radsej diplomacia
keď som chodil na karate, hovorieval náš učitel jednu múdrosť a to, že kto zautočí prvý ten prehral.
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

Te-wei napísal:keď som chodil na karate, hovorieval náš učitel jednu múdrosť a to, že kto zautočí prvý ten prehral.
no iba ak sa ten vie poriadne branit lenze toto neni o karate kde kazdy vie nejake super tahy ked mu da prvy uder tak sa vecsinou ten druhy radsej vzdiali a pochopy ze sa ho nebojis aspon tak to zatial bolo u mna
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako sa najlepsie bit ?

Príspevok od používateľa erytrocyt »

JumperAL napísal:Jake skusenosti?? To sa uci niekde ako sa ohanat s bakulou?
Dedinské diskotéky bratku. Tam sa naučíš aj to čo nechceš :D
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Ako sa najlepsie bit ?

Príspevok od používateľa moham3d »

eritrocit napísal:Dedinské diskotéky bratku. Tam sa naučíš aj to čo nechceš :D
no jo presne tak
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa JumperAL »

Zapas s niekym kto sa vie bit, nie ozrani- tam sa naucis sa bit....
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

JumperAL napísal:Zapas s niekym kto sa vie bit, nie ozrani- tam sa naucis sa bit....
Ty si už vôbec bol na diskotéke?
JumperAL
Medium Star
Medium Star

eritrocit napísal:Ty si už vôbec bol na diskotéke?
Ano bol a nechodim sa tam mlatit. S nejakymi ko*ot co ta kludne prepichnu(aj nozikom ;-) )
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

JumperAL napísal:Ano bol a nechodim sa tam mlatit. S nejakymi kok**** co ta kludne prepichnu(aj nozikom ;-) )
Ale ja nemyslím detské diskotéky. Myslím pravú dedinskú, kde nabehne pár magorov a začnú sa mlátiť hlava nehlava, čierny-biely, chlapec-dievča, toto si vyskúšaj. Keď ti týpek len tak medzi rečou posunie sánku. To ti je hej. Myslíš, že keď si chceš obrániť priateľku či kamaráta tam pochodíš s diplomatickým vyjednávaním? Omyl kamaráde.
Dvakrát sa mi to stalo, potom sme tam s frajerkami prestali chodiť.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Chlapi keď sa tu už bavíte o dedinských diskotékach , napadla ma udalosť , ktorá sa stala na diskotéke u nás , asi pred nejakými 4-6 rokmi a nedá mi nepodeliť sa s vami o ňu , len tak pre zaujímavosť..
Prišli do dediny búchači z veľkomesta , že idú poriešiť lazníkov ..
Začali robiť hluk , zrazu z dediny uteká na diskotéku masa ľudí , v rukách hlavne vidly ( úplne vážne )
Začali ich tam rozbíjať ako škatuľky , mešťania naskákali do áut, boli na 3 btw .. dvom sa podarilo ujsť , tretie prevrátili a viete čo s nimi spravili ...
Zazvárali ich do auta :D žiadny fake , poďla skutočnej udalosti :)
JumperAL napísal:co ta kludne prepichnu(aj nozikom ;-) )
inak medzirečou jeden biletár z mojho mesta robil v Krtíši či kde presne na diskotéke a vieš ako prišiel o život , pichol ho nožom , INVALID na vozíku ( cigáň )
Totim
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Totim »

No, vospolok ja mám iný názor. Keď si sám a oni viacerí, tak máš smolu tak či tak. Môžeš vedieť aj desať bojových umení a ani si nepípneš. Avšak ak si jeden na jedného, tak ti stačí veľa papať, pravidelne babke porýľovať záhradu, namaľovať plot, poprekládať kvádre na dvore a zvládneš ho aj sám... Toľko z mojich skúseností...
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Totim napísal:tak ti stačí veľa papať, pravidelne babke porýľovať záhradu, namaľovať plot, poprekládať kvádre na dvore a zvládneš ho aj sám... Toľko z mojich skúseností...
to ti teda vobec nestaci, si prave hulil alebo si z dediny, kde to tak funguje, ze najvacsi borci su polnohospodari a maliari? :D
schw33k
Guru
Guru

Totim napísal:Avšak ak si jeden na jedného, tak ti stačí veľa papať, pravidelne babke porýľovať záhradu, namaľovať plot, poprekládať kvádre na dvore a zvládneš ho aj sám... Toľko z mojich skúseností...
dá sa povedať, že súhlasím .. i keď ja mám na mysli tvrdých robotníkov...
proste títo celoživotní roboši majú nenormálne veľkú silu ..
Keď si vezmeš napr. chlapa , ktorý celý život drie celý život v hore , ten nepotrebuje žiadne umenie , je celý tvrdý a pri bitke mu stačí chytiť tvoju hlavu do ruky a vyžmýkať :P
JumperAL napísal:to ti teda vobec nestaci, si prave hulil alebo si z dediny, kde to tak funguje, ze najvacsi borci su polnohospodari a maliari? :D
no asi si ešte nikdy neprekladal kvádre a nerýľoval záhradu alebo si ešte nikdy nedostal facku od lazníka-roboša :D
JumperAL
Medium Star
Medium Star

schw33k napísal:no asi si ešte nikdy neprekladal kvádre a nerýľoval záhradu alebo si ešte nikdy nedostal facku od lazníka-roboša :D
Ale bit sa tym aj tak nenauci, nebude mat reflexy, nema mat z coho, co sa uhina pred skridlami. Je to nieco trosku ine nez bitka, mozno su to velky zavaliti chlapy, ale poznam chalana, co je celkom maly, ale bit sa teda vie dost- chodi na capoueru a kick box.
schw33k
Guru
Guru

a čo keď chodí na KB a CAP ?

Toto je niečo iné , to je celoživotná drina ( dá sa to nazvať aj tréningom )
Celé telo stvrdnuté ,neskutočne pevné, odolné, ruky nehovoriac ..
Keby ten capuerkickboxerista udrel tohoto " uja " ten by sa tomu maximálne pousmial a keď by tomu tvojmu kamarátovi jednu natiahol , nezostal by po ňom ani ten kick , nie ešte box :P
JumperAL
Medium Star
Medium Star

No o tom dost pochybujem, ten kamos je taky pevny a vysoka korba, ze by ho ziadny dedincan nezlozil a dost pochybujem aj o inych ludoch. Naozaj, je to anjvacsia korba co som kedy videl co sa tyka sily, kondicky, obratnosti, atd. :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

JumperAL napísal:No o tom dost pochybujem, ten kamos je taky pevny a vysoka korba, ze by ho ziadny dedincan nezlozil a dost pochybujem aj o inych ludoch. Naozaj, je to anjvacsia korba co som kedy videl co sa tyka sily, kondicky, obratnosti, atd. :D
Ty nevieš o čom hovoríš.
Chlap, ktorý celý život nosil kvádre, rúbal drevo či robil na poli má iné telo ako ten tvoj kamarát. To telo je tvrdé, odolné voči úderom, koža stvrdnutá a sila jak bujak. Kokocik môže na chlapa vyjsť z KB alebo neviem čím. Chlapovi stačí jeden úder a sopeľ spozná čo je boh na nebi.
Nerieš pokiaľ nevieš. Keď sa pobijú chlapi v krčme, to nie je ako keď diskotékoví frajeri začnú frajerovať. V taký čas sa pomaly zem trasie :!:
JumperAL
Medium Star
Medium Star

Jaj takze potom murar je vlastne korba ne? Alebo skor stary chlapik s velkym pupkom. Ten kamos uz prezil to o com ti vidlaci na dedine ani nechyruju.... Aj 150kg tlstosko ked ta je*** do plexusu tak to citis riadne, ale co ti spravi, ked po 15 sekundach uz ledva stoji na nohach.
K tym tvojim klaticom z dediny- to mas ako nabuchany chlapci z posilky.....
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

JumperAL napísal:Jaj takze potom murar je vlastne korba ne? Alebo skor stary chlapik s velkym pupkom. Ten kamos uz prezil to o com ti vidlaci na dedine ani nechyruju.... Aj 150kg tlstosko ked ta je*** do plexusu tak to citis riadne, ale co ti spravi, ked po 15 sekundach uz ledva stoji na nohach.
K tym tvojim klaticom z dediny- to mas ako nabuchany chlapci z posilky.....
ty lama, furt splietas o korbe a debilinach borci predomnov vravia o tvrdosti "murara"..... moj dedo je murar a sice ma 55 rokov vyhodi si na chrbat 50kg vrece cementu a ide ani o tom nevie, chcel by som vidiet toho tvojho kamarata co by zrabal...
kazdodenna makacka spravi z kazdeho tvrdasa... :roll:
JumperAL
Medium Star
Medium Star

dawo napísal:kazdodenna makacka spravi z kazdeho tvrdasa... :roll:
No jasne, ved to je makacka, nosit vreca, ved to nikdo nerobi. A co kazdodenny trening, kde naozaj makas a nie take blbosti co trepes ty, z toho sa bit urcite nenaucis a neziskas k tomu ani potebnu rychlost a obranost, ze budes na chrbte nosit vrece. Akurat budes potrebovat kosmodisk.
Napísať odpoveď